Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skradzione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj tzn. 20.03.09r. Skradziono mi Audi A4 1.9TDI z 2000r. Sedan Srebrny Metalic. Auto z tyłu nie miało schowków doczepionych do foteli. Były tam dziury. Jeszcze na drzwiach od strony kierowcy były 2 długie rysy. Kradzież była między 24 a 6 rano w Białymstoku. Więcej informacji na PW lub gg://9921018

Opublikowano

Centralny Zamek. Nie ma śladów na parkingu od lakieru czy wybitej szyby. Raczej fachowo zwinięty :/

Opublikowano

czyli mozna powiedziec, ze nie miales zadnych zabezpieczen... ja mialem alarm i mi ukradli :confused4: miałes AC?

Opublikowano

Niestety... nie miałem

no to współczuję

i jak się nie znajdzie to niestety d*pa blada

Opublikowano

No i ja dołącze jakieś dwa tygodnie temu ukradli mo chalogeny razem z wszystkimi kratkami szczeze mowiac to jak bym złapał to łapy przy d...e bym obcioł bez wachania :confused4:

Opublikowano

Niestety... nie miałem

no to współczuję

i jak się nie znajdzie to niestety pupa blada

Szczerze? Wątpię abym go już znalazł. Mieszkam w Białym to pewnie już na Litwie stoi albo w jakiejś dziupli przygotowują, bo raczej na części nie opłaca się. Za nowy samochód.

Opublikowano

ja pitole! Masakra. Z całęgo serca współczuje. Sam niedawno kupilem fure i jeszcze nieubezpieczylem bo kasa mi sie skonczyla a na kupno i tak juz sie zadluzylem. Ale teraz nie ma co i MiniC trzeba gdzies zapodac bo spie jak na szpilkach ze mi ukradna. Trzymam kciuki coby sie furka odnalazla jednak. Szansa jest. Kumplowi w zamierzchlych czasach zwineli VW golfa III i tez nie mial ubezpieczenia i po 3 miechach znalezli w warszawce. Takze trzeba zyc nadzieja.

Opublikowano

Jak nie wyjechał za granicę to jest szansa. Jak wyjechał i popchną go na Białoruś lub w głąb Rosji (brak szengen) to marne szanse. Mieli sporo czasu (między 24 a 6) przelecieć przez granicę na Litwę lub Białoruś. Rozgłos o skradzionym aucie był dopiero o 6 więc zdążyli by przekroczyć. Jestem dobrej myśli że jest w Polsce w jakiejś dziupli (smutna myśl). Teraz niestety tylko czekać...

Opublikowano

Przykro to mowic, ale sam sobie jestes winien.

Wystarczyloby zainwestowac niecaly 1000 PLN w dobre zabezpieczenia i auto pewnie nadal by stalo.

Opublikowano

tak z ciekawości zapytam co rozumiesz mówiąc dobre zabezpieczenia, np.alarm ze zmiennym kodowaniem czy coś jeszcze? :mysli:

Opublikowano

Dobry alarm [z kompletem czujnikow], odciecie OBD, odciecie paliwa przez jakas "kombinacje" przy odpalaniu auta... i naprawde ciezko bedzie takie auto ukrasc.

EOT.

Opublikowano

Dobry alarm [z kompletem czujnikow], odciecie OBD, odciecie paliwa przez jakas "kombinacje" przy odpalaniu auta... i naprawde ciezko bedzie takie auto ukrasc.

EOT.

Polak mądry po szkodzie.

Opublikowano

z forum VWgolf

"podejscie najprostrze przez diagnoze- flaszuja kompa i odpalaja bez kluczyka. Jak masz odciecie na kompie albo odciecie na OBD to wtedy otwieraja maske. Wykrecaja 4 sruby z obudowy gdzie audi/passat ma kompa. Wypinaja orginalny i wsadzaja swoj sterownik z wyprowadzonymi kablami zasilajacymi juz do akumulatora. Podlaczaja....

Wiec oddciecie kompa ich w tym momencie wali bo maja niezalezne zasilanie...."

Opublikowano

Panowie, skonczmy dyskusje nie na temat :wink4:

Opublikowano

Skur..... dziś w nocy między 1, a 7 rano w Łodzi spod bloku zarąbali mi wszystkie 4 dekielki (zaślepki) od felg widocznych na zdjęciu.

Tak to wyglądało przed kradzieżą, tylko ten jeden był tak obdrapany bardzo, reszta bardziej delikatnie, fotki całego samochodu w moim profilu.

732nti.jpg

I tak wyglądało dziś z rana..:-(

nofym8.jpg

Wiem że niby nic, ale zawsze nawet taka mała strata boli, jakby ktoś gdzieś może widział to prosze o kontakt na gg.

Na allegro szukam od rana więc nie bójcie żaby..:-))

Opublikowano

szukaj na allegro :naughty:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam, dzisiaj w nocy skradziono mi Audi A4 Avant w kolorze srebrno-złotym, na terenie miasta Krakowa Nowej-Huty, osiedle Złotego Wieku (parking strzeżony). Widoczne lekkie otarcie tylnego lewego błotnika. Na tylnej szybie naklejka Audi A4 klub. Jeżeli ktokolwiek widział ten samochód bardzo proszę o kontakt

Opublikowano

pokaz foto[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 10:09_________________________________________________jezeli ukradli ci z parkingu strzezonego tak jak piszesz to zawsze mozesz zalozyc sprawe cywilna i odzyskac pieniadze bo napewno maja ubezpieczenie.

jezeli jest to parking dozorowany to moze byc maly problem