SoMeS Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 :gwizdanie: somes bratnia duszo ze mną jak z dzieckiem widzę że się dogadamy... powiedz mi jeszcze... Amsterdam czy Rotterdam?
SoMeS Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Amsterdam czy Rotterdam rotterdam mi to na rękę bo tamtych jeszcze nie znam w takim razie zapraszam do NL [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 22:21_________________________________________________tak sobie myślę że potem będziesz miał podpis jak Poziek: "Powiem wam tak , tez kiedyś nie lubiłem SoMeSa , też mnie wkurzał, nie odpisywał (nie odpisuje do teraz) na PW , ale od wieczoru kiedy pukaliśmy jedną laske wszystko diametralnie się zmieniło" :polew: Aju co teraz w planach? Powiedz mi jeszcze ile osób i czy potrzebujesz hotel na Nurburgring?
aju Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 My śpimy w busach, będą 3 auta i 4 motory osób około 8-9 "Powiem wam tak , tez kiedyś nie lubiłem SoMeSa , też mnie wkurzał, nie odpisywał (nie odpisuje do teraz) na PW , ale od wieczoru kiedy pukaliśmy jedną laske wszystko diametralnie się zmieniło" Aju co teraz w planach? wink4 klapa USA od tego chcę zacząć
SoMeS Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 My śpimy w busach, będą 3 auta i 4 motory osób około 8-9 "Powiem wam tak , tez kiedyś nie lubiłem SoMeSa , też mnie wkurzał, nie odpisywał (nie odpisuje do teraz) na PW , ale od wieczoru kiedy pukaliśmy jedną laske wszystko diametralnie się zmieniło" Aju co teraz w planach? wink4 klapa USA od tego chcę zacząć aha no jak chcecie być połamani to wasza sprawa My w zeszłym roku namierzyliśmy dobry hotel tylko nie wiem czy w tym nas tam wpuszczą Klapua z jueseja dobra w avancie ale ciężko znaleźć w sedanie średnio mi się to widzi kur... tu też on był?
Kowi87 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 My śpimy w busach, będą 3 auta i 4 motory osób około 8-9 "Powiem wam tak , tez kiedyś nie lubiłem SoMeSa , też mnie wkurzał, nie odpisywał (nie odpisuje do teraz) na PW , ale od wieczoru kiedy pukaliśmy jedną laske wszystko diametralnie się zmieniło" Aju co teraz w planach? wink4 klapa USA od tego chcę zacząć aha no jak chcecie być połamani to wasza sprawa My w zeszłym roku namierzyliśmy dobry hotel tylko nie wiem czy w tym nas tam wpuszczą Klapua z jueseja dobra w avancie ale ciężko znaleźć w sedanie średnio mi się to widzi kur... tu też on był? no klapy juesej w avancie to ja na forum jeszcze nie widziałem chociaż średnio mi sie to podoba w sumie :gwizdanie: kur... tu też on był? Mojego paździocha nie skomentował chwała mu za to :polew:
k0za Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 aju tak jak obiecałem masz tutaj fotki kominów z a6 avant, jakbyś potrzebował jeszcze jakiś wymiar to wal śmiało :>
aju Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 k0za masz u mnie piwko dzięki wielkie muszę teraz u siebie pomierzyć i działaś jeśli wejdą.... strasznie mi się one podobają
SoMeS Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 k0za masz u mnie piwko dzięki wielkie muszę teraz u siebie pomierzyć i działaś jeśli wejdą.... strasznie mi się one podobają a ja bym jednak założył proste... te wyglądaja jak spasione ori
aju Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 a ja chcę ori spasione jak to nazywasz, chcę żeby dalej było widać od razu że to klekot
SoMeS Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 a ja chcę ori spasione jak to nazywasz, chcę żeby dalej było widać od razu że to klekot lepiej pozostawić znaczek TDI POWER
aju Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ja lubię bez znaczków.... zresztą ich nie mam
SoMeS Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 też nie mam żadnego ale czy ta dwururka to dobry pomysł
aju Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 też myślę że będzie fajnie, dodatkowo jest to mod odwracalny więc niewiele ryzykuję
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 W sumie te z A6 takie nawet fajniejsze
SoMeS Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 wiadomo że są lepsze niż ori z a4 ale mimo wszystko widziałbym Aju u Ciebie coś prostego
Rekomendowane odpowiedzi