Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

☛ A4 B7 1.8t BFB Q LZ9Y ☚ [STAGE 2] hybryda k03, bose, vFiz, cupra, 2x70 ulter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też chyba sobie kupię, bo po zimie zostaje osad na szybach dosłownie ze wszystkiego, Ci co mieszkają tam, gdzie palą w domach byle czym, wiedzą o czym pisze... zwykła ścierka tego nie ruszy...

Mówisz, że warto ? 

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, kamil-vag napisał:

Też chyba sobie kupię, bo po zimie zostaje osad na szybach dosłownie ze wszystkiego, Ci co mieszkają tam, gdzie palą w domach byle czym, wiedzą o czym pisze... zwykła ścierka tego nie ruszy...

Mówisz, że warto ? 

Warto. Miałem też na tylnej szybie dookoła wycieraczki uwalone i zeszło wszystko.

edit:

Wzorowałem się na ich filmiku co zrobili

Edytowane przez MarcinL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Rns-e z kamerka zamontowane. Na odbiór od lakiernika czekają jeszcze listwy s4 drzwi.

20200406_181551.jpg20200406_181452.jpg

Opublikowano

Widzę że się udało. Dobra robota?

Opublikowano

No i pięknie:oklasky:

Opublikowano
Godzinę temu, MarcinL napisał:

Rns-e z kamerka zamontowane. Na odbiór od lakiernika czekają jeszcze listwy s4 drzwi.

20200406_181551.jpg20200406_181452.jpg

Fajnie to wygląda ;)

Dużo roboty jeśli chodzi o montaż tej kamery i zgranie jej z RNSE ? 

Listwy od S4 oryginalne ?

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, musti napisał:

Fajnie to wygląda ;)

Dużo roboty jeśli chodzi o montaż tej kamery i zgranie jej z RNSE ? 

Listwy od S4 oryginalne ?

Montaż łatwy. Otwór w blendzie trzeba tylko poszerzyć jeden, bo chincze nie przejdą i śrubkę mniejszą dać, bo oryginalna za duża do tej klamki. A zgranie, to jak każda inna. Do tej też wymagany jest moduł.

Listwy ori C.iężki temat, ale udało się nawet w moim kolorze LZ9Y. Tak czy siak było widać ryski i poszły do odświeżenia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wygląd zewnętrzny praktycznie gotowy. Doszły listwy S4 i brakuje jedynie korekty lakieru oraz ładnej felgi :)

20200509_154717.jpg

Opublikowano

Pięknie jest:oklasky:

Opublikowano

Ja takie pytanko z innej beczki ile miesięcznie wydajecie kasy na te wszystkie cześći felgi i inne fajne pierdółki bose szyby przyciemniane itp. Też planuje ulepszyć Audi a4 b7 1.8 T i taki styl samochodu bardzo mi się podoba jednak się boję że finansowo nie dam rady :( a bardzo bym chciał <3 :3 

Edytowane przez Moon_11
Mała pomyłka ;P

Opublikowano

Lepiej nie zaczynaj ? to jest jak nałóg... Odmawiasz sobie tego i owego, bo w audi trza by coś wymodzić ??

Opublikowano
4 minuty temu, Moon_11 napisał:

Ja takie pytanko z innej beczki ile miesięcznie wydajecie kasy na te wszystkie cześći felgi i inne fajne pierdółki bose szyby przyciemniane itp. Też planuje ulepszyć Audi a4 b7 1.8 T i taki styl samochodu bardzo mi się podoba jednak się boję że finansowo nie dam rady :( a bardzo bym chciał <3 :3 

Napewno na raz wszystkiego nie kupisz odrazu. Prawie wszyscy idą po kolej, zbierając na to i tamto. Jakbyś chciał odrazu wszystko kupić to wartość auta byłaby lub/i więcej..

Na spokojnie..

Opublikowano

No tak wszystko pomału pracuję jako kierowca ciężarówki i 3 tygodnie jestem w trasie i na tydzień zjeżdzam także czas jest tylko chęci brak w autach umiem majstrować jestem mechanikiem z szkoły średniej praktyki ;P tylko nie mam warsztatu ani narzędzi ale myślę że się coś ogarnie :D Może to wypalić ? :)

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, Moon_11 napisał:

No tak wszystko pomału pracuję jako kierowca ciężarówki i 3 tygodnie jestem w trasie i na tydzień zjeżdzam także czas jest tylko chęci brak w autach umiem majstrować jestem mechanikiem z szkoły średniej praktyki ;P tylko nie mam warsztatu ani narzędzi ale myślę że się coś ogarnie :D Może to wypalić ? :)

Większość tutaj majstruje przy aucie na parkingu pod blokiem.

Opublikowano
2 godziny temu, MarcinL napisał:

Większość tutaj majstruje przy aucie na parkingu pod blokiem.

Dokładnie. 

Ja akurat na podwórku, na kamieniach:facepalm: i jakoś daje się rade...

Opublikowano
7 minut temu, Adam87 napisał:

Dokładnie. 

Ja akurat na podwórku, na kamieniach:facepalm: i jakoś daje się rade...

Wczoraj przeglądałem temat twojego auta i modyfikacji i masz super furmankę :D Podziwiam majsterkowanie na "kamieniach" :)

Opublikowano

Najpierw radziłbym zacząć od doprowadzenia do sprawności technicznej i zwróć uwagę na blacharkę. ;)  

Opublikowano
3 minuty temu, george napisał:

Najpierw radziłbym zacząć od doprowadzenia do sprawności technicznej i zwróć uwagę na blacharkę. ;)  

Auto kupiłem ponad rok temu w blacharskim stanie i jak i technicznym jest jak najbardziej dobrze miesiąc temu klocki wymieniłem jak na razie nic nie będę może potem felgi do zmiany bo mam 16stki takie zwykłe jak kołpaki a będę celował 19stki jakieś i jeszcze opony też będą wtedy do wymiany :) pomału małymi kroczkami do celu :D

Opublikowano
11 minut temu, Moon_11 napisał:

Wczoraj przeglądałem temat twojego auta i modyfikacji i masz super furmankę :D Podziwiam majsterkowanie na "kamieniach" :)

A dziękuję:wink4: jakoś daję rade.. a później jakie zadowolenie z efektu:decayed:

Opublikowano
Teraz, Moon_11 napisał:

Auto kupiłem ponad rok temu w blacharskim stanie i jak i technicznym jest jak najbardziej dobrze miesiąc temu klocki wymieniłem jak na razie nic nie będę może potem felgi do zmiany bo mam 16stki takie zwykłe jak kołpaki a będę celował 19stki jakieś i jeszcze opony też będą wtedy do wymiany :) pomału małymi kroczkami do celu :D

W moim aucie wyszła zdrowia seria, ale zebrało się trochę rzeczy do naprawy z racji zużycia i blacharką, w tym usunięcie uszkodzeń po zakupie.