Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zlot Mazury Lipiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

zachod Baldie, nie wierze zeby nie bylo chetnych na przejazdzke wkoncu to mazury woda i te sprawy :mrgreen:

Opublikowano
przez lodz to troche lipa, ale mam 2 opcje: przez kielce krócej, albo czestochowe szybciej( i zawsze mozna kogos ze slaska zabrac :D)

To jak przez czestochowe to i przez piotrków tryb. To ja moze swoja niunia bym sie dolaczyl do Ciebie i razem bysmy smigneli. No jak mnie nie zostawisz w tyle. :lol:

Ale ja to jeszcze nie wiem co bede robil w te dni. Mozeliwe ze bede startowal z ostrowca swietokrzyskiego wiec na lublin, a tam to juz wieksza chyba ekipa.

Opublikowano
  • Autor

No a pozniej do wawy na spocik pod Torwarem a dalej juz w kolumnie na same mazury ale byłby przejazd :lol:

Opublikowano

Baldie to ja sie z toba zabiore :grin:

Opublikowano

Chłopaki mazurki to jest tylko propozycja :-)

Rozmawiałem z bratem powiedział ze jest chętny tylko jeszcze nie wie na 100% czy pojedzie (jego chata)

Jeśli macie lepszą propozycje w atrakcyjnej cenie to proszę zapodać :lol:

Opublikowano
  • Autor

jak powiesz bratu ze trzezwy nie bedzie ani jednego dnia to napewno pojedzie na weekenda :razz: ale i tak wstepnie musimy sie dowiedziec ile byloby chetnych

Opublikowano

NO własnie..mam też znajomą w łebie coby złatwiła nam miłe spanko w samym centrum za grosze :) w zeszłym roku bylismy w 5 osób i płacilismy z 20 zł..mysle że jakby było więcej osób to z dychacza trza by było zapłacić :mrgreen:

Opublikowano

ja myslalem na poczatku zeby zlocik zrobic gdzies w samym srodku Polski aby kazdy mial bliska moze kujawy... ale jestem w fazie szukania.... puki co dopiero odzyskalem prawko (sprawa w sadzie grodzkim- jechalem z lapa w gipsie i po chodniku :P) i w razie gdyby moj staruszek zglosil sprzeciw jesli chodzi o pozyczenia autka to z Baldie'm bym sie zabral z czestochowy :lol:

Opublikowano

Centrum Polski to okolice Łodzi z tego co wiem z geografii :lol:

Opublikowano

Hugo widac, ze na lekcje chodziles z geografi, a nie jak inni :mrgreen: ogladac A4-ki po parkingach. Dokladnie centrum Polski jest w miejscowosci Koło albo troche obok. Jakies 100-110 km ode mnie.

Opublikowano

tak Własnie macie racje aleja myślalem o miejscowosci troszeczke nad Kołem znam dobrze tamte tereny i tam tez jest duzo jeziorek myslalem o miejscowosci przyjezierze albo gdzies w ogolicach Kosewa tam tez jest ladne jeziorko i ceny tez nie wygorowane...

Opublikowano
tak Własnie macie racje aleja myślalem o miejscowosci troszeczke nad Kołem znam dobrze tamte tereny i tam tez jest duzo jeziorek myslalem o miejscowosci przyjezierze albo gdzies w ogolicach Kosewa tam tez jest ladne jeziorko i ceny tez nie wygorowane...

Przyjezierze nad bydgoszcza masz na mysli?? czy za gorzowem wielkopolskim?? Kosewo to tych miejscowowsci jest kilka wiec nie wiadomo o ktore Ci chodzi.

Opublikowano

Kosewo kolo Giewartowa i po drugiej stronie jeziora powidzkiego jest Powidz :P Przyjezierze pod bydgosza nad jez. ostrowskim

Opublikowano

Hugo widac, ze na lekcje chodziles z geografi, a nie jak inni :mrgreen: ogladac A4-ki po parkingach. .

Hhahahha , nawet mature pisałem z geografi :cool:

Opublikowano

hm..ze sie wtrące :) Łódź jest fajnym miastem ale mazurki i morze to co innego :) woda, piwo, kobiety :oops: :razz: :razz: :razz: plaża :-)

Pełen relax..mysle że miasto nie wchodziłoby w plan wycieczki...

Opublikowano

już się powoli kończy..dzisiaj równo o 00:00 (1 sekunda) będzie mozna pić :grin: ile fabryka przyjmie..

Opublikowano
  • Autor

Krowki beda w lipcu to Baldie, musisz poczekac :mrgreen:

Opublikowano
Parafia Warszawska planuje wylot na mazury w celu obalenia kilku krowek :wink: prawdopodobnie pojechalibysmy do Harsza obok Giżycka ....

Autko odebrane od mecha, jestem z Ełku więc bedę miał blisko i chętnie sie stawie, ale jak sie wyrobie, bo w lipcu a dokładnie 15 szwagier sie żeni i chyba bedziemy caly tydzień "krowy paść" :mrgreen:

Opublikowano
w lipcu a dokładnie 15 szwagier sie żeni i chyba bedziemy caly tydzień "krowy paść" :mrgreen:

Znaczy co, ze samogon bedziecie robili?? :wink: Bo jeli pili to raczej te krowki to was napasa i do tego o glebe rzuca. :lol:

Opublikowano
  • Autor

szpak, pijcie tak zeby jeszcze krata zostala dla nas na zlot :mrgreen: