a4-freunde Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Przyszedł czas na pokazanie swojej A6 w klubie marka : Audi model : A6 c6 silnik : 2.0 tdi moc: 140km nadwozie : sedan Auto kupione jako seria .... coś tam zaczynamy modzić po zmianie reflektorów na bi xenon + drl led po zmianie końcówek wydechu i usunieciu emblematów tu przymiarki i zbrojenie sie na nastepny sezon Dokładka zderzaka przedniego ABT Listwy progowe Audi A5 Lotka tylnej klapy no działamy z tematem dokładki zderzaka podczas klejenia do zderzaka podczas obróbki kolejne zdejecia z prac na dniach.....troszke roboty bylo ale efekt bedzie super grill idzie w black piano cały jeszcze ciepłe tak to wyszło w przyszłosci lepsze zdjecia jak przeżyje dokładka no i lotka (lotka napewno wytrzyma ) <stres> powoli cos sie tam rusza była mała szkoda z oc sprawcy wiec wpadła kaska na małe mody i lakieowanie dwóch błotników z założeniem listw od a5 s-line no i sie stało wpada gwint A TERAZ WYGLAD NA DZIEN DZISIEJSZY no i jest wyczekiwane mody i gleba mam nadzieje ze wyszło to fajnie .... prace nadal w toku i myslimy co dalej
szafa Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Dobra franca Po b5 nie wątpię że to nie koniec prac nad autem i efekt będzie jeszcze lepszy ?
a4-freunde Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 5 minut temu, szafa napisał: Dobra franca Po b5 nie wątpię że to nie koniec prac nad autem i efekt będzie jeszcze lepszy ? ? oj plany są aktiv sound exhaust teraz na tapecie
A-rek Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Po zdjęciach dokładek myślałem, że wyjdzie z tego kupa ale ostateczny wygląda naprawę ok ? Wszystko do siebie pasuje ?
marcin_o23 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Miałem podobne wrażenie, przód nawet fajnie wyszedł, spojler klapy mi się bardzo podoba
a4-freunde Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 dzięki panowie za miłe słowa ..... zobaczymy co przyszłość? pokaże
jedrekx Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 pomyślałbym nad zmianą przedniego grilla, ten do tego zderzaka wygląda za spokojnie.. podobnie jak koledzy miałem obawy co do przedniego zderzaka, ale jest fajnie najbardziej podoba mi się lotka na klapie i dopasowane listwy z A5tki. powodzenia! p.s. ja bym tylko dał inne koło
Pucek Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Jestem pod wrażeniem, ale miałem podobne obawy jak koledzy wyżej, jest na serio fajnie! Edytowane 28 Marca 2019 przez Pucek
pasigd Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Koło w tym wzorze moim zdaniem robi efekt zmieniłbym grill bo "zamula" autko z smakiem ???
Gregorski3 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Hej. Coś będziesz z silnikiem robić ?? 140 koni w takim aucie o chyba słabo musi jeździć . I czy nie brakuje Ci quattro ?? Sam zastanawiam się nad zakupem podobnego auta tylko nie wiem jaki silnik wybrać.
granatowy Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 9 godzin temu, Gregorski3 napisał: Sam zastanawiam się nad zakupem podobnego auta tylko nie wiem jaki silnik wybrać. V6
SKIBA29 Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Pięknie to wszystko wygląda. Bardzo mi się podoba ?
a4-freunde Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 W dniu 29.03.2019 o 12:07, Gregorski3 napisał: Hej. Coś będziesz z silnikiem robić ?? 140 koni w takim aucie o chyba słabo musi jeździć . I czy nie brakuje Ci quattro ?? Sam zastanawiam się nad zakupem podobnego auta tylko nie wiem jaki silnik wybrać. Nie nie będę nic robił z silnikiem ..... wystarczy to co ma... i jak na taką budę daje rade.... a z quattro ? zona ma A5 2.0 tdi 177 quattro
a4-freunde Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Takiem tam z sobotniego czyszczonka .... i po oklejeniu listw na czarny połysk Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez a4-freunde
xBladex Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Wizualnie fura sztos!!, ale 2.0? Nie za mało do tej budy? Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez xBladex
misiek95 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 14 minut temu, xBladex napisał: Wizualnie fura sztos!!, ale 2.0? Nie za mało do tej budy? Też tak myślałem ale ojciec kupił 2.0di BRF. Zaraz po kupnie program na 175/370 i auto idzie jak przecinak Bardzo polecam ten silnik w tej budzie. Nie ma dobrej Vki w tym aucie niestety
peter22 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zmieniasz turbo , centralny ic i na seryjnych pompkach do ugrania 240 KM . Ja się nawet pokusiłem i wsadziłem quattro .
grzes283 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 12 godzin temu, misiek95 napisał: Też tak myślałem ale ojciec kupił 2.0di BRF. Zaraz po kupnie program na 175/370 i auto idzie jak przecinak Bardzo polecam ten silnik w tej budzie. Nie ma dobrej Vki w tym aucie niestety Nie ma dobrej Vki w C6........a 3.0 to zły motor??? 2.0 140, to jest nieporozumienie przy gabarytach C6, no chyba że ktoś wsadzi opony 205 na 16". Tu jest potrzebny program na minimum 170 i najlepiej manual. Jeździłem ponad 2 lata 170 w kombi i multi. Jakoś to jechało, ale o przecinaku nie było mowy.....tym bardziej, ze miałem oponę 245 na 18" i to już go blokowało. Także nie wyobrażam sobie jazdy przy 140 koniach, no chyba że lansik po mieście;-) Co do obecnej A6.....dokładka przód od ABT robi robotę, szkoda że nie wrzuciłes całego pakietu.....wygląda rewelacyjnie. Co do listew z A5....jak dla mnie to już przerysowane zbytnio, ale Tobie to się ma podobać ? Powodzenia w dalszym rezanku ?
misiek95 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) 5 minut temu, grzes283 napisał: a 3.0 to zły motor??? tak 5 minut temu, grzes283 napisał: Jeździłem ponad 2 lata 170 w kombi i multi. Jakoś to jechało, ale o przecinaku nie było mowy No multi jak multi. Ja mam tutaj manual 6b. Moc 175km 370nm z hamowni MAHA politechniki wrocławskiej i na 2 biegu przy oponie 245 gubi trakcje. 5 osób autostrada w trasie też radzi sobie wyśmienicie. Nie wiem czego chcieć więcej naprawde. Jak miałeś program robiony w aucie z multitronikiem to ja sie nie dziwie że nie jechało. Z tą skrzynią tunerzy podnoszą moment bardzo ostrożnie... Obstawiam okolice 340nm. Wiecej to ryzyko Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez misiek95
grzes283 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Nie miałem programu. 2.0 wychodziło 140 i 170, ja miałem ten drugi. Z tą mocą, to chyba każdy ma inne odczucie. Miałem małysza 175 km i na suchym specjalnie mi trakcji na 2 biegu nie gubił. Na mokrym owszem....:-)
Rekomendowane odpowiedzi