Moon_11 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 I to jest najlepsze w tym wszystkim modowaniu że na koniec efekt jest zajebis*y i jest ta satysfakcja i banan na twarzy
MarcinL Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Dłuższy czas nic się nie działo i byłem o mały włos od sprzedana samochodu, ale no cóż... Robimy dalej i wpadł fmic, bo dsmic słabo sobie radził i spadał ciągle wąż. Okazało się, że był zarzygany cały układ olejem po poprzednim padnięciu turbo. 4
Gremlin0209 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zamawiałeś jakiś gotowy zestaw? Bo mi też wydaje się, że dual nie daje rady... ? Wszystko montowałeś bez żadnych przeróbek i rzeźby? ? Ps: kratki nie wchodzą w zderzak przy halogenach?
MarcinL Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Gremlin0209 napisał: Zamawiałeś jakiś gotowy zestaw? Bo mi też wydaje się, że dual nie daje rady... ? Wszystko montowałeś bez żadnych przeróbek i rzeźby? ? Ps: kratki nie wchodzą w zderzak przy halogenach? Z fb od Piotr Bel. Wszystko pasowało, ale belkę trzeba trochę ciąć i halogeny muszę chyba dwa zaczepy górne odciąć. Nie miałem już siły tego dopasować dzisiaj Dzisiaj 32st na dworze i jak jechałem, to przy przyśpieszaniu temperatura spadała w dolocie do ~34st. Czuć różnicę i to mega, bo na dsmic było stałe 40-50st. 1
lewiatan1989 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Super! Jakie wymiary tego cuda? I jeżeli to nie tajemnica ile taki zestaw? Może być na PW - zbieram informacje
MarcinL Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 7 godzin temu, lewiatan1989 napisał: Super! Jakie wymiary tego cuda? I jeżeli to nie tajemnica ile taki zestaw? Może być na PW - zbieram informacje 63 wloty 550x180×65 rury 60.3 1150zł kompletny zestaw. Jedynie 2 śrubki do mocowania fmic trzeba kupić M8, 2 śrubki do mapsensora M6 i 1 opaskę na DV albo 2 jeżeli starą masz w złym stanie. Z fmotors taki zestaw chyba 1600zł i też mocowanie do góry. 1
K4rol81 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Dobra robota ?, widzę że też na parkingu podziemnym działasz, u mnie już sąsiedzi nawet nie pytają ci robię jak widzą rozebrane auto. 180 mm zmieścił się bez podcinania zderzaka? ? ?
MarcinL Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2020 9 godzin temu, karol1981 napisał: Dobra robota ?, widzę że też na parkingu podziemnym działasz, u mnie już sąsiedzi nawet nie pytają ci robię jak widzą rozebrane auto. 180 mm zmieścił się bez podcinania zderzaka? ? ? Przy odpaleniu i przygazowaniu włączył się czujnik czadu Dobrze, że nikogo nie było w garażu. Bez podcinania zderzaka, ale musiałem trochę więcej belki przyciąć i będę musiał jeszcze chyba jeden zaczep z halogenu odciąć. Póki co nie mam na to czasu i śmigam bez kratek. 1
MarcinL Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2020 Auto do sprzedania. Jutro postaram się wstawić aktualne zdjęcia. Jeżeli jest ktoś zainteresowany, to zapraszam na PW.
george Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 23 godziny temu, MarcinL napisał: Auto do sprzedania. Jutro postaram się wstawić aktualne zdjęcia. Jeżeli jest ktoś zainteresowany, to zapraszam na PW. Z ciekawości jaka cena?
MarcinL Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2020 20 minut temu, george napisał: Z ciekawości jaka cena? 37 do negocjacji
MarcinL Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Aktualne zdjęcia A to filmik po montażu końcowych tłumików ultera 12.mp4 Edytowane 29 Grudnia 2020 przez MarcinL 1
MarcinL Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Auto sprzedane. Zostało auto na forum i może będzie temat Niedługo nowy temat z autem, ale po profilowym pewnie wiecie juz jakie Temat do zamknięcia
Michu1996 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 5 minut temu, MarcinL napisał: Auto sprzedane. Zostało auto na forum i może będzie temat Niedługo nowy temat z autem, ale po profilowym pewnie wiecie juz jakie Temat do zamknięcia B9 ? 1
Rekomendowane odpowiedzi