Armi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Będzie rezane Nieplanowany mod/wydatek ale cena mnie przekonała - 150zł Teraz szukam odpowiedniej manetki (z tempomatem), czujnika temperatury oleju i urlopu
Kowi87 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Będzie rezane Nieplanowany mod/wydatek ale cena mnie przekonała - 150zł Teraz szukam odpowiedniej manetki (z tempomatem), czujnika temperatury oleju i urlopu Sprawdzałeś wyświetlacz czy bangla jak nalezy
mrogal Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Będzie rezane Nieplanowany mod/wydatek ale cena mnie przekonała - 150zł Teraz szukam odpowiedniej manetki (z tempomatem), czujnika temperatury oleju i urlopu ile dajesz za manetke? snsor Cie bedzie wk***ial
Armi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Będzie rezane Nieplanowany mod/wydatek ale cena mnie przekonała - 150zł Teraz szukam odpowiedniej manetki (z tempomatem), czujnika temperatury oleju i urlopu Sprawdzałeś wyświetlacz czy bangla jak nalezy Działa, zanim się nie rozgrzeje to dwie linie delikatnie przygasają. Jak się przepalą całkiem to je naprawię Będzie rezane Nieplanowany mod/wydatek ale cena mnie przekonała - 150zł Teraz szukam odpowiedniej manetki (z tempomatem), czujnika temperatury oleju i urlopu ile dajesz za manetke? snsor Cie bedzie wk***ial Wczoraj szukałem manetki na allegro ale nie było nic ciekawego albo drogie albo bez tempomatu. Mam zamiar ogarnąć ten sensor oleju
janjazda Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Panie, a gdzieś tak tanio ten licznik dorwał? :gwizdanie:
Armi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Allegro :gwizdanie: Kupiony zaraz po pojawieniu się aukcji, przypadek. Ale i tak zamiast FISa za 150zł wolałbym kubełki recaro, które swego czasu poszły za 800zł
A-rek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Teraz szukam odpowiedniej manetki (z tempomatem) w dziale sprzedam jest, zobacz czy z tempomatem
rafalekx Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 armistead i co będziesz z sensorem działał? Zakładasz inna miskę olejową z sensorem? Czy generator napięcia będziesz wpinal żeby oszukał? Bo mnie wqrza ten sensor, tylko on mi został. I powalczysz trochę żeby ten licznik zagadał, bo juz na CANie jest Mam taki sam Kupuj ringi, ciut śliczniejszy będzie Mnie taki licznik troche więcej jak rok temu 2 stówki kosztował
rafalekx Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ringi są feee A widziałeś na żywo? Miałeś w aucie? To zmieniłbyś zdanie Też tak mówiłem przed, jak założyłem zmieniłem zdanie
aju Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 no mój kumpel ma sam mu zakładałem, do tej pory robię
rafalekx Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 no mój kumpel ma sam mu zakładałem, do tej pory robię widocznie ujowo założyłeś
aju Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 może Ci się podobać nie wnikam, dla mnie to jak chrom na metry :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 może Ci się podobać nie wnikam, dla mnie to jak chrom na metry :gwizdanie: chcialem to napisac
rafalekx Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 może Ci się podobać nie wnikam, dla mnie to jak chrom na metry :gwizdanie: chcialem to napisac eee tam eee tam guzik się znacie
aju Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 gusta guściki :gwizdanie: kończymy dyskusję bo wiadomo że do niczego nie dojdziemy
Armi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 armistead i co będziesz z sensorem działał? Zakładasz inna miskę olejową z sensorem? Czy generator napięcia będziesz wpinal żeby oszukał? Bo mnie wqrza ten sensor, tylko on mi został. I powalczysz trochę żeby ten licznik zagadał, bo juz na CANie jest Mam taki sam Kupuj ringi, ciut śliczniejszy będzie Mnie taki licznik troche więcej jak rok temu 2 stówki kosztował Jak nie ja to mechanik ogarnie ten sensor. Kupiłem FISa min. po to by mieć działający wskaźnik temperatury oleju. Ringi jakoś do mnie nie przemawiają, nie mam żadnego chromu w środku więc chyba nie będą pasować
rafalekx Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jak nie ja to mechanik ogarnie ten sensor. Kupiłem FISa min. po to by mieć działający wskaźnik temperatury oleju. Obawiam się że będziesz musiał michę nową kupować i wsadzać sensor żeby mieć temp. oliwki Ale koszt ciekawy Ja czekam na rozwój sytuacji Informuj co ten mechanik tam wymyślił Ringi jakoś do mnie nie przemawiają, nie mam żadnego chromu w środku więc chyba nie będą pasować To pomaluj je na czarno Bo bez tego one wyglądają jakoś tak ubogo
Rekomendowane odpowiedzi