krzysiek_f Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Odgrzeję temat. Ile kosztuje i gdzie można nabyć nowy ori wyświetlacz? Kiedyś użytkownik banan podawał link ale już nie działa. www.aceef.pl W/w firma wymienia wyświetlacz na chiński i dostosowują jasność aby nie świecił tak różowo. Dają rok gwarancji. Na zdjęciach praktycznie nie ma różnicy względem sprawnego oryginału. Ktoś naprawiał w tej firmie? Jak dawno?
was002 Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Ja przerabiałem w passacie B5... jak kupiłem wyświetlacz i zobaczyłęm, że bez stacji lutowniczej i lat doświadczenia sobie sam nie porazdzę, to zainteresowałem się wymianą licznika. Używka licznika kosztowała grosze, kupiłem licznik od TDI w manualu (z tego samego rocznika, czyli z CANem), a przełożyłem do benzyny w automacie. Musiałem tylko przełożyć tarcze, skopiować wsad, zrobić kalibrację wskazówek i już... Nie twierdzę, że to będzie tak samo w A4, ale auta bliźniacze, więc może warto poszukać czy się nie da?
Fazii Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Odezwij się na pw Poniżej foty z moich wymian https://www.dropbox.com/sh/piilbzebs1dmbs7/AAB19nsF5MXl7ZYHgUElmMO9a?dl=0
krzysiek_f Opublikowano 11 Października 2018 Autor Opublikowano 11 Października 2018 17 godzin temu, was002 napisał: Ja przerabiałem w passacie B5... jak kupiłem wyświetlacz i zobaczyłęm, że bez stacji lutowniczej i lat doświadczenia sobie sam nie porazdzę, to zainteresowałem się wymianą licznika. Używka licznika kosztowała grosze, kupiłem licznik od TDI w manualu (z tego samego rocznika, czyli z CANem), a przełożyłem do benzyny w automacie. Musiałem tylko przełożyć tarcze, skopiować wsad, zrobić kalibrację wskazówek i już... Nie twierdzę, że to będzie tak samo w A4, ale auta bliźniacze, więc może warto poszukać czy się nie da? Sam nie będę kombinował bo nie znam się na tym. Nie moja branża
krzysiek_f Opublikowano 18 Października 2018 Autor Opublikowano 18 Października 2018 www.aceef.pl Telefonu nie odbierają od kilku dni, na maila też nie dostałem odpowiedzi. Wygląda na to, że chyba już firma nie istnieje.
luk448 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Podpinam sie gdzie pod pytanie gdzie mozna kupic ori nie chinski FIS?Wie ktos?
Fazii Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Już nie do dostania. Nawet jak były to koszt około 400zł
Banan Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Dokładnie od 2 lat nie ma po prostu - zapasy wyczerpane Jakbyś bardzo chciał ori to miałbym w zapasach ori fis idealny tylko chwilę używany , nic nie wypalony itd. jak zainteresowany to pisz na PW Edytowane 3 Listopada 2018 przez Banan
Rekomendowane odpowiedzi