Kowi87 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Adaś jak znajdziesz dobry wzór na hydrografice bedziesz zadowolony folia 3m sie przy tym chowa, myśle że warto, mozemy pomyślec moze jak bym cos dorzucił jeszcze do takiego zamówienia
nygus25002 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wkurza mnie ta folia peudo karbon na lusterku Tak się zastanawiam, czy nie walnąć hydrografiki carbon Ciekawe czy to chociaż trochę przypomina prawdziwy carbon.[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 19:42_________________________________________________ Chyba niegłupie Wydaje mi sie ze to bedzie prawdziwy carbon widzialem kiedys takie nakladki na ebay.de i uk Wyglada to naprawde fajnie :kox:
Armi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dostałem dziś informację, że mój niedoszły audik został namierzony tak się cieszę, że go nie kupiłem :cwaniak1: chociaż pewnie jakbym go kupił to już dawno bym go sprzedał i jeździł B6 na wypasie [br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 18:16_________________________________________________Nic się przez te 3 lata nie zmienił
Reggi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Adaś jak znajdziesz dobry wzór na hydrografice bedziesz zadowolony folia 3m sie przy tym chowa, myśle że warto, mozemy pomyślec moze jak bym cos dorzucił jeszcze do takiego zamówienia Hydro to jeszcze gorszy syf niż folia. Wygląda plastikowo i tandetnie. To jakby łazić z gumową lalą po ulicy udając że to prawdziwa laska
slepy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Adaś jak znajdziesz dobry wzór na hydrografice bedziesz zadowolony folia 3m sie przy tym chowa, myśle że warto, mozemy pomyślec moze jak bym cos dorzucił jeszcze do takiego zamówienia Hydro to jeszcze gorszy syf niż folia. Wygląda plastikowo i tandetnie. To jakby łazić z gumową lalą po ulicy udając że to prawdziwa laska :polew:
Armi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No to słabo, chyba jednak zostanę przy folii
slepy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No to słabo, chyba jednak zostanę przy folii rób z ori węgla
Armi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Btw, fis popsuty. Należałoby wymienić wyświetlacz, już mi się odechaciało zabawy
Reggi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No to słabo, chyba jednak zostanę przy folii Pomaluj felunek i lusterka w ciekawy kolor. Nawet stikerbomb to już o wsio lepsze niż folie i inna c**jnia z pod znaku " ala" Folia na lustrach i auto traci swoją zajebistość a 80 % przechodniów powie " ale wieśniak.. folia z allegro i wielki laans "
slepy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Btw, fis popsuty. Należałoby wymienić wyświetlacz, już mi się odechaciało zabawy cały do wymiany? czy tylko regeneracja?[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 18:25_________________________________________________ No to słabo, chyba jednak zostanę przy folii Pomaluj felunek i lusterka w ciekawy kolor. Nawet stikerbomb to już o wsio lepsze niż folie i inna c**jnia z pod znaku " ala" Folia na lustrach i auto traci swoją zajebistość a 80 % przechodniów powie " ale wieśniak.. folia z allegro i wielki laans " RAgga raczej 80% powie ale w Uj za***iście, bo takie mamy społeczeństwo , tyle że CI którzy się znaja i to zobaczą mogą mieć nie tęgą minę
Reggi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja miałem na myśli 80 % tych normalnych ludzi
Armi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Prosiaki zostają srebne, może polerowane. Muszę coś ogarnąć z tymi lusterkami ale szczerze powiedziawszy mam już dość zabawy w tuning. Fis został wysłany do naprawy, okazało się że wyświetlacz blaknie. Nie naprawiałem go. Sprzedam jako uszkodzony, i tak go dostałem
slepy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Prosiaki zostają srebne, może polerowane. Muszę coś ogarnąć z tymi lusterkami ale szczerze powiedziawszy mam już dość zabawy w tuning. Fis został wysłany do naprawy, okazało się że wyświetlacz blaknie. Nie naprawiałem go. Sprzedam jako uszkodzony, i tak go dostałem no to pewnie ze tak, wymiana wyświetlacza to pewnie ze 300zł , Adam ja bym zostawił lusterka w kolorze, jak nie planujesz nic działać z kołem
Armi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Lusterka mam łaciate, jedno czarne drugie zielone. Dlatego nakleiłem folię. Jak mnie najdzie to pomaluję, na razie nie mam weny na zmiany, no może oprócz klapy usa, którą może kiedyś wreszcie kupię
Reggi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Prosiaki zostają srebne, może polerowane. Muszę coś ogarnąć z tymi lusterkami ale szczerze powiedziawszy mam już dość zabawy w tuning. Wiem..też miałem takie momenty w życiu.. i to nawet chyba po ślubie mi tak przyszło..ale zajebałem sobie z placka, łeb po zimną wodę i powiedziałem do lustra .. " stary..to co Ty będziesz robił w życiu ? " :decayed:[br]Dopisany: Sierpień 08, 2011, 06:34:45 _________________________________________________ Lusterka mam łaciate, jedno czarne drugie zielone. Dlatego nakleiłem folię. Jak mnie najdzie to pomaluję, na razie nie mam weny na zmiany, no może oprócz klapy usa, którą może kiedyś wreszcie kupię podkład sprawy novol, błysk śnieżka akrylowa i za 40 zł masz lustereczka jak ta lala
slepy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ostatnio wisiała klapa na allegro za 300zł , moja właśnie się suszy w podkładzie jutro kładę kolor
medik Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Armistead, próbuj swoją klapę na US przerobić. Myślę, że nie będzie z tym problemu.
Reggi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Armistead, próbuj swoją klapę na US przerobić. Myślę, że nie będzie z tym problemu. ciekawe czy moją plastikową blende w A6 idzie przerobić
Rekomendowane odpowiedzi