artur77 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 witam mam problem ponieważ nie świeci mi centralna część zegara która pokazywała otwarcie drzwi oraz ile do przejechania na baku czy może mi ktoś pomóc?zgasło w tym czasie również podświetlenie załącznika świateł.pozdrawiam
pox Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Może wyłączyłeś go przyciskiem RESET, albo to któryś bezpiecznik.
boberek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 nie za bardzo bezpiecznik bo w B6 nie ma takiego bezpiecznika co odpowiada za włąsnie cos takiego
majkel_majki Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Sprawdź Kolego instrukcję obsługi czy nie ma takiego bezpiecznika. Jeżeli jest, wymień jeżeli nei ma albo wymiana nie pomaga pytaj dalej.
artur77 Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 dzięki za zainteresowanie jutro będę kombinował i dam znać pozdrawiam [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 21:29_________________________________________________a czy mogło się coś urwać pod spodem ze względu na koleiny śnieżne np:czujnik temp. i czy może to wpłynąć na całość
grafi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 zerknij na początek na gałkę od wycieraczek na dolnej jej części jest wyłącznik tego właśnie wyświetlacza
artur77 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 Panowie !?? dziwne zaświecił się sam nie wiem co było powodem. Oby już świecił cały czas.
domjenick Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Panowie !?? dziwne zaświecił się sam nie wiem co było powodem. Oby już świecił cały czas. jesli znow zgasnie-to oznacza,ze cos jest nie tak i nie laczy gdzies
Rekomendowane odpowiedzi