Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6 AWX] Czarny Sedan by pksmlody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, szpakuziom napisał:

Ja wiem czy dla zasady? Może dla komfortu i jakości wykonania i fajnych rozwiązań, prostych napraw itd. Ja zastanawiałem się nad różnymi autkami, ale żadne mnie nie przekonuje do siebie tak jak marka Audi  :)

Taka A4 b6 jak jego ma jeszcze coś w sobie, ja po b6 kupiłem A4 b8 i z czasem trochę się zawiodłem, myślę że teraz po takim czasie wolałbym wybrać Peugeota 508, jest po prostu ładniejszy i mniej nudny, nie samym audi człowiek żyje :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 18.11.2019 o 16:21, Vipp napisał:

Taka A4 b6 jak jego ma jeszcze coś w sobie, ja po b6 kupiłem A4 b8 i z czasem trochę się zawiodłem, myślę że teraz po takim czasie wolałbym wybrać Peugeota 508, jest po prostu ładniejszy i mniej nudny, nie samym audi człowiek żyje :D

Dokładnie.

Wczoraj zrobiłem kilka km Fordem Mondeo MK4 FL. Nie widzę żeby czymś miałby ustępować A4.

Auto dalej na sprzedaż. Zapraszam.

Opublikowano
W dniu 30.11.2019 o 12:07, pksmlody napisał:

Dokładnie.

Wczoraj zrobiłem kilka km Fordem Mondeo MK4 FL. Nie widzę żeby czymś miałby ustępować A4.

Auto dalej na sprzedaż. Zapraszam.

A ja Ci powiem, że jeżdżąc na codzień nowymi autami, jeżdżąc prywatnie nowszej generacji audi!!!, chętnie wracam za kierownicę poczciwego B6.

Najbardziej lubię, gdy po kilku dniach rozłąki, otwieram drzwi w garażu, wsiadam i czuję zapach prawdziwego samochodu, gdy ruszam, a kierownica daje wyraźny opór, wlokę się pomału przez miasto, zanim olej osiągnie 60 stopni, czystym, czarnym, starym B6, na RS-owych 19 tkach, a kolesie z popularnych emek i gieteików rzucają spojrzenia, bo niby mogą szybciej, drożej, więcej.... ale w konsekwencji - mogą nijak - jak każdy, jak ktokolwiek ...

To jest prawdziwy fan posiadania starego auta:cool1:

Pozdrawiam i powodzenia! 

Opublikowano

Potwierdzam. U mnie w pracy to wyglada tak: przy wolnym popołudniu jak jest luz każdy bierze się za pucowanie samochodu, wielu kumpli ma świeże samochody, Tuscony, Focusa, Mondeo kilku letnie, 508 4 latka. Każdy podchodzi żeby sobie posiedzieć w mojej Audi, przejechać się, bo tego nie maja. Tego czegoś.. Auta świeże, zwarte, ale pastikowe, tandetne, z milionem migających światełek i nic więcej. Jedziesz kartonem. Wyjezdzamy to każdy siedzi jak na taborecie dogina na 16 calach na balonie, bo nowe. A ja jadę obok i się śmieje, na każdym skrzyżowaniu ktoś pokazuje palcem moje stare 12 letnie auto, kierowcy obok patrzą na auto i na mnie, i znowu na auto. W mondeo co najwyżej gołąb Cie osra :decayed:

Opublikowano
2 minuty temu, HOLMATRO napisał:

Potwierdzam. U mnie w pracy to wyglada tak: przy wolnym popołudniu jak jest luz każdy bierze się za pucowanie samochodu, wielu kumpli ma świeże samochody, Tuscony, Focusa, Mondeo kilku letnie, 508 4 latka. Każdy podchodzi żeby sobie posiedzieć w mojej Audi, przejechać się, bo tego nie maja. Tego czegoś.. Auta świeże, zwarte, ale pastikowe, tandetne, z milionem migających światełek i nic więcej. Jedziesz kartonem. Wyjezdzamy to każdy siedzi jak na taborecie dogina na 16 calach na balonie, bo nowe. A ja jadę obok i się śmieje, na każdym skrzyżowaniu ktoś pokazuje palcem moje stare 12 letnie auto, kierowcy obok patrzą na auto i na mnie, i znowu na auto. W mondeo co najwyżej gołąb Cie osra :decayed:

??????????

Opublikowano

W b6 b7 po modach możesz mieć wszystko co Ci do szczęścia potrzeba przy czym masz bezawaryjne auto :) Ja wolę zrobić swoje osobiście, i się cieszyć, niż znowu kupować nowszą awaryjną serię.

Opublikowano

HOLMATRO,

Chłopaku co Ty możesz wiedzieć ...świeżaka masz.

Mój pod 15 latek dobija i mam te same odczucia ?

Pozdrawiam ?

Opublikowano
14 godzin temu, dayd_4 napisał:

A ja Ci powiem, że jeżdżąc na codzień nowymi autami, jeżdżąc prywatnie nowszej generacji audi!!!, chętnie wracam za kierownicę poczciwego B6.

Najbardziej lubię, gdy po kilku dniach rozłąki, otwieram drzwi w garażu, wsiadam i czuję zapach prawdziwego samochodu, gdy ruszam, a kierownica daje wyraźny opór, wlokę się pomału przez miasto, zanim olej osiągnie 60 stopni, czystym, czarnym, starym B6, na RS-owych 19 tkach, a kolesie z popularnych emek i gieteików rzucają spojrzenia, bo niby mogą szybciej, drożej, więcej.... ale w konsekwencji - mogą nijak - jak każdy, jak ktokolwiek ...

To jest prawdziwy fan posiadania starego auta:cool1:

Pozdrawiam i powodzenia! 

5 godzin temu, HOLMATRO napisał:

Aż się łezka w oku zakręciła.. :oklasky:

Ale co prawda to prawda.. :hi:

Opublikowano
5 godzin temu, Adam87 napisał:

Aż się łezka w oku zakręciła.. :oklasky:

Ale co prawda to prawda.. :hi:

Nie przesadzajcie naprawdę... B6 znów nie jest jakimś wspaniałym autem a już na pewno nie prowadzi się dobrze, przynajmniej bez quattro. Mam teraz b8 i w porównaniu do b6 to ten samochód skręca i o wiele przyjemniej się prowadzi. A b6 już jednak jest starym samochodem za którzy wciąż wołają spore sumy, ktoś kto jest gotowy to zapłaci a inny się zastanowi czy warto czy może jednak kupić za taką kasę coś francuskiego czy powiedzmy takie mondeo, a jeżeli ktoś wola za b6 ponad 20 tysięcy to już przesada i jedynie jakiś zapalony maniak chyba to kupi :D

Opublikowano
20 minut temu, Vipp napisał:

Nie przesadzajcie naprawdę... B6 znów nie jest jakimś wspaniałym autem a już na pewno nie prowadzi się dobrze, przynajmniej bez quattro. Mam teraz b8 i w porównaniu do b6 to ten samochód skręca i o wiele przyjemniej się prowadzi. A b6 już jednak jest starym samochodem za którzy wciąż wołają spore sumy, ktoś kto jest gotowy to zapłaci a inny się zastanowi czy warto czy może jednak kupić za taką kasę coś francuskiego czy powiedzmy takie mondeo, a jeżeli ktoś wola za b6 ponad 20 tysięcy to już przesada i jedynie jakiś zapalony maniak chyba to kupi :D

Jak Ci się dobrze jeździ B8 to sobie jeździj. Ja osobiście też jeździłem B8 i nie jest to co u mnie. Ostatnie najlepsze A4? B6/7 A to, że są stare to niestety taka kolej rzeczy. Ile jest starych aut co lepiej się prowadzą od swoich nowszych modeli? W h*j. 

Sorki @pksmlody za niepotrzebny spam.

Edytowane przez Adam87

Opublikowano

Teraz jest inna polityka producentów aut, idą na ilość, nie na jakość. Np Opel vivaro, który mój szef wziął z salonu, wiecie po jakim czasie kazali mu wymienić pierwszy olej, a ten to łyknął, jak pelikan? -po 35 tysiącach xd w sumie jeździ i nie wymienia, ale co będzie później, to można się domyśleć. Problemy z układem wydechowym itd masakra, a auto ma przejechane 13tyś.

Opublikowano

W peugeot expert 40kkm ? To jest wyścig kto więcej na oleju zrobi ?

15kkm to już sporo... 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Sprzedane, niestety nie na forum. Temat do zamknięcia. Pozdrówki.