Opublikowano 14 Lipca 20197 l Autor Ciężko powiedzieć. Moje ledwo się mieściły do klosza i musiałem przewody wszystkie na bok brać, żeby je jakoś tam włożyć. Ale po paru minutach walki jakoś się udało ? Ogólnie wole jednak produkty od nas niż od naszych małych przyjaciół ?
Opublikowano 14 Lipca 20197 l Autor Moje 80zł sztuka. U kolegi wyżej zapewne z połowe taniej, jeśli ma z ali ? Jeśli chcesz to pisz pw ?
Opublikowano 14 Lipca 20197 l 37 minut temu, Gremlin0209 napisał: Najważniejsze, że bez żadnych rezystorów ? Rezystory są i tak... Tylko, że w środku co w moim mniemaniu jest rozwiązaniem gorszym i znacząco zmniejszającym żywotność diod no niestety ale rezystory się grzeją. A tam jest mała powierzchnia dlatego ja jestem za dobrze dobranymi rezystorami w obwodzie. Nadmierne grzanie jest spowodowane głównie przez źle wyliczoną rezystancję np. moje rezystory przy ledach od tablicy są ledwo letnie
Opublikowano 14 Lipca 20197 l Autor A ja jestem jednak za moimi ? bo nie trzeba nic modelować ani wyprowadzać rezystorów na zewnątrz co może się później wiązać z nieszczelnym dekielkiem, a przy tym z parowaniem lamp. Wolałem tego uniknąć, jak się spalą to się kupi nowe ?
Opublikowano 14 Lipca 20197 l 1 minutę temu, Gremlin0209 napisał: A ja jestem jednak za moimi ? bo nie trzeba nic modelować ani wyprowadzać rezystorów na zewnątrz co może się później wiązać z nieszczelnym dekielkiem, a przy tym z parowaniem lamp. Wolałem tego uniknąć, jak się spalą to się kupi nowe ? Grunt, że właściciel zadowolony
Opublikowano 14 Lipca 20197 l Też mam takie i od pół roku jest wszystko z nimi ok. Mruga tylko po przełączeniu na zapłon, ale to chyba każdy led tak ma. Jak się odpali, to już ok.
Opublikowano 22 Lipca 20196 l Autor Pozdrowionka z Karpacza ? Jutro czas na Śnieżkę ? Ps: a zaraz po powrocie zapewne serwis olejowy + wszystkie filtry ?
Opublikowano 5 Sierpnia 20196 l Autor Zaraz po powrocie z wakacji wybrałem się w miniony weekend do Polańczyka. I tak oto podczas trasy audiczka przekroczyła pewną barierę przebiegu ? Tuż przed wyjazdem wpadł pełny serwis: olej wraz z filtrem oraz filtry powietrza i kabinowy ? dzięki @dzik Z innych nowości oddałem felgi fake rotory 18" do odnowienia rantów na zimę, zakupiłem nawet w dobrym stanie opony zimowe conti z 2017r oraz możliwe, że w tym tygodniu w końcu doczekam się na montaż końcówek al'a S4 ?
Opublikowano 5 Sierpnia 20196 l 3 godziny temu, Gremlin0209 napisał: Zaraz po powrocie z wakacji wybrałem się w miniony weekend do Polańczyka. I tak oto podczas trasy audiczka przekroczyła pewną barierę przebiegu ? Tuż przed wyjazdem wpadł pełny serwis: olej wraz z filtrem oraz filtry powietrza i kabinowy ? dzięki @dzik Z innych nowości oddałem felgi fake rotory 18" do odnowienia rantów na zimę, zakupiłem nawet w dobrym stanie opony zimowe conti z 2017r oraz możliwe, że w tym tygodniu w końcu doczekam się na montaż końcówek al'a S4 ? U mnie za 150km też ta bariera zostanie przekroczona he
Opublikowano 5 Sierpnia 20196 l Pffff u mnie już dawno przekroczone 300+ A tak serio to drugiego tyle bezawaryjnie
Opublikowano 10 Sierpnia 20196 l Autor W piątek w końcu udało się zamontować końcówki wydechu Dokładka ori S4 poszła w czarny mat i nie powiem, ale super to pasuje z autem ? Zdjęcia wstawie jutro, bo dziś nie miałem nawet chwili, żeby pstryknąć foty...
Opublikowano 11 Sierpnia 20196 l Autor Obiecałem zdjęcia, więc wstawiam. Mistrzem fotografii nie jestem, ale chyba coś tam widać ?