OGr Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 no właśnie sam się zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie mam pojecia czym sie różnia, wiem ze sprzedaja osobno roczniki 95-99 i 99-01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 w budowie i mocowaniem na pewno się nie różnią , w zawieszce po 99' były chyba tylko inne łączniki stabilizatorów (inny kształt) , może dlatego jest podział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No ładnie, ciekawe czy będzie pasować Zaraz napiszę do gościa czy to przedlift czy polift. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No ładnie, ciekawe czy będzie pasować Zaraz napiszę do gościa czy to przedlift czy polift. nie sr** zarem Arnold bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No dobra ale ma to dla mnie jakieś znaczenie, czy gwint będzie z przedlifta czy polifta skoro nie różnią się mocowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No dobra ale ma to dla mnie jakieś znaczenie, czy gwint będzie z przedlifta czy polifta skoro nie różnią się mocowaniem? martw sie o sztyce tylnych amorkow cyknij mi fotki jak tylko przyjda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No dobra ale ma to dla mnie jakieś znaczenie, czy gwint będzie z przedlifta czy polifta skoro nie różnią się mocowaniem? martw sie o sztyce tylnych amorkow cyknij mi fotki jak tylko przyjda Ok, poza tym sprawdzę numery. SU81AU02 - przedlift SU81AU03 - polift Jak się okaże, że są z polifta to zamontuję je czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No dobra ale ma to dla mnie jakieś znaczenie, czy gwint będzie z przedlifta czy polifta skoro nie różnią się mocowaniem? martw sie o sztyce tylnych amorkow cyknij mi fotki jak tylko przyjda Ok, poza tym sprawdzę numery. SU81AU02 - przedlift SU81AU03 - polift Jak się okaże, że są z polifta to zamontuję je czy nie? mysle ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Całe życie pod górkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Całe życie pod górkę nie siej ory najwyżej opchniesz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Całe życie pod górkę oj pier**lisz synu az uszy puchna ja jak kupowalem to mialem wyjebane [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 14:24_________________________________________________ Całe życie pod górkę nie siej ory najwyżej opchniesz na forum z przycinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ze sprzedażą w razie czego się nie martwię, jak się okaże, że coś jest nie tak to moja psychika ucierpi Przedlift i polift różnią się łącznikami stabilizatorów, tak? Ale przecież z tyłu nie ma łączników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ze sprzedażą w razie czego się nie martwię, jak się okaże, że coś jest nie tak to moja psychika ucierpi Przedlift i polift różnią się łącznikami stabilizatorów, tak? Ale przecież z tyłu nie ma łączników arnold dzwon do tego kuriera!!!! gdzie on jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Już się nie martwię Audik z 98, przedlift. Paczka już wysłana. Dzwoniłem do sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 hehe to dobrze ze sie nie przypalilem i nie kupilem w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nawet jeśli to jest polift to by pasował. Ja mam gwint z polifta i z tyłu jest tylko takie solidniejsze trzymanie górne sprężyn poza tym wszystko to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Facet na aukcji napisał, że zakres regulacji jest od -20mm do -80mm, No niewiem ja miałem -80 w lato i jeszcze mi gwintu zostalo na kolumnie śmiało dało rade skręcić na -90 może różnica tkwi w sprężynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dzięki pomocy Mrogala klucz do gwintu kupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 a może producent tak się zabezpiecza dla bezpieczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi