Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skradzione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak, faktycznie :kwasny:

Opublikowano

Dokladnie zapierdzielil tez paliwo. Zreszta widac jak tankowal to wyciagnal pistolet a ropa nadal sie lala. Przestraszyla go ekspedientka. Na wykop zaraz to tez wrzuce skoro tak proponujesz:) Prosze kto jeszcze moze gdzies to udostepnic bede wdzieczny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów;

Dzisiaj we Wrocławie na ul. Bystrzyckiej 89 na parkingu przy firmie EBCC skradzione zostało moje audi A4 B6 z 2003r. Auto kupiłem 3 tygodnie temu tez we Wrocławie. Skradziono je miedzy 15 a 18.45. Autko to sedan koloru srebrnego z czarnymi elementami na dole zderzaków, na felgach 15 z oponami continental. Lekko zdarty przedni prawy błotnik, brak innych znaków szczególnych. Rejestracja: EWE 89TH. Jeśli ktokolwiek wiedział ktokolwiek wie i może pomóc w odnalezieniu autka, proszę o pomoc i kontakt.

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Współczuję, długo się nie nacieszyłeś

W tych godzinach kradną?

Może sprzedający miał drugie kluczyki.

Wrzuć jakieś zdjęcie.

Opublikowano

Szkoda, ale też bym się zastanowił nad sprzedawcą i drugim kluczem.

Opublikowano

Tez nad tym sie zastanawiam bo kuzwa ani grama szkla tam gdzie ono stalo:( powiedzialem policji, ale jak oni to traktuja to ja juz niestety nie wiem:( NIestety nie posiadam żadnego zdjecia:(

Opublikowano

Dostałeś auto z dwoma kluczykami (scyzorykami) plus jeden kluczyk plastykowy? Podejrzana sprawa ogólnie, kupowałeś od handlarza?

Podjedź na giełde i popatrz co tam mają. Współczuje, długo nią nie pojeździłeś :kwasny:.

Opublikowano

Koles nie wydawał sie podejrzany. Podpisywaliśmy umowe w jego domu, przy zonie i dziecku. Auto ogladalismy w garazu i stamtad jechalismy sie przejechac i na stacje. Gdzie we wrocku sa gieldy samochodowe? Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Giełda we Wrocławiu ul. Gnieźnieńska. Ja bym sie jeszcze przejechal do Lubina, tam jest o wiele wieksza giełda.

Opublikowano

Mauros88 - namierzyli już złodzieje Scenica ? rozpoznał Ktoś jego złodziejski ryj ?

Opublikowano

Właśnie totalna cisza. Od momentu wstawienia filmu nic;/ Tylko nic nie znaczące poszlaki bo się komuś wydawało ze go zna;/ A policja ma chyba na to wyjebane bo tez nic nie ma odzewu ;/

Opublikowano

Może po drodze złapał go jakiś fotoradar i przyjdzie Ci foto z jego ryjem. Życzę Ci tego.

Opublikowano

Dziś w nocy 26/27 z ul. Kwiatkowskiego na Parkitce skradziono białe Audi A6 z czarnym dachem nr. rejestracyjny SC 3080K Proszę o pomoc dla kogoś kto ma jakieś info na ten temat będzie nagroda.

10.000 PLN za wskazanie miejsca gdzie znajduje się samochód... z góry dzięki za pomoc.. Numer kontaktowy 790641491

znaki szczególne - dach czarny mat.."folia", grill rs6, felgi 18" MONOBLOCK pomalowane w czarny połysk, opony toyo 215/40/18, sprężyny eibach -30mm, czarne skóryqj24.jpg

5e0g.jpg

Opublikowano

Właśnie wróciłem ze Sceniczkiem do domu:) Dzisiaj sie znalazł i to nawet w całości :) Tylko dzieki temu ze łodziej debil cofiąc wjechal na skarpę i się zakopał :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Właśnie wróciłem ze Sceniczkiem do domu:) Dzisiaj sie znalazł i to nawet w całości :) Tylko dzieki temu ze łodziej debil cofiąc wjechal na skarpę i się zakopał :)

no to ładnie - powinni ściągnąć linie papilarne od gościa i go namierzyć

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Panowie bardzo proszę o pomoc!

ukradli mi moją perełkę.

W GDAŃSKU SKRADZIONO AUDI A4 B6 DPL 22XN kombi 1,9tdi 130km avf 6biegow 2004r. dnia 01.08.2013r z ulicy Subisława 31. Granatowy, srebrne relingi z uchwytem na antene CB, przyciemniane szyby tyl, srebrne alufelgi audi, w srodku czarna skorzana tapicerka, aluminiowe listwy ozdobne, duze radio audi, uchwyt na telefon. Tylna lewa lampa lekko ciemniejsza. Tylny zderzak z prawej strony lekko puknięty. ZDJĘCIA ZROBIONE KILKA DNI PRZED! Jakby ktos widzial proszę o kontakt o kazdej porze nr. 669 134 336 lub z policja.

1097829_553645588031968_1232341022_o.jpg

998557_553638234699370_1117073436_n.jpg

992857_553638194699374_395305068_n.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dziś rano 30.10.20133 w miejscowości Malbork skradziono moją Audi A4 B6 2002r. 1.9tDI quattro sedan AVF 130KM po chipie. Skrzynia 6 biegow.

Charakterystyczny znak napis quattro do góry nogami

dsc00545eo.jpg

VIN WAUZZZ8E03A028152

20130412173348.jpg

w samochodzie była zamontowana Navi MMI

dsc01256en.jpg

Samochód był na felgach 18" i opony 225/40/18 235/40/18

Tu jest link do mojego temat na temat tego samochodu

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-sreberko-quattro-1-9tdi-130km-chip-242273/

Opublikowano

dlatego nie pokazuje się auta w calosci a numery się zaslania.....tu złodzieje tez zagladaja:facepalm:

---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ----------

:facepalm: musial się komus spodobać,,,,,,

Opublikowano
dlatego nie pokazuje się auta w calosci a numery się zaslania.....tu złodzieje tez zagladaja:facepalm:

---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ----------

:facepalm: musial się komus spodobać,,,,,,

no to może zamknijmy forum wtedy nikt nic nie będzie wiedział...

Opublikowano

nie pitolcie. to nie Veyron że złodzieje szukają po tablicach . przypadek i tyle. idzie taki sqrwiel i bierze pierwszą lepszą audicę. przecież to nie są samochody kradzione na zamówienie (czytaj: drogie i ekskluzywne) tylko na części , ponieważ są chodliwe.

ja mam gpsa, auto casco i dwa inne zabezpieczenia przed kradzieżą a też bym się bał w obcym miejscu auto zostawic :kwasny: