Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Znaczenie ET Felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiejsza przymiarka,przygotowania do wiosny :) opona 235/45/17 felga s-line 7.5 cala et 43 plus dystans 20 mm :) zawieszenie 1 BV :)

2013_12_30_13_44_51.jpg

2013_12_30_13_45_02.jpg

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 511,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przegladnalem pare stron ale nie znalazlem....

Kolo 18 cali et35 szerokoie 8,5 z opona 225x40

do a4 b6 avant z zawiasem -30 bedzie ok czy juz moze trzec?

Opublikowano

W b5 jest si wiec powinno i byc w b6.

Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
W b5 jest si wiec powinno i byc w b6.

Dzieki, tez mysle ze bedzie ok

Ale zawsze lepiej zapytac....

Opublikowano

Witam.

Mam upatrzone ciekawe felgi 18 8j et 35 czy przy moim obnizonym zawieszeniu o 35 bedzie to pasowalo ???

Jak z obcierka ???

Jakie rozmiary opony najlepiej kupic ???

Opublikowano

Pasuje! Czytaj do góry.

Opublikowano

Panowie,

czy, można przeliczyć wartość ET felgi 8j na 8,5j. Przykładowo, czy felga 8J 19 ET 35 jest porównywalna z felgą 8,5J 19 ET 43?

Jakie mniej więcej powinno być ET w A4 B8 Avant aby felga ładnie się licowała z błotnikiem, ale żeby nic nie obcierało, chodzi mi o felgę 8 calową, jak i 8,5 calową? Mniej więcej wiem, że przy feldze 8,5 cala w B8 ładnie siedzi felga z ET 33, czy w takim razie w przypadku felgi 8 calowej szukać felgi z ET 27?

Pozdrawiam

Opublikowano
Mniej więcej wiem, że przy feldze 8,5 cala w B8 ładnie siedzi felga z ET 33, czy w takim razie w przypadku felgi 8 calowej szukać felgi z ET 27?

Dokładnie tak. W przypadku tych dwóch rozmiarów zewnętrzna płaszczyzna będzie w tej samej odległości wzgledem piasty.

Opublikowano

Witam czy felgi r17 przód 8J a tył 9,5J ET35 będą pasować do audi a4 B6 Avant?? Zawieszenie seria, nie będzie nic ocierać itp itd?? Czy będę musiał zainwestować w dystanse?? Proszę o odpowiedź, pozdrawiam.

Opublikowano

U mnie w b7 8j et 35 siedzialo idealnie, wiec boje sie, ze 9,5J bedzie za szeroka

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Czyli dystanse będą potrzebne do tych felg 9,5J??? Jeśli ktoś z Was miał założone takie felgi proszę o pomoc

Opublikowano

Nie. Jak jest za szeroko, to dystans może to jeszcze poszerzyć, nie odwrotnie.

Opublikowano

Czy felga r16, 7,5j et 35, przy zawieszeniu -40mm bedzie pasować? w kalkulatorze et wychodzi, że będzie 16mm szerzej niż standard. czy jest tam aż taki zapas?

Opublikowano
Czy felga r16, 7,5j et 35, przy zawieszeniu -40mm bedzie pasować? w kalkulatorze et wychodzi, że będzie 16mm szerzej niż standard. czy jest tam aż taki zapas?

spokojnie Ci to wejdzie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie dystanse do felg 18 8J et 45 tak żeby nie wystawaly poza obrys samochodu? I jakie najlepiej opony naciągnąć.. A4 B6 sedan

Opublikowano

siemka. do B5 chcę założyć 18'', et50 8j na oponie 225/40. podejrzewam, że będą potrzebne dystanse, podpowiedzcie jakie :decayed:

Opublikowano

witam czy takie felgi będą pasować i czy nie będą obcierać 7J/16H2 ET48 LK 5X112 auto to audi a4 b7 1.8t.

Opublikowano
witam czy takie felgi będą pasować i czy nie będą obcierać 7J/16H2 ET48 LK 5X112 auto to audi a4 b7 1.8t.

Bez problemu Ci podejdą

Opublikowano
Jakie dystanse do felg 18 8J et 45 tak żeby nie wystawaly poza obrys samochodu? I jakie najlepiej opony naciągnąć.. A4 B6 sedan

a jakie jest/będzie zawieszenie? s-line, sport, gwint, airride?

najlepiej to 205/40 założyć

siemka. do B5 chcę założyć 18'', et50 8j na oponie 225/40. podejrzewam, że będą potrzebne dystanse, podpowiedzcie jakie :decayed:

przód 10-15, tył 15-20.

a jakie będzie zawieszenie?

przydałoby się dać dystans 5-10 mm.

a jakie będą opony?