Czarnarakieta07 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witam Mam dylemat mianowicie nie wiem na jaki kolor pomalować felgi początkowo myślałem nad czarnym albo białym metalikiem tylko czy biały kolor bedzie pasował do całej reszty jestem otwarty na wszystkie propozycje bardzo prosze o pomoc ponieważ termin u lakiernika sie zbliza a ja nadal nie wiem jaki kolor
Marciol Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Biały myśle żę fajnie by wyglądał, z kolei Czarny również będzie pasować do budy taki bandyta Ale możę coś pomiędzy? jakiś Szary ? Grafit ? 1
przem8 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Mam białe i niech je c**j strzeli. Domycie ich oraz utrzymanie w czystości doprawadza do szału więc się zastanów. Szary, grafit też myślę, że dobra opcja albo czarny połysk. 1
Marciol Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) 21 minut temu, przem8 napisał: Mam białe i niech je c**j strzeli. Domycie ich oraz utrzymanie w czystości doprawadza do szału więc się zastanów. Szary, grafit też myślę, że dobra opcja albo czarny połysk. Nie ma czasem jakiegoś preparatu typu niewidzialna wycieraczka dla felg? Albo poprostu tym preparatem do szyb spryskać żeby się brud nie przylepiał? Nie wiem czy dobrze dedukuję Tak żeby tylko spryskać woda i czysto. W takim razie Szary grafit lub Czarny połysk jak kolega napisał. Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez Marciol 1
przem8 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Są specjalne powłoki ale aż tak szaleć nie mam zamiaru. Wystarczy, że co jakiś czas kupuję środki do mycia felg ? Wosk na felgach też się nie sprawdza. 1
Czarnarakieta07 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Mysle ze chyba jednak zostane przy graficie jak na zdjęciach na 5 ramiennych felgach powinno być elegancko? 3 godziny temu, Marciol napisał: Biały myśle żę fajnie by wyglądał, z kolei Czarny również będzie pasować do budy taki bandyta Ale możę coś pomiędzy? jakiś Szary ? Grafit ?mysle ze ciemno grafit to chyba bedzie najlepsza opcja
bartez90 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Tak wygląda b6 na czarnej feldze z s-line. Wg mnie też nieźle. 1
Marciol Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 19 godzin temu, Czarnarakieta07 napisał: Mysle ze chyba jednak zostane przy graficie jak na zdjęciach na 5 ramiennych felgach powinno być elegancko? Powiem Ci że jak dla mnie to jeszcze ciemniejsze troche niż ta B7 na zdjęciu ,coś tak jak te 5ramienne co wstawiłes dokładnie. 1
Rekomendowane odpowiedzi