Kowi87 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Byłem widziałem świeci to bomba, w trasie nie widac bardzo ale w postoju jest zamawiam też
Armi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Generalnie o to chodziło, żeby w trasie nie rzucało się za bardzo (policji) w oczy
Michał Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 nie rzucało się za bardzo (policji) w oczy dlatego wyłącznik byłby wskazany
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 nie rzucało się za bardzo (policji) w oczy dlatego wyłącznik byłby wskazany no i najlepszy do tego byłby FUNK
Krycha Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Teraz wejdzie moda na obrysówki w kierunkach
Kowi87 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 nie rzucało się za bardzo (policji) w oczy dlatego wyłącznik byłby wskazany no i najlepszy do tego byłby FUNK z jakieś rok temu był do polifta za 89zł :gwizdanie: zastanwiałem sie i w końcu odpusciłem
slepy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Teraz wejdzie moda na obrysówki w kierunkach ja bym tam wolał, odblask, ori USa, tak jak u Ciebie, niż świecidełka
Michał Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 nie rzucało się za bardzo (policji) w oczy dlatego wyłącznik byłby wskazany no i najlepszy do tego byłby FUNK ja będę miał ASR
Armi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Szlag by trafił te obrysówki Po co mi one jak nie ma długich świateł, myślałem że poszedł bezpiecznik. A tu nie, popsuł się przełącznik Albo będę ten naprawiał albo od razu zamontuje manetkę z tempomatem.
OGr Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 montuj montuj - nie przyda Ci się w PL ale bajer jest fajny hehe ;-)
mrogal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Szlag by trafił te obrysówki Po co mi one jak nie ma długich świateł, myślałem że poszedł bezpiecznik. A tu nie, popsuł się przełącznik Albo będę ten naprawiał albo od razu zamontuje manetkę z tempomatem. jak Ci sie mogly przez obrysowki popsuc dlugie a dokladnie manetka? cos wujek klamiesz nas
Armi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Prawdopodobnie manetka odmówiła posłuszeństwa Może przez zwarcie w niej styki się uszkodziły, albo zbieg okolicznośc Jak ją rozbiorę to będę widział na 100% co było nie tak. [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 14:27_________________________________________________Ok, już postanowiłem. We wtorek rezam tempomat i zakładam manetkę pod fis. Kowi, jak masz zapasową manetkę to mogę obrysówki wyrezać ale jak nie to się na razie nie podejmuję, może być lekki przypał. Popsuć sobie manetkę a popsuć koledze to różnica
Michał Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Popsuć sobie manetkę a popsuć koledze to różnica fakt, większa frajda
Kowi87 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Kowi, jak masz zapasową manetkę to mogę obrysówki wyrezać ale jak nie to się na razie nie podejmuję, może być lekki przypał. Popsuć sobie manetkę a popsuć koledze to różnica w takim razie odpuszczam temat do czasu jak sie uporasz z tym u siebie
Armi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Kowi, jak masz zapasową manetkę to mogę obrysówki wyrezać ale jak nie to się na razie nie podejmuję, może być lekki przypał. Popsuć sobie manetkę a popsuć koledze to różnica w takim razie odpuszczam temat do czasu jak sie uporasz z tym u siebie Uporam się, wymieniając manetkę :gwizdanie: Przyczyny nie znam [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 16:54_________________________________________________Rano nie działały długie, teraz nie działają halogeny Ale widok, rekompensuje wszystko. Nie mogę się nacieszyć
arkadjoz Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Ładna furka Gratuluję osiągów ale zastanawia mnie ile teraz pali i jak to się ma do żywotności silnika?
Armi Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Ładna furka Gratuluję osiągów ale zastanawia mnie ile teraz pali i jak to się ma do żywotności silnika? Pali 6 -6,5 litra. Stan silnika jest bardzo dobry, dlatego tyle z niego Rogal wycisnął. To nie gotowiec, tylko program dostosowany do stanu i wydajności silnika i jego osprzętu. Nie wysila się seryjnych gratów tylko wrzuca wydajniejsze. Wiadomo, rozrząd trzeba zmienić trochę wcześniej, olej to oczywiście syntetyk wymieniany najpóźniej co 10k km. A tak to normalna eksploatacja, nie butuje się przecież ciągle. To nie rajdówka _________________________________________________ Wyrezałem tempomat ale nie mogę go aktywować Kod wklepany a vag olewka. Poza tym nie mogę się zalogować w engine. Podejrzewam, że może są złe ustawienia vaga bo Rogal bez problemu się do engine logował. Wyprowadziłem kabelki do ecu, podłączyłem drugą manetkę pod fis. A długich jak nie było tak nie ma. Świeci się kontrolka air bag. 6 godzin pracy a kłopotów jeszcze więcej niż było ;(
Iverson Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ...ja już bym padło pchał ze skarpy , bo nie mam cierpliwości do takich rzeczy , a jak coś zj**ie to rzucam czym popadnie
Rekomendowane odpowiedzi