Kamilas4b8 Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Witam wszystkim mam problem z piszczącą rolką w Audi a4 b8 2015r 2.0Tdi 150km przebieg 150000tys km. Problem polega na tym że wymieniłem ostatnio napinacz z paskiem ponieważ piszczał mi od dawna już i po przejechaniu 1000km piszczący odgłos wrócił. Może ktoś z was miał podobny problem i mi pomoże.? Pozdrawiam Audi.mp4
jacek70 Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Lub coś jest krzywo i po kurtkim czasie pada zaczynając piszczeć. Wróć do mechanika z reklamacją.
viviwow Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Mi też coś piszczy z tego samego miejsca mniej więcej ale trochę ciszej jednakże na zimnym słychać głośniej ale jak się silnik rozgrzeje już minimalnie ale i tak przeszkadza. 20190226_192902.m4a
Kamilas4b8 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 Byłem właśnie wczoraj u mechanika i powiedział mi że to może być koło pasowe na 90% ponieważ ten dźwięk wydobywa się z dołu. Mam pytanie jeszcze do was czy do wymiany koła pasowego w tym aucie muszą mi demontować cały przód.? Czy da radę jakoś z dołu.?
Lu-Gi Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Nie wiem jak w po lifcie, ale przed liftem w caga przodu do wymiany rozrządu rozbierać nie trzeba więc do koła pasowego spokojnie rzecz jasna się dojdzie
Ziomek84 Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Jestem ciekawy jak rozwiązałeś problem ? mam podobny odgłos świszczenia ale tylko na zimnym trochę słabo przy przebiegu 70tys km jest to dla mnie irytujące, więc jeśli możesz Kamilas to napisz jak pozbyłeś się problemu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi