AndrzejewskiA4B8 Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 Witam posiadam a4 b8 2.0TDI 143km CR 2008r od jakiegoś czasu mecze się z bujaniem silnika a właściwie całej budy wymieniona dwu masa wymieniona przepustnica sprawdzony rozrząd sprawdzone wtryski na stole+czyszczenie i nowe podkładki co jeszcze może to powodować... brak mi już pomysłów, bujanie nasila się na rozgrzanym silniku. Mam wrażenie jak by to bujanie przenosiło się z prawej na lewa stronę czasami Nie wiem już gdzie szukać problemu
kkt Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 3 godziny temu, AndrzejewskiA4B8 napisał: Nie wiem już gdzie szukać problemu Silnik pracuje równo? Poduszki silnika zostały sprawdzone?
AndrzejewskiA4B8 Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 12 godzin temu, kkt napisał: Silnik pracuje równo? Poduszki silnika zostały sprawdzone? Tak silnik pracuje równiutko, nie zdążyłem jeszcze wejść pod spod, słyszałem ze poduszki tam są olejowe, czy jeśli będą uszkodzone to zawsze bedzie wyciek czy nie koniecznie
RALF76 Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 poczytaj na forum o zaworze regulacji ciśnienia listwy CR..
AndrzejewskiA4B8 Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 Właśnie miałem dopisać ze zawór tez wymieniony ?
Rekomendowane odpowiedzi