Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż LED zamiast postojówek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jutro podam ceny za W5W i H6W

a co jutro ma być lepszy kurs dolara :decayed:

czan ma dać odpowiedz :naughty:
Opublikowano

Coś wiadomo? "jaka cena"...?

Opublikowano

Coś wiadomo? "jaka cena"...?

czan kalkuluje :naughty:

Opublikowano

czekamy niecierpliwie na cenkę :gwizdanie:

Opublikowano

mam led na rejestracji apostoj sié zrobil jak POLICJA migajácy.... kupilem zwykle æarówki w ksztalcie walaca... tanizna po 6zl....i nie potrzeban zabawa tylko

Opublikowano

I błąd na fisie. Rezystory potrzebujesz.

Opublikowano

postój migający :shocked:

Opublikowano

na tablice tez bede musial miec rezystory???? padnie zaraz???? nie gadajcie mi tu.....:( cholera jasna...........[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 01:36_________________________________________________a po ile te ledy na postoj z rezystorami wbudowanymi???? i jak z zywotnoscia????

Opublikowano

Wąski...... przecież masz żyłke do handlu co tak długo :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Panowie już coś wiadomo?

Opublikowano

w przednie postoje led sie nie bawie chodz moje kimoto leza na polce i dalej wszystkie diody swieca :polew:

Co do oswietlenie tablicy tylnej to zakupilem juz rok temu 2 paski led elastyczne z tasma 3M.Jeden pasek ma 3 diody smd a koszt takiego paska to 4.50zl.Kolor jest jasno bialy a rozklad swiatla idealny.Zadnych bledow na fisie.Polecam z czystym sumieniem.

a u mnie jest błąd

Opublikowano

komplet W5W 50 zł i od trzech tygodni świecą bez błędu :) zamówienia na pv najlepiej grupowe po kilka sztuk

JEDNA PADŁA

Opublikowano

Jak kto chce sprzedam swoje kimotki :embarrassed: za :mysli: 40 zl para :decayed:

Opublikowano

pokaż te kimotki ;)

Opublikowano

Miałem Kimotki w swoim ex B7 na pozycjach i były :good: ale zastosowałem rezystorki, 3 miesiące bez problemu a potem złodzieje przejęli Ledy razem z autem :thumbdown:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

panowie widzę że jest problem z tymi gniazdkami, jak sprawdzić i je odróżnić ? bo chciałbym sobie włożyć ledy do moich postojówek ale nie rozróżniam tych gniazd.

a moje autko jest z przełomu 01/02 i nie ma kolorowego fisa a więc chyba nie sa mi potrzebne rezystory.

pytanie jakie mam gniazdko i jakie diody wybrać ? chcę uzyskać po prostu ładną białą barwę.

na lampie pisze kolejno h7, w5w, py21w, h7. Więc rozumiem że w5w odpowiada za postojówkę ?

za wszelkie podpowiedzi z góry dzięki!

pozdro

Opublikowano

w5w to jest postojówka, kolorowy fis nie ma nic do kontroli spalonej żarówki, ja mam czerwonego fisa i mam sprawdzenie żarówek, masz full fisa z manetką?

Opublikowano

w5w to jest postojówka, kolorowy fis nie ma nic do kontroli spalonej żarówki, ja mam czerwonego fisa i mam sprawdzenie żarówek, masz full fisa z manetką?

nie, mam fisa bez manetki.(bez komp. pokl)

ale planuję w niedalekiej przyszłości taką założyć więc lepiej od razu pomyśleć nad rezystorem ?

czy gdy odblokuję fisa nie bedzie problemow z diodą ? bo gdzieś wyczytałem że jest potrzebny jeszcze uklad kontroli przepalonych zarowek. ?

czy ktoś sprawdzał tą: http://www.natea.pl/product_info.php?cPath=22_30&products_id=147 ??

Opublikowano

możesz kupić diodę która nie powoduje błędu - nie potrzeba rezystora, chłopaki gdzieś tam testowali, poczytaj. Ja mam u siebie rezystor i nie narzekam. Jak odblokujesz fisa i nie będziesz miał rezystora albo diody która nie powoduje błędu to będzie Ci mrugać i pokaże się błąd spalonej żarówki.

Opublikowano

odradzam postojówki ledowe z rezystorkami wbudowanymi, fajnie świeciły nie pokazywały błędu na fisie ale działały tylko miesiąc :disgust:

jeden plus taki ze pomimo iż są obie spalone nie pokazują błędu i mam teraz tylko same xenony hidy. może być bez postojówek.