Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adaś jak znajdziesz dobry wzór na hydrografice bedziesz zadowolony :good: folia 3m sie przy tym chowa, myśle że warto, mozemy pomyślec moze jak bym cos dorzucił jeszcze do takiego zamówienia :good:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wkurza mnie ta folia peudo karbon na lusterku :disgust:

Tak się zastanawiam, czy nie walnąć hydrografiki carbon :mysli:

Ciekawe czy to chociaż trochę przypomina prawdziwy carbon.[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 19:42_________________________________________________272065571_554.JPG

Chyba niegłupie :mysli:

Wydaje mi sie ze to bedzie prawdziwy carbon widzialem kiedys takie nakladki na ebay.de i uk

Wyglada to naprawde fajnie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Dostałem dziś informację, że mój niedoszły audik został namierzony :przebiegly:

desb4p.jpg

tak się cieszę, że go nie kupiłem :cwaniak1:

chociaż pewnie jakbym go kupił to już dawno bym go sprzedał i jeździł B6 na wypasie :wink4:

[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 18:16_________________________________________________Nic się przez te 3 lata nie zmienił

6TmqS.jpg

Opublikowano

Adaś jak znajdziesz dobry wzór na hydrografice bedziesz zadowolony :good: folia 3m sie przy tym chowa, myśle że warto, mozemy pomyślec moze jak bym cos dorzucił jeszcze do takiego zamówienia :good:

Hydro to jeszcze gorszy syf niż folia. Wygląda plastikowo i tandetnie. To jakby łazić z gumową lalą po ulicy udając że to prawdziwa laska :decayed:

Opublikowano

Hydro to jeszcze gorszy syf niż folia. Wygląda plastikowo i tandetnie. To jakby łazić z gumową lalą po ulicy udając że to prawdziwa laska :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No to słabo, chyba jednak zostanę przy folii :confused4::decayed:

Opublikowano

rób z ori węgla :naughty:

Opublikowano

Btw, fis popsuty. Należałoby wymienić wyświetlacz, już mi się odechaciało zabawy :confused4:

Opublikowano

Pomaluj felunek i lusterka w ciekawy kolor. Nawet stikerbomb to już o wsio lepsze niż folie i inna c**jnia z pod znaku " ala" :tongue4:

Folia na lustrach i auto traci swoją zajebistość a 80 % przechodniów powie " ale wieśniak.. folia z allegro i wielki laans " :wink4:

Opublikowano

Btw, fis popsuty. Należałoby wymienić wyświetlacz, już mi się odechaciało zabawy :confused4:

cały do wymiany? czy tylko regeneracja?[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 18:25_________________________________________________

Pomaluj felunek i lusterka w ciekawy kolor. Nawet stikerbomb to już o wsio lepsze niż folie i inna c**jnia z pod znaku " ala" :tongue4:

Folia na lustrach i auto traci swoją zajebistość a 80 % przechodniów powie " ale wieśniak.. folia z allegro i wielki laans " :wink4:

RAgga raczej 80% powie ale w Uj za***iście, bo takie mamy społeczeństwo :thumbdown:, tyle że CI którzy się znaja i to zobaczą mogą mieć nie tęgą minę :wink4:

Opublikowano

Ja miałem na myśli 80 % tych normalnych ludzi :decayed:

Opublikowano

Prosiaki zostają srebne, może polerowane.

Muszę coś ogarnąć z tymi lusterkami ale szczerze powiedziawszy mam już dość zabawy w tuning.

Fis został wysłany do naprawy, okazało się że wