RaV22K Opublikowano 27 Marca 2020 Opublikowano 27 Marca 2020 Tak z ciekawości bo nie wiem jak jest w innych A4 czy podłoga w każdym wyposażeniu jest dwustronna. Z jednej materiał z drugiej korytko np na brudne kalosze ?
Marcin_K Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Opublikowano 28 Marca 2020 17 godzin temu, MaciekPL napisał: Fajny modzik, u mnie to raczej nie spełnia swojego zadania. No ale wygląda mega zamieniliscie czy dorwales gdzieś na aukcji? Ja szukałem w sumie używek.. w czarnej nie było to używane, bo nic w sumie nie wozimy w bagażniku. Nie udało się i klocek poszedł na nowe Cały zestaw od @D4NTE jemu chwile zeszło na skompletowaniu całości, a że samochód idzie na sprzedaż i mod trafił do mnie - jest opis u niego w poście
MaciekPL Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 4 minuty temu, Marcin_K napisał: Cały zestaw od @D4NTE jemu chwile zeszło na skompletowaniu całości, a że samochód idzie na sprzedaż i mod trafił do mnie - jest opis u niego w poście To to wiem bo ten pomysł na szyny z Q5 sam mu dałem
Marcin_K Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Opublikowano 28 Marca 2020 3 godziny temu, MaciekPL napisał: To to wiem bo ten pomysł na szyny z Q5 sam mu dałem I sprawdzają się 100 % nawet przy przykładkach
Marcin_K Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Opublikowano 29 Marca 2020 W dniu 28.03.2020 o 00:29, RaV22K napisał: Tak z ciekawości bo nie wiem jak jest w innych A4 czy podłoga w każdym wyposażeniu jest dwustronna. Z jednej materiał z drugiej korytko np na brudne kalosze ? Szczerze nie mam pojęcia czy we wszystkich A4 wydaje mi się że tak - takie rzeczy przeważnie robią uniwersalne. U mnie na pewno jest z drugiej strony jak to nazwałeś "korytko na kalosze" 1
Marcin_K Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Opublikowano 29 Marca 2020 Kolejna sesja z rezania i mod, który wyszedł naprawdę ładnie i z każdym dniem podoba mi się coraz bardziej . Byłem nastawiony sceptycznie do całego zabiegu ale finalnie efekt mega. Mod powstał przez i dzięki @Cuber także wielkie dzięki za dwururkę, dokładkę i oczywiście za transport Okazało się ze dwururka z Audi A6C7 przed lift po niewielkich przymiarkach i spawach wpasowuje się w budę z A4 - ogarnięty tłumikarz zrobi to bez problemu. 1
D4NTE Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Bardzo ładnie to siadło, widziałem na żywo. Dupeczka nabrała agresji Teraz kolej na lotkę od RS-a Edytowane 30 Marca 2020 przez D4NTE
Marcin_K Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Opublikowano 30 Marca 2020 19 godzin temu, skotyman napisał: Dobra robota Marcin! Dzięki ?
Marcin_K Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Opublikowano 30 Marca 2020 9 godzin temu, D4NTE napisał: Bardzo ładnie to siadło, widziałem na żywo. Dupeczka nabrała agresji Teraz kolej na lotkę od RS-a Od Ciebie to trzeba się trzymać z daleka ? te Twoje pomysły... coś może pomyślę o tym ?
Marcin_K Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Opublikowano 30 Marca 2020 4 godziny temu, WojtasB7 napisał: Co to za końcówki wydechow? ? Ori z A6C7 razem z wydechem były z tego co wiem w A4 można ściągnąć końcówki te co mam są na stałe
D4NTE Opublikowano 31 Marca 2020 Opublikowano 31 Marca 2020 20 godzin temu, Marcin_K napisał: Od Ciebie to trzeba się trzymać z daleka ? te Twoje pomysły... coś może pomyślę o tym ?
Marcin_K Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Małe rzeczy też potrafią cieszyć w końcu wpadły koła lato i nakrętki z logo audi wymiana wycieraczki nie wiem dlaczego u mnie była starsza wersja - założona wersja do wycieraczki bezszkieletowej tył coraz ładniej wygląda jest jeszcze jeden plan ma mod tyłu, możne już niedługo 1
Marcin_K Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2020 Mały detailing lakieru: piana Yeti ADBL, pasta polerska One Step z Menzerna, maszyna polerska Dual Action 9 mm, wosk Collintie 845, na plastiki chińska powłoka ceramiczna efekt ... dla mnie w pełni zadowalający. Podziękowania dla znajomego który ogarnął temat polerki 3
Marcin_K Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2020 Teraz, D4NTE napisał: Jak nowy ??super efekt✌️ Dzięki
karolek_ust Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 No teraz to się święci heh. Ja też lubię jak wszystko jest na połysk i czyste. I co dalej w planie jakieś mody
Marcin_K Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2020 5 minut temu, karolek_ust napisał: No teraz to się święci heh. Ja też lubię jak wszystko jest na połysk i czyste. I co dalej w planie jakieś mody Tak naprawdę niewiele już zostało do modzenia są jeszcze 3 tematy - gałka zmiany biegów s line polift w skórze z czarnymi nićmi nie mogę kupić już od roku , ramki zegarów w kolor piano pomaluje lub dam do malowania coś myśle nad tematem , i już kupiony do założenia tylny spoiler od RS4 zamiast S linowego zawieszenia nie będę zmieniał musiałbym wywalić amory z ADS i montować wtyczki tak aby reszta działała i nie wywalało błędów - koszty z kosmosu. Także na razie tyle w planach
Marcin_K Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Mała sesja z wakacji. Szczęśliwie staruszek dojechał w asyście smerfa z klubu ?????? Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez Marcin_K 2
Rekomendowane odpowiedzi