Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skradzione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. A mi skradziono z 11 na 12 marca w Świdnicy, na Os. Młodych Audi A4, B6, quattro, 2.5 tdi, 2001 r.

Wrzucam poniżej komunikat jaki puściłam do mediów. I fotki wrzucę później.

Do zdarzenia doszło w nocy z 11/12 marca między godz. 1:00 a 6:00. Samochód marki AUDI A4, rocznik 2001, koloru srebrny metalic został skradziony z osiedla Młodych w Świdnicy. Samochód od godz. 18:00 stał zaparkowany przy ul. Kozara - Słobódzkiego na parkingu między bramami nr 24 a 27. Dokładnie obok trzepaka i kubła na śmieci, z lewej strony samochodu znajdowała się brama wjazdowa na teren boiska Gimnazjum nr 1, z prawej przejście wzdłuż boiska prowadzącego w kierunku kościoła.

Szczegółowe informacje dotyczące samochodu:

MARKA AUDI A4/S4

SEDAN

QUATRRO

2,5 TDI

PRZYCIEMNIONE SZYBY

PIĘCIODRZWIOWY

NA TYLNEJ SZYBIE Z PRAWEJ STRONY BIAŁYM MARKEREM BYŁO NAPISANE „SPRZEDAM” I PODANY NR TELEFONU KONTAKTOWEGO.

POPIELATA, SKÓRZANA TAPICERKA

NR REJESTRACJI: DSW 09742

Cechą charakterystyczną może też być fakt, że przy uważnym spojrzeniu można zauważyć z prawej, tylnej strony dachu nierówność. Poza tym, na zderzaku lekka rysa.

Jeśli ktokolwiek widział samochód, który odpowiadałby powyższym kryteriom bardzo prosimy o wszelkie informacje. Może ktoś z państwa zauważył kierunek, w którym poruszało się auto, będziemy wdzięczni za wszelkie wskazówki. Wiemy, że o godz. 1:00 w nocy samochód jeszcze stał, natomiast między 5, a 6 rano już go nie było.

Dla osoby, która wskaże nam sprawcę kradzieży czeka atrakcyjna nagroda - 5 tys. zł.

KONTAKT: 601-682-214

Opublikowano

Kraków ulica Pilotów skradziono w nocy z 23 na 24 marca 2010r AUDI A4 1.9 TDi 1998 rok 110 KM kolor bordowy na stalowych felgach nr rej RSR 09EG.Jakby coś ktoś wiedział na ten temat to prosze o kontakt na numer gg 8922033.

5s5ei.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

P6kpi.jpg

Witam,

w nocy z 5/6 kwietnia około godziny 3 z posesji na ulicy Grunwaldzkiej skradziono moją A3. Numer rejestracyjny PO 004JR. Kolor czarny, 5-drzwiowa, bez oznakowań z tyłu samochodu. Delikatne otarty zderzak z przodu po prawej stronie. Z tyłu samochodu były dwa foteliki dziecięce: Maxi Cosi Rodi XR Black Reflection i Besafe iZi Comfort czarny, a na tylnym oknie zagłówki dziecięce sternstalera i zabawki dziecięce. Jeśli ktoś widział ten samochód bardzo proszę o pilny kontakt: [email protected].

Opublikowano

kurczę taki ładny sportback... ;(

warnwarn.gifzbędne gadulstwo !!!!!!!

Opublikowano

nooo ładny był wychuchany i długo wyczekiwany, skradziony na przeciwko policji żeby było zabawniej

Jeszcze parę szczegółów dotyczących autka:

Audi A3 Sportback 2.0TDI 140KM

Kolor: czarny Phantom perłowy

Tapicerka: czarna

Rok produkcji: 2008 (wersja przed liftingiem)

Wyposażenie dodatkowe: dywaniki z tyłu, lusterka zewnętrzne ogrzewane i elektrycznie składane (zawiera ogrzewane dysze spryskiwaczy), dodatkowy włączniki świateł do jazdy dziennej

obręcze ze stopu metali lekkich 7,5J X 17 5-ramienne z oponami 225/45 R17, czujnik zmierzchowy świateł z automatyczną aktywacją świateł mijania, reflektory ksenonowe Plus z układem zmywania reflektorów, ogrzewanie foteli przednich, klimatyzacja automatyczna, ESP, kurtyny powietrzne z poduszkami bocznymi z przodu (4X3), autoalarm fabryczny i blokada skrzyni biegów (jak się okazało na nic), rzucające się w oczy łącze do iPoda i misiak w miejscu popielniczki.[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 21:54_________________________________________________W Poznaniu ostatnio polują na Audiątka, uważajcie na swoje autka!!! A4 i ostatnio A3 lecą jedna po drugiej, umieszczajcie swoje posty jeśli zginą Wam samochody może łatwiej będzie można je namierzyć...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć :hi:,

podaję jeszcze numer skradzionego autka VIN WAUZZZ8P68A166030 (dla przypomnienia czarne Audi A3 sportsback 2.0tdi, bez oznakowań z tyłu, 5-drzwiowe, dwa foteliki dziecięce z tyłu),

numer tel moge podać przez PW

moje gg 20648582

Opublikowano

Dzisiaj rano bylem w ASO, wszystko wskazuje na to, ze mieli dzis w nocy odwiedziny :think2:

image107g.jpg

Wiem tylko, ze to byly 19" ale nie wiem jakie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzisiejszej nocy (tj. z 25 na 26 maja) ukradziono mi Audi A4 B6 1.9 tdi s-line w kolorze czarnym o numerze VIN WAUZZZ8EX4A162507. Auto na szczecińskich rejestracjach (ZS 0964T) skradziono na poznańskim osiedlu tysiąclecia. Autem za długo się nie nacieszyłem, bo sprowadziłem je w zeszłym tygodniu z niemiec... Jeżeli ktoś z Was miałby jakiekolwiek informacje na ten temat bardzo bym prosił o kontakt. Bardzo mi na tym zależy, bo to był mój wymarzony samochód...

30P1130828_2_.jpg

72P1130823.jpg

Dla informatora czeka nagroda!!!

Opublikowano

z góry sorry za Ot ale moze podawajcie tu nr Vin-pewmnie złodziej je zmieni czy coś ale chyba by nie zaszkodziła taka dodatkowa informacja

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W nocy z poniedziałku na wtorek w Krakowie (7.06.2010) z ulicy Skarzyńskiego (z parkingu obok akademików PK) koledze została podprowadzona A3 Sportback model z 2007 (8pa) 2.0 TDI

Jak na zdjęciach:

P1030516m.jpg

P1030511m.jpg

08022010028j.jpg

Posiadała kilka charakterystycznych uszkodzen,

- na klapie z tylu na lewo od loga audi miało delikatne wgniecenie jakby ktoś się oparł łokciem,

- pod lewymi tylnymi drzwiami [na ramie auta] miało delikatne otarcie,

- natomiast po prawej bardzo podobne otarcie tylko ze bliżej tylnego kola.

Jeśli komuś by się rzuciła w oczy to proszę o info na PW lub tel 691-197-935

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

!!!!!!!!! UWAGA !!!!!!!!!!!!

SKARDZIONO AUTO

DNIA 05.08.2010 OK. GODZ 03:00 - 04:00 NA ULICY GWIAŹDZISTEJ W GŁOGOWIE SKRADZIONO SEATA IBIZE 1,4 TDI

ZA CENNĄ INFORMACJE GDZIE AUTO MOŻE SIĘ ZNAJDOWAĆ BĄDŹ ŚWIADKOWIE ZDAŻENIA CZEKA NAGRODA PIENIĘŻNA !!!!!!!!

