Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż LED zamiast postojówek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze za bardzo spilowalem i cos sie rozlacza :confused4:

paruje bardziej lewy wlasnie.

no nic, chyba zrobie co mialem zrobic juz dawno zamontuje gniazda (juz mam) w5w i zaloze odpowiednie ledy (tez juz mam, leza i sie kurza :tongue4:) ;)

Opublikowano

Tas przełóż żarówki między reflektorami i wszystko będzie jasne :good:

Opublikowano

proponuje zalozyc zwykle zarowki h6w lub w5w tym ktorzy maja problemy z ledami

ja tak zrobie jesli moja zaczna sie psuc

Opublikowano

to juz wole co tydzien zmienac led niz jezdzic z tymi siuskami z przodu :evil::decayed:

Opublikowano

to juz wole co tydzien zmienac led niz jezdzic z tymi siuskami z przodu :evil::decayed:

w koncu ci sie lampy rozpadna od ich wyciagania i przykrecania do pasa przedniego :tongue4:

Opublikowano

w koncu ci sie lampy rozpadna od ich wyciagania i przykrecania do pasa przedniego :tongue4:

To wy wyciągacie lampy do wymiany postojówek??

Opublikowano

To wy wyciągacie lampy do wymiany postojówek??

jak mi w bixenonie wymienisz choćby jedną postojówkę bez wyciągania lampy - oddaje Ci samochód :decayed:

Opublikowano

jak mi w bixenonie wymienisz choćby jedną postojówkę bez wyciągania lampy - oddaje Ci samochód :decayed:

Spoko, mogę spróbować. Sprzedam i będę miał na paliwo do swojego :quattro::decayed::naughty:

Wykręcasz obudowę filtra albo zbiorniczek płynu wspomagania. Więcej pieprz*** ale można spróbować w ten sposób.

Opublikowano

srutututu .... a żeby było wygodniej silnik wyciągnąć :decayed:

Opublikowano

srutututu .... a żeby było wygodniej silnik wyciągnąć :decayed:

Jestem jak najbardziej za :good: Na warsztat na tydzień, odłączą silnik i osprzęt, podłączą na nowo a po 2 dniach znów szczekaczka - bezcenne :naughty: :>

Opublikowano

Ja też wyciągam lampy do wymiany żarówek- najlepszy i najprostszy sposób!!! :)[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 11:40_________________________________________________A z ledów zrezygnowałem. Co założyłem to się paliły, albo po założeniu migały jak kierunki :> Teraz philips blue vision- może to nie ledy ale świecą dłużej.

Opublikowano

Ja też wyciągam lampy do wymiany żarówek- najlepszy i najprostszy sposób!!! :)[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 11:40_________________________________________________A z ledów zrezygnowałem. Co założyłem to się paliły, albo po założeniu migały jak kierunki :> Teraz philips blue vision- może to nie ledy ale świecą dłużej.

Sobie wymyśleliście LEDy bez rezystorka to macie efekty. U mnie nic się nei pali ani nie mruga. W poprzednim b6 na tych samych LEDach z rezystorami przejeździłem prawie rok.

Później przed sprzedażą auta lampy z LEDami oddziedziczył boberek i chyba nawet do tej pory LEDy śmigają bez wymiany.

Opublikowano

Ja widze inny problem. Zaloze LEDy i moje 4300K beda wygladaly jak siki weroniki :decayed:

Opublikowano

Ja widze inny problem. Zaloze LEDy i moje 4300K beda wygladaly jak siki weroniki :decayed:

U mnie jakoś wyglądają dobrze :wink4:

Opublikowano

dokładnie :good:

Opublikowano

Tia... 4300k wygląda "dobrze" :rolleyes:

Opublikowano

lukaszr masz je najdłużej, świecą jeszcze czy już kolejny komplet założony :gwizdanie:

Opublikowano

Zobacz sobie na moją A4 i oceń sam, czy tak źle - różnica jest widoczna, nie da się ukryć. Najbardziej by mi podchodziły barwą pod 6000k.

Same postoje:

img3748forum.th.jpg

Z xenonem:

img3743forum.th.jpg

Opublikowano

No i masz, lewy LED wytrzymał 9 dni... teraz już nawet na podmiankę nie mam.

No nic, muszę dogadać się na wizytę u Vario i wyrezać instalację pod rezystory + asymetryczne LEDy Bax9s. Żarówkom Kimoto już podziękuję :thumbdown:

Flyer - wolę ogladać delikatne siuśki LED vs. BiX niż full szczochy ala Fanta w H6W vs. BiX ;) Pokażę Ci na żywo w Pile... jak Ci się nie spodoba, pójdziemy na 0.7 a potem wrócimy i znów będziemy oceniać. Myślę że w końcu Ci się przekonasz :evil:

Opublikowano

Bez Jim Bim'a nie rezam rezystorów :)