AndrzejK. Opublikowano 29 Lipca 2019 Opublikowano 29 Lipca 2019 Cześć, jak byście pozycjonowali poniższe komplety tarcz z klockami (dotyczy rozmiaru 288mm): Brembo, Ferodo, Textar i.... Metelli (dużo dobrego czytałem o tych ostatnich i może ktoś miał/ma zamontowane i podzieli się odczuciami czy to warte zainteresowania?). Kolejność w której podałem firmy całkowicie przypadkowa. Dzięki za info.
Wandej Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 Tarcze Brembo + klocki Ferodo. Będzie optymalnie
AndrzejK. Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Opublikowano 30 Lipca 2019 Dzięki za opinię. Miałem kiedyś taki zestaw jak sugerujesz w Mondeo i fajnie to hamowało tyle,że strasznie pyliło... Myślisz,że tarcze i klocki Brembo lub tarcze i klocki Ferodo to będzie gorsze rozwiązanie?
Wandej Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 2 godziny temu, AndrzejK. napisał: Dzięki za opinię. Miałem kiedyś taki zestaw jak sugerujesz w Mondeo i fajnie to hamowało tyle,że strasznie pyliło... Myślisz,że tarcze i klocki Brembo lub tarcze i klocki Ferodo to będzie gorsze rozwiązanie? Nie będzie gorsze. Będziesz miał te same odczucia. Napisałem Ci z tych firm które chciałeś optymalną opcję(cena/jakość).
AndrzejK. Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Możecie mi jeszcze potwierdzić na podstawie wlepki jakie mam wymiary tarcz przód/tył: 1LB - przód 1KD - tył
Rekomendowane odpowiedzi