Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej żeby żona do garnków się nie zbliżała, krzywdę sobie i im zrobi :tongue4:

Miałem je zdejmować ale na razie zimy nie ma więc do pracy jadę jutro na 18" :decayed:

proste jutro +6st :kox:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Lepiej żeby żona do garnków się nie zbliżała, krzywdę sobie i im zrobi :tongue4:

Miałem je zdejmować ale na razie zimy nie ma więc do pracy jadę jutro na 18" :decayed:

proste jutro +6st :kox:

I narobiliscie mi ochoty przymierzyc BBSy jutro ;D

Opublikowano

Przymierzaj :good:

Mi na letnich jeździ się lepiej niż na szmelcowatych zimówkach :wink4:

Opublikowano

Przymierzaj :good:

Mi na letnich jeździ się lepiej niż na szmelcowatych zimówkach :wink4:

to masz jakąś lipną oponkę na tych alu co kupowałeś?

Opublikowano

Na 16" mam Fulda Kristall Montenero, nawet sporo bieżnika jest ale nie jestem zadowolony. Na 18" są Toyo Proxes T1R 4-5mm bieżnika ale szerokie (235). Przynajmniej trakcja przy ruszaniu na mokrym jest bo na tych Fuldach to na 3 pierwszych biegach nie ma jazdy. Matiz spod świateł by mnie objechał :wink4:

Opublikowano

Na 16" mam Fulda Kristall Montenero, nawet sporo bieżnika jest ale nie jestem zadowolony. Na 18" są Toyo Proxes T1R 4-5mm bieżnika ale szerokie (235). Przynajmniej trakcja przy ruszaniu na mokrym jest bo na tych Fuldach to na 3 pierwszych biegach nie ma jazdy. Matiz spod świateł by mnie objechał :wink4:

I pozniej taki w matizie czy czyms innym jest dumny ze objechal 1.8T czy mocnego diesla... ja czekam do wiosny na takich 'killerow' bo tez mam problem z trakcja na pierwszych biegach.

Opublikowano

Felgi robią robotę :good:,pytanie z innej beczki halogeny na żółto zrobiłeś folią tak

Opublikowano

Tak, folia z allegro za grosze.

We mgle świecą tak sobie ale mi generalnie chodziło o wygląd a nie o to, że ma super świecić. Chociaż może kiedyś wrzucę hidy w halogeny.

Opublikowano

No ładny prosiak :) Ale zakładaj 225 na nie, pamiętaj że ciągasz tył więc jak dasz szerszy tył to tylko stracisz sporo na mocy :thumbdown: A chyba nie po to robiłeś mody silnika. 225 to max :good: I nie gadaj mi tu że między 17 a 18 nie ma różnicy :wallbash: Już ja pojeździłem na 18'' :thumbdown: Do B5 nie założę :no: Ja czułem różnicę i to wcale nie małą :thumbdown:

Opublikowano

Widzę że Porschaki się spodobały :) Mi też się fajnie na nich jeździło, a spojrzenia innych kierowców na ori 15" - bezcenne :naughty: Oby się dobrze turlały i cieszyły oko. Pozdro

Opublikowano

Widzę że Porschaki się spodobały :) Mi też się fajnie na nich jeździło, a spojrzenia innych kierowców na ori 15" - bezcenne :naughty: Oby się dobrze turlały i cieszyły oko. Pozdro

O proszę, co za spotkanie :hi:

Jeździ się bardzo dobrze, a jak wyglądają :giveheart:

Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Opublikowano

Slavoooo? :shocked: Ten Slavoooo co miał coupetkę czerwoną? :) Ale jaja Adam mogłeś mówić bym Ci jeszcze mały rabat załatwił :D Slavoooo śmigaliśmy razem na Ułęż na majóvwkę :)

Opublikowano

jeździ się bardzo dobrze, a jak wyglądają :giveheart:

Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Cieszy mnie to i polecam się :hi:

Mam nadzieję że w tym roku uda mi się dołączyć do grona posiadaczy A4. Już zacząłem odkładać :>

Szczerze mówiąc nie sądziłem że twoja furka jest aż tak pomodzona, nie tylko z wyglądu. Szacun :good:

Opublikowano

Dzięki :good:

Opublikowano

I pozniej taki w matizie czy czyms innym jest dumny ze objechal 1.8T czy mocnego diesla... ja czekam do wiosny na takich 'killerow' bo tez mam problem z trakcja na pierwszych biegach.

nie umią używać stopki oporu przyśpiesznika :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

kolego powiedz jakie et i czy na235 nie obcieraja o nadkola bo tez kupiłem z takimi oponami 235 i myslałem o zmianie na 225
Opublikowano

Et jest bardzo dobre tylko felga trochę szeroka (8,5) cala. Dziś zrobiłem parę testów i przy prędkości 80-100km/h potrafi przytrzeć na dołach :(

Spadek mocy też jest odczuwalny. Ja wracam do 225, zastanawiam się nawet nad 215/40/18.

Opublikowano

Et jest bardzo dobre tylko felga trochę szeroka (8,5) cala. Dziś zrobiłem parę testów i przy prędkości 80-100km/h potrafi przytrzeć na dołach :(

Spadek mocy też jest odczuwalny. Ja wracam do 225, zastanawiam się nawet nad 215/40/18.

no tez tak myslałem 215/40/18 :mysli::good:

Opublikowano

225/40 r18 bedzie tez dobry :good:

Opublikowano

225/40 r18 bedzie tez dobry :good:

tymbardziej ze to jest 8,5J

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...