Norbas Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 4 godziny temu, Adam87 napisał: Elegancko... ? Jak to jest ori to w jakich wersjach wychodziło??? Wychodziło w pakiecie światło z kodem qq1 jak masz qq0 to nie masz klamek, podświetlenia w nogach, drzwiach, dwóch diod w łapce, w daszkach, podświetlenia wizytowniki i kubka no i brak oświetlenia pokręteł nawiewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 8 godzin temu, HOLMATRO napisał: Bardzo fajnie to wyszło. Mógłbym rzec ze przy tym serii to nawet można nie zauważyć.. Ori to kant d... mogli użyć mocniejszy diod. W nocy minimalnie widać na klamce ze coś się swieci w b7 prawie w ogóle tego nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 31 minut temu, Norbas napisał: Ori to kant d... mogli użyć mocniejszy diod. W nocy minimalnie widać na klamce ze coś się swieci w b7 prawie w ogóle tego nie widać Dokładnie, u mnie ledwo co to widać.. w wolnej chwili trzeba by założyć mocniejsze.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Auto sprzedane i teraz szukam nowych czterech kołek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 I to też żeś sprzedał To co teraz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 53 minuty temu, Adam87 napisał: I to też żeś sprzedał To co teraz??? W B7 czułem się najlepiej, A3 fajne do szaleństw nie powiem, kilka nowych aut objechało i jakieś a6 w 3.0tdi ale nie widziałem się w nim na dłuższą metę... Na tapecie A4/ A4 Allroad i A5... do tego najlepiej w 3.0tdi ale to jak na lekarstwo. Jest jedna ale zastanawiam się czy lecieć spory kawał coby auto oglądnąć... pod "domem" mam A5 3.0tfsi, które też kusi ale nie znam tego silnika wcale i cały czas myślę czy A5 starczy pod względem bagażnika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 No i co nic się nie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 13 minut temu, Seikokilla napisał: No i co nic się nie dzieje? Seiko auto już dawno upalą jakiś młodziak ? Ja śmigam allroadem a żonka golfem plus który wystawilem na sprzedaż ? duży serwis i wymiana rozrządu zrobiona wiec można gonić ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Oj szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 16 minut temu, Seikokilla napisał: Oj szkoda Już mi przeszło ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacek89 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Norbas, ile w PL trzeba dać za takie A3 jak Twoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi