Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż LED zamiast postojówek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy ktoś testował takie ?

http://allegro.pl/can-bus-led-w5w-3-diody-smd-bezcokolowe-warszawa-i1175785178.html

chyba zaryzykuję i przetestuję a w razie wtopy zawsze pozostanie oryginał ;-) bo jakoś nie mam chęci bawić się z tymi rezystorami ...

Opublikowano

http://allegro.pl/can-bus-led-w5w-3-diody-smd-bezcokolowe-warszawa-i1175785178.html

chyba zaryzykuję i przetestuję a w razie wtopy zawsze pozostanie oryginał ;-) bo jakoś nie mam chęci bawić się z tymi rezystorami ...

właśnie o nich mówie, do d*py są palą sie jak i inne

Opublikowano

właśnie o nich mówie, do d*py są palą sie jak i inne

kurde juz zamówiłem...

no cóż przetestuję i najwyżej pozostanie mi wrócenie do ori stanu.

Opublikowano
:disgust: testuj
Opublikowano

tak szybko ledy sie przepalaja?

Opublikowano

:disgust: testuj

z ciekawości napiszę sprzedawcy jak długo one wytrzymują :P

Opublikowano

napisz jak sie spalą , nie wierze juz w żadne ledy postojowe bo wszystkie sie palą , wracam do ori w5w niestety

Opublikowano

napisz jak sie spalą , nie wierze juz w żadne ledy postojowe bo wszystkie sie palą , wracam do ori w5w niestety

Eee tam zaraz. Podłącz drugą oprawkę. W jednej normalna żarówka (chowasz ją w środku lampy), w drugiej LED. U mnie już tak ponad rok świeci i żadnych problemów :tongue4:
Opublikowano

to trzeba było od razu tak pisać , jeden post i po temacie :tongue4:

Opublikowano

Eee tam zaraz. Podłącz drugą oprawkę. W jednej normalna żarówka (chowasz ją w środku lampy), w drugiej LED. U mnie już tak ponad rok świeci i żadnych problemów :tongue4:

możesz to wyjaśnić??? jak to niby zrobić???

Opublikowano

ja rozumiem to tak ze kupujesz drugie gniazdo ori pod żarówke w5w wpinasz ją w układ szeregowo , wkłdasz led do lampy a ori w5w chowasz pod maske przed lampe, błedu nie wywala bo dostaje odpowiedni pobór mocy. [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 22:47_________________________________________________dobrze mysle? :mysli:

Opublikowano

ja rozumiem to tak ze kupujesz drugie gniazdo ori pod żarówke w5w wpinasz ją w układ szeregowo , wkłdasz led do lampy a ori w5w chowasz pod maske przed lampe, błedu nie wywala bo dostaje odpowiedni pobór mocy. [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 22:47_________________________________________________dobrze mysle? :mysli:

Dokładnie w ten sposób :good:

U mnie zwykła żarówka została w środku w lampie, ale poza odbłyśnikiem. Nie widzę specjalnie sensu w wyciąganiu kabli na zewnątrz.

Opublikowano

a jak to technicznie wykonać wpinasz 2 kable do jednej klamry?

Opublikowano

Rozdzielasz kable przed gniazdem. Możesz uciąć i rozdzielić, możesz wpiąć szybko złączkę...

Sposobów jest mnóstwo :wink4:

Opublikowano

Znalazlem piekny rysunek podlaczenia rezystora do LED :decayed:

455061.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od dziś odliczm dni....godziny...czasu dzialania nowych ledów :)

Zalożyłem dziś cos takiego :

http://allegro.pl/can-bus-mega-mocne-postojowki-5x-smd-auta-z-komp-i1244845493.html

1244845493.th.jpg

Teraz zobaczymy jak długo poświecą.Puki co komp błędu nie wywala... :)

Opublikowano

oby jak najdłużej ale daj znać jak t ylko zaczną mrugać albo przestaną działać, daje im do miesiąca

Opublikowano

oby jak najdłużej ale daj znać jak t ylko zaczną mrugać albo przestaną działać, daje im do miesiąca

Poprzednie latały mi chyba z 3 miesiace...i padły :/

Opublikowano

Ja po 3 różnych kompletach wymiękłem i założyłem ori. :wallbash: