nike21 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 ja na zlot lece jeszcze na zimie bo w gorach nadal 3m sniegu... u nas dzisiaj 15-20st wiec wiosna juz tuz tuz mysle ze po Bukowinie w ostatnim tygodniu marca juz bede latal na letnich bucikach
konradzed Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ja się w to zabawię pod koniec miesiąca, a jak nie, to na początku kwietnia.
T-żółw Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dalej zmieniata na letnie bo u mnie bialutko
fantastic Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja w kwietniu zmienie - już powinno być cieplej
CoLo Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja to jak już będę zmieniał to na zimówki pod koniec roku
Erea1 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Za tydzień, może za dwa powinno być już bezpiecznie A jak się ma pecha, to i na 1 maja śnieg spadnie
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 noi u mnie biało dzisiaj :gwizdanie: Ale myśle że to juz ostatni wybryk zimy i za te 2 tyg spokojnie już koło sie zmieni
rafalekx Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dobrze że nie zmieniłem Bo wczoraj jak wracałem z roboty chyba bym się tej naszej policji nie zatrzymał na letnich kapciach i mogliby uznać że im uciekałem biało, czekam aż nie będzie śniegu czyli jakiś tydzień?
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 dobrze że nie zmieniłem Bo wczoraj jak wracałem z roboty chyba bym się tej naszej policji nie zatrzymał na letnich kapciach i mogliby uznać że im uciekałem biało, czekam aż nie będzie śniegu czyli jakiś tydzień? A to kupiłeś wkońcu te laczki co miałes kupić???
GRazny Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Za tydzień, może za dwa powinno być już bezpiecznie A jak się ma pecha, to i na 1 maja śnieg spadnie no ja też za 2 tygodnie planuję...
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 No u mnie dzisiaj to zima pełną gębą można spokojnie sie ślizgać :kox: dobrze że sie nie napaliłem na letnie laczki jeszcze bo dzisiaj nie dało by rady jeżdzić :gwizdanie: ale to juz chyba ostatni podryg zimy :gwizdanie:
mcm Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 u mnie dziś grubo posypało więc oponki w sam raz się przydają
Gard Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Ja zmieniam, jak nazbieram na nowe w starych 3mm bieżnika
arki Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Ja zmieniam w połowie marca chyba, że temperatura jest już w okolicach 3-5 stopni wówczas robie to wcześniej
boberek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ja juz ale do bukowiny jak bede jechał załoze jeszcze zime
Wąski Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ja juz ale do bukowiny jak będę jechał założę jeszcze zimę i tu jest problem i pytanie o śnieg :gwizdanie: ja bym juz chętnie zmienił
WiesiekM Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Ja też już bym zmienił, ale najpierw muszę je kupić.
boberek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ja juz ale do bukowiny jak będę jechał założę jeszcze zimę i tu jest problem i pytanie o śnieg :gwizdanie: ja bym juz chętnie zmienił a w bukowinie to jeszcze śnieg leży ??
Rekomendowane odpowiedzi