tasior87 Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września 15 godzin temu, VRGOOD napisał(a): No niestety 😑 Coś pokombinuje, ale najlepiej to nowa by się przydała Nowe to już niedostępne albo drogie jak się znajdzie. Mogę się wymienić za np. jakieś kolektory bizona w termice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 7 Października Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października Witam, I udało się dorwać lewe nowe podszybie!! 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października 16 godzin temu, VRGOOD napisał(a): Witam, I udało się dorwać lewe nowe podszybie!! 😎 Gdzie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 8 Października Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 9 godzin temu, krzysiek_f napisał(a): Gdzie kupiłeś? Audi Tradition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Te plastiki podszybia to niezłe rarytaski Widzę u Ciebie w temacie dużo fajnych modyfikacji ale najbardziej wpadły mi w oko przednie heble, możesz zdradzić jak się jeździ na tych tarczach 375mm ? To są zaciski rs4 b9 + tarcze RSQ3 ? Dużo zabawy żeby to tam upchać? Bo z tego co czytałem to felgi masz 18', zgadza się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRGOOD Opublikowano 10 Października Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października W dniu 9.10.2024 o 18:42, Sebalbn napisał(a): Te plastiki podszybia to niezłe rarytaski Widzę u Ciebie w temacie dużo fajnych modyfikacji ale najbardziej wpadły mi w oko przednie heble, możesz zdradzić jak się jeździ na tych tarczach 375mm ? To są zaciski rs4 b9 + tarcze RSQ3 ? Dużo zabawy żeby to tam upchać? Bo z tego co czytałem to felgi masz 18', zgadza się? Nie w każdą 18 wejdą te zaciski ale się da hehe trzeba przymierzyć Czuć dużą różnicę w hamowaniu z dużych prędkości, na prawdę dają sobie rade ale przydała by się wydajniejsza pompa hamulcowa bo przekonany jestem że nie jest wykorzstany ich potencjał w 100%. tańsza opcja tarcz to z mercedesa 36x375 lub nawet 36x390 ( zacisk spokojnie obsłuży taką tarcze ). A z podszybia to cieszę się jak małe dziecko że udało mi się je skopletować hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi