Armi Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 Apropo śniegu i zimy: -15 za oknem jak jechałem rano do pracy to aż mnie ściskało w środku ;( wiem że to męczy mojego klekocika ;( zimo wypiert@laj! Właśnie dlatego zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś paścia do zajechania, tylko na zimę i dojazdy do pracy.
mrogal Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Apropo śniegu i zimy: -15 za oknem jak jechałem rano do pracy to aż mnie ściskało w środku ;( wiem że to męczy mojego klekocika ;( zimo wypiert@laj! ja juz kórwa wiem co Cie sciskalo od rana w rekaw mi j**any plakal Nubira tu Nubira tam Nubira ta ha ha
slepy Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Apropo śniegu i zimy: -15 za oknem jak jechałem rano do pracy to aż mnie ściskało w środku ;( wiem że to męczy mojego klekocika ;( zimo wypiert@laj! Właśnie dlatego zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś paścia do zajechania, tylko na zimę i dojazdy do pracy. a mnie nosi na jakieś audi 80 b3 2.3Q w gazie , takie do roboty :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 :polew: A Ty co się cieszysz? Każdy silnik dostaje po d#pie w taki mróz Właśnie dlatego zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś paścia do zajechania, tylko na zimę i dojazdy do pracy. Dokładnie ja juz kórwa wiem co Cie sciskalo od rana w rekaw mi j**any plakal Nubira tu Nubira tam Nubira ta ha ha Oj bo mnie zabolało że musiałem w niedzielę na zimnym przeciągnąć trzeci bieg do 4000 tys. przez tego zj**@ z nubiry, on myślał że ja się z nim ścigam a ja sobie spokojnie ruszyłem ze świateł do 2000 i zmiana biegu a ten mi tu ciśnie i się gapi na mnie to wcisnąłem pedał w podlogę i już się nie cieszył jak oglądał moją d#pkę
fusse Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 mmm kozak : ) Adam fajne te fele miales; ) tez takie mam
Armi Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 mmm kozak : ) Adam fajne te fele miales; ) tez takie mam Dla mnie jedne z najładniejszych ori do B5. Klasyczny ale jednocześnie w miarę świeży wzór i o dziwo, lepiej wyglądający na b5 czy b6/b7
slepy Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 mmm kozak : ) Adam fajne te fele miales; ) tez takie mam Dla mnie jedne z najładniejszych ori do B5. Klasyczny ale jednocześnie w miarę świeży wzór i o dziwo, lepiej wyglądający na b5 czy b6/b7 napiszesz za ile poszły?
Reniu Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Już za nimi tęsknie ;( Na gwincie to nawet 17" wyglądają ładnie. Najbardziej koxiarskie fele jakie tylko są kurna
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 Strzeliłem taką fotkę (bez przygotowania, statywu itd), w sumie nie jest zła ale chyba drugi plan (kominy,dym, zachód słońca) za bardzo odwraca uwagę od pierwszego planu, więc do kalendarza się nie nada
Michał Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 wykadruj ją odpowiednio i będzie malyna
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 Nie umiem W teorii wiem o co chodzi z tymi mocnymi punktami ale jak robię zdjęcie czy kadruję to już nie wiem
Michał Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Nie umiem W teorii wiem o co chodzi z tymi mocnymi punktami ale jak robię zdjęcie czy kadruję to już nie wiem ja też nie ale podeślij w największej rozdzielczości jaką masz, znajdę chwilę to się pobawię
jozek726 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Strzeliłem taką fotkę (bez przygotowania, statywu itd), w sumie nie jest zła ale chyba drugi plan (kominy,dym, zachód słońca) za bardzo odwraca uwagę od pierwszego planu, więc do kalendarza się nie nada ładne foto
tomek20stencel5 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 IMO fotka do kalendarza się nie nadaje, bo po pierwsze to A4 jest mocno niedoświetlona, poza tym kadr nieciekawy, krzaki brzydko przysłoniły te kominy, WB coś nie teges, bo śnieg niebieski nie powinien być , ogólnie jestem na nie
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 Pojadę jutro z siekierą i wytnę te krzaki [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 18:53_________________________________________________ IMO fotka do kalendarza się nie nadaje, bo po pierwsze to A4 jest mocno niedoświetlona, poza tym kadr nieciekawy, krzaki brzydko przysłoniły te kominy, WB coś nie teges, bo śnieg niebieski nie powinien być , ogólnie jestem na nie Przecież to foto z ręki bez przygotowania Sprawdzam miejscówkę.
paput Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Strzeliłem taką fotkę (bez przygotowania, statywu itd), w sumie nie jest zła ale chyba drugi plan (kominy,dym, zachód słońca) za bardzo odwraca uwagę od pierwszego planu, więc do kalendarza się nie nada mi się podoba tylko fakt te krzaki trzeba by usunąc
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 Strzeliłem taką fotkę (bez przygotowania, statywu itd), w sumie nie jest zła ale chyba drugi plan (kominy,dym, zachód słońca) za bardzo odwraca uwagę od pierwszego planu, więc do kalendarza się nie nada mi się podoba tylko fakt te krzaki trzeba by usunąc Przyjechałem tuż przed zachodem słońca i strzeliłem fotę z ręki, w trybie automatycznym. Czego się można spodziewać Szukam fajnego miejsca ale nie mam też specjalnie ciśnienia na ten kalendarz. Jak na zdjęcie z ręki, jestem całkiem zadowolony
slepy Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 jakbyś cofnął autem, i presunął się lekko w lewo to miniesz te krzaki, i bedzie całkiem przyjemnie
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 jakbyś cofnął autem, i presunął się lekko w lewo to miniesz te krzaki, i bedzie całkiem przyjemnie Ciężko bo tam dół jest, tegoroczna powódź wszystko poprzestawiała Ale pokombinuję
slepy Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 jakbyś cofnął autem, i presunął się lekko w lewo to miniesz te krzaki, i bedzie całkiem przyjemnie Ciężko bo tam dół jest, tegoroczna powódź wszystko poprzestawiała Ale pokombinuję no w ostatecznośći siekera w bagażnik :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi