Kowi87 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Bajka to spalanie a powiedz mi co bym musiał wymienić u siebie żeby mieć koło 150 km poza programem i od razu napisz mi mniej wiecej jakie koszta bo mnie korci bo już po 2 miesiącach na zmienionym programie (graty seria, przebiek około 200 tys. licznik 160:grin:) to korci na większa moc dawaj te dane na PW---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ---------- I napisz ile na niej zrobiłeś tysięcy kilometrów i czy było zauważalne zmiany w stanie technicznym po takim przebiegu. Z jakimi prędkościami latałeś w trasie ? wszystko masz opisane co i jak wystarczy poczytac na forum:hi:
lapek85 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Bajka to spalanie a powiedz mi co bym musiał wymienić u siebie żeby mieć koło 150 km poza programem i od razu napisz mi mniej wiecej jakie koszta bo mnie korci bo już po 2 miesiącach na zmienionym programie (graty seria, przebiek około 200 tys. licznik 160:grin:) to korci na większa moc dawaj te dane na PW---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ---------- I napisz ile na niej zrobiłeś tysięcy kilometrów i czy było zauważalne zmiany w stanie technicznym po takim przebiegu. Z jakimi prędkościami latałeś w trasie ? co wymienić to masz napisane na pierwszej stronie tego tematu, a na dalszych stronach masz więcej szczegółów. W trasie zazwyczaj jeździłem to tak by wskazówka obrotomierza była w okolicach 2000-2500obrmin, na seryjnej skrzyni to 90-120, po zmianie na długą 6biegową były to juz prędkości rzędu 110-150 jak dobrze pamiętam. Przejechałem od czasu tuninigu 100tys km i nic kompletnie nic się nie działo, standardowe wymiany eksploatacyjne, oleje, płyny, filtry, klocki, czasem wahacz. Audi sprzedałem do rodziny i dalej tak samo bezawaryjnie śmiga:wink:.
Rekomendowane odpowiedzi