M@teo Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) Witam . Mam problem z a4 b6 silnik awx . Ruszyłem bardziej dynamicznie z skrzyżowania I zobaczyłem w lusterku chmurę białego/niebieskiego dymu. Stanąłem przygazowalem nic . Następnego dnia odpaliłem ją pochodziła z 3 minuty ruszam I znowu chmura przejechałem kawalek I nie kopci dojeżdżam do świateł ruszam I znowu kopci . Proszę o pomoc . Dziękuję i pozdrawiam Edytowane 27 Maja 2019 przez M@teo
wujek22 Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Masz olej w dolocie i kopci. Nie bierze dużo oleju ?
piotrsob1 Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 Tutaj masz temat o kopceniu : Masz tam opisane co i jak sprawdzić by dojść przyczyny .
M@teo Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Opublikowano 28 Maja 2019 Dziś jeździłem i nie zakopcil ani razu . Później zobaczę ile jest oleju w dolocie I dam znać
M@teo Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zrobiłem 1500 km I sprawdziłem olej okazało się że dużo ubyło A w dolocie jest trochę oleju . Jest możliwe żeby odma tak waliła olej w dolot? Auto mam od niedawna. Poprzedni właściciel mówił że turbo jest po regeneracji . Sprawdzałem luz i jest nie wyczuwalny
Rekomendowane odpowiedzi