Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moja eSa - S4 B5 1999 Lift | RNS-E LED | 375/326 | RS4 SATYNA

VRGOOD

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, VRGOOD napisał(a):

No niestety 😑 Coś pokombinuje, ale najlepiej to nowa by się przydała :D

Nowe to już niedostępne albo drogie jak się znajdzie. Mogę się wymienić za np. jakieś kolektory bizona w termice :grin:

Te plastiki podszybia to niezłe rarytaski :wink:

Widzę u Ciebie w temacie dużo fajnych modyfikacji ale najbardziej wpadły mi w oko przednie heble, możesz zdradzić jak się jeździ na tych tarczach 375mm ? To są zaciski rs4 b9 + tarcze RSQ3 ? Dużo zabawy żeby to tam upchać? Bo z tego co czytałem to felgi masz 18', zgadza się? 

W dniu 9.10.2024 o 18:42, Sebalbn napisał(a):

Te plastiki podszybia to niezłe rarytaski :wink:

Widzę u Ciebie w temacie dużo fajnych modyfikacji ale najbardziej wpadły mi w oko przednie heble, możesz zdradzić jak się jeździ na tych tarczach 375mm ? To są zaciski rs4 b9 + tarcze RSQ3 ? Dużo zabawy żeby to tam upchać? Bo z tego co czytałem to felgi masz 18', zgadza się? 

Nie w każdą 18 wejdą te zaciski ale się da hehe trzeba przymierzyć ;) Czuć dużą różnicę w hamowaniu z dużych prędkości, na prawdę dają sobie rade ale przydała by się wydajniejsza pompa hamulcowa  bo przekonany jestem że nie jest wykorzstany ich potencjał w 100%. tańsza opcja tarcz to z mercedesa 36x375 lub nawet 36x390 ( zacisk spokojnie obsłuży taką tarcze ).

A z podszybia to cieszę się jak małe dziecko że udało mi się je skopletować hehe