NR TEL. 502-580-462

NR AUTA DGL 95XG

ZDJĘCIA AUTA

http://zapodaj.net/4dce6537136a.jpg.html

http://zapodaj.net/ceb386017afb.jpg.html

P.S. Auto kolegi ojca. Może gdzieś sie pojawi w waszej okolicy;/

Opublikowano

W DNIU W NOCY Z 5.08.2010 NA 6.08.2010 W MIEJSCOWOŚCI JODŁÓW W WOJ.LUBUSKIM SKRADZIONO SREBRNE AUDI A4 B6 1.9TDI 131PS KOMBI Z PRZEBIEGIEM OK.190000KM.VIN WAUZZZ8E64A081682

ZNAKI SZCZEGÓLNE NA ZEWNĄTRZ:WGNIECIONY LEWY PRZEDNI BŁOTNIK,LEKKIE WGNIECENIE PRAWE DRZWI NAD LISTWĄ(DZIURKA),PRZYCIEMNIANE WSZYSTKIE SZYBY-PRÓCZ PRZEDNIEJ,RYSA NA TYLNYM ZDERZAKU,ORYGINALNE ALUMINIOWE FELGI AUDI 16'' Z DWOMA OPONAMI ''GOODYEAR'' I DWOMA ''CONTINENTAL'',BRAK KROPKI W NAPISIE NA TYLNEJ KLAPIE 1.9TDI,NAD PRZEDNIĄ SZYBĄ ZAMALOWANE ODPRYSKI,PRZEDNIA SZYBA NIE BYŁA(ORYGINALNA) Z TEGO ROKU CO DATA PRODUKCJI AUTA,NA TYLNEJ LEWEJ STRONIE DACHU DUŻE RYSY PO ANTENIE CB . W ŚRODKU:NAWIGACJA MIĘDZY ZEGARAMI PRĘDKOŚCIOMIERZA A OBROTOMIERZEM,PODSTAWA TELEFONU,WYTARTE GUZIKI "+"I"-"Z NAWIEWU KLIMY,NA DESCE OD STRONY PASAŻERA DWIE RYSY ZROBIONE PRZEZ KOTA,USZKODZONY SIŁOWNIK Z SCHOWKA,ORYGINALNE RADIO AUDI.JAKIEKOLWIEK INFORMACJE PROSZĘ KIEROWAĆ NA e-mail [email protected].W SZCZEGÓLNOŚCI KLUBOWICZÓW Z SĄSIEDNICH WOJEWÓDZTW.TABLICE NIE AKTUALNE!!!!!!!! ZA ODNALEZIENIE CZEKA NAGRODA PIENIĘŻNA!!!!!!!!

dp03r.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

W nocy z środy(18.08) na czwartek(19.08) skradziono mi A4 w warszawie na Pradze Południe. Była to 2000r.,1.9 TDI (116km) po lifcie, srebrna, sedan, na oryginalnych 16, znaki szczególne: prawe lusterko duże, lekko przytarty i odstający tylny zderzak z lewej strony. Numer rejestracyjny: WF8341C. VIN: WAUZZZ8DZ1A062453 . Jeżeli ktoś wie cokolwiek lub widział proszę o kontakt ze mną: 694681444 lub z odpowiednimi służbami

audi1r.jpg

audi2q.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Dziś rano 30.08.2010 skradziono mi seryjną nawigację RNS-E. Miało to miejsce w Szczecinie na ul. Parkowej około godziny 6.

numer seryjny nawigacji AUZBZ7G1119626

Za wszelkie informacje z góry dziękuję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z 16 na 17.08.2010 skradziono z ul. Gajowickiej 92 we Wrocławiu A4 Avant 1,9 TDI z 2000 roku - bardzo charaktrystyczny kolor - POMARAŃCZOWY, przyciemniane tylne szyby, alufelgi, wystający hak

DW 158EN, VIN WAUZZZ8DZYA179682

RmAz9.jpg

Opublikowano

z 13/14 września skradziono audi a4 b6 lim z krakowa z Azorów. Jeżeli ktoś widział to proszę o informację

KN 56752

WAUZZZ8E02A290459

ciemno szary

z prawej strony z przodu zderzak od spodu był lekko przytarty

20100807276.jpg

Opublikowano

:hi:

SKRADZIONO!!!!

srebrną 3 drzwiową AUDI A3 1.8T

charakterystycznymi znakami były klubowe naklejki a3-klub.

Była na 17" felgach AEZ

Jak ktoś zauważy PROSZĘ O KONTAKT!!!!

0839e449ca41f9dam.jpg

3c1a59e73b0608e7m.jpg

64d815baf3efb231m.jpg

40ea1d1c7b563813m.jpg

a87d8195dd273ed2m.jpg

d66323e598dbf8f5m.jpg

5b35262f391f4caem.jpg

Opublikowano

dzis w nocy 23,09,10 okolo 1.30 w żorach z osiedla Korfantego skradziono moją A4 B6 Avant s-line z 2002roku koloru szarego,pełen pakiet wewnetrzny tj:czarna podsufitka,trojramienne kierownica ,aluminiowa galka,listwy ozdobne ze szczotkowanego alu,fotele grzane ze skorzanymi boczkami ,navi plus,telefon nokia 6090 itd,a z zewnatrz ksenony ze spryskiwaczami,listwy z emblematami s-line na drzwiach tylnych, na grilu obok logo audi odłamany kawałek plastiku,felgi 17" od A3 sportback,opony Continental sportcontact 2 225/45/17.Wgrany prodram w Dynosofcie -163KM i 378 Nm.Nie pomogl immobiliser ani ukryte odciecie zapłonu.Vin:WAUZZZ8E93A177403

nr rej SZO10SH jezeli gdzies zobaczycie jakies czesci lub cale auto to piszcie na PW.

vCc_J.jpg

vCBX9.jpg

y6xR9.jpg

Opublikowano

Wczoraj tj 28 września o godzinie 12.45 z ulicy Czerskiej 14 w Warszawie skradziono samochód mojej bratowej;/

Szare SUZUKI GRAND VITARA o numerach WF 2627C

Poniżej wstawiam info od bratowej:

"Ukradziono

samochód SUZUKI GRAND VITARA nr rejestracyjny WF 2 6 2 7 C, kolor

szary, wczoraj na ulicy Czerskiej 14. NR REJESTRACYJNY NA ZDJĘCIU JEST ZŁY!!!

Proszę o umieszczenie informacji

na waszych tablicach, rozesłanie do znajomych! I Sprawdźcie kochani na

......waszych parkingach, może odstawili by po niego wrócić!!!

Charakterysztyczna jest srebrna listwa wzdłuż szyb oraz duże 18,5

calowe opony na felgach, duzo większe od standardowych. Proszę o kontakt w tej sprawie na adres: [email protected] lub telefon 501 285 270"

a oto zdjęcia autka przed zakupem więc są inne tablice:

sgw1.jpg

sgw2.jpg

Opublikowano

Cytuje kolegę z innego forum jeśli będę wiedział coś więcej na temat owego audi napewno dopiszę :wallbash:

Witam.

Dziś w nocy w Krakowie skradziono srebrne Audi A4.

Z zewnątrz wygląda całkowicie seryjnie, seryjne felgi, nic nie zmieniane w wyglądzie.

Kilka zdjęć, jednak kiedy auto jeszcze było na niemieckich blachach:

http://img834.imageshack.us/img834/7783/obraz1312.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/8643/obraz1292.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/3766/obraz1305.jpg

Auto z oznaczeniem silnika 2.0 TDI z tyłu.

Jest na nowych, zimowych oponach.

Obecnie było na rejestracjach z tego co pamiętam KR 068MP.

Jeżeli ktoś by to auto widział to proszę dać znać...

Dzięki za pomoc.

praktycznie właśnie bez żadnych znaków charakterystycznych, w bardzo dobrym stanie zewnętrznym.

no nie wiem, jakby widzieć auto na ulicy.

no to bez ksenonów,

z tyłu są szyby na korbkę,

opony zimowe firmy dunlop,

lewa przednia część zderzaka była chyba minimalnie wgnieciona od spodu...

ale tego praktycznie nie widać.

Cóż żadnych znaków szczególnych :disgust:

Autko się znalazło całe szczęście ze tak to się skończyło :kox:

Cytat:

Auto się znalazło, złapano także złodzieja który do naszego skradzionego dzień wcześniej A4 podjeżdżał "nowo-skradzionym" A3.

Także myślę, że zakończenie sprawy całkiem dobre.

Auto odniosło uszkodzenia typu pogięte drzwi (najprawdopodobniej od łomu), wyłamane zamki, zniszczona klamka, stacyjka. Ale i tak straty są mniejsze jak gdyby tego auta się nie udało odzyskać.