07_yeti Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) Aloha ! Wpadło nowe koło ? jako ze były już srebrne, ciemny grafit to teraz czarny połysk ? Felga z Audi A8 Ramus 20’ 9J ET40 - opona 245/35 Eagle F1. Edytowane 30 Kwietnia 2023 przez 07_yeti 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Dobrze to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 11 minut temu, FroS-t napisał(a): Dobrze to wygląda Nooo właśnie miałem mega mętlik czy będzie git bo jak to się mówi czarny lakier plus czarna felga = zleje się.. dopóki nie założyłem to się wahałem w chuuuu.. mimo ze zawsze można cofnac ruch to miałem jakiś stres.. po założeniu mi presja zeszła do tego stopnia ze przypadkiem sie napierdolilem xD co 20’ to 20’ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 podoba się mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 2 godziny temu, 07_yeti napisał(a): Nooo właśnie miałem mega mętlik czy będzie git bo jak to się mówi czarny lakier plus czarna felga = zleje się.. dopóki nie założyłem to się wahałem w chuuuu.. mimo ze zawsze można cofnac ruch to miałem jakiś stres.. po założeniu mi presja zeszła do tego stopnia ze przypadkiem sie napierdolilem xD co 20’ to 20’ ? Jak koło ma dobre parametry to nie robi ze czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Szału nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 10 godzin temu, Michu1996 napisał(a): Szału nie ma Wiem wiem, do szału brakuje chromowanej ramki grila xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Póki nie założysz to się nie przekonasz na przyszły zapewne wróci grafit w nowym wzorze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradA4troop Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Dobrze to wygląda. Jednak zmieniam zdanie co do tego co mi na messengerze wysłałeś. Jest sztos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 12 godzin temu, 07_yeti napisał(a): Wiem wiem, do szału brakuje chromowanej ramki grila xD Nie zrozumiałeś widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 (edytowane) Wygląda przyjemnie. czorne kominy i czorne lampy bym tu jeszcze widzial do kompletu Na dniach te odbieram w ciornym połysku ? Edytowane 2 Maja 2023 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano Poniedziałek o 06:41 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:41 Hej! Po nowym roku raczej chyba będę zmuszony myśleć nad sprzedażą Audi - z racji rodziny i małych dzieci potrzebuje coś większego.. gdyby ktoś ktoś był chętny to pisać wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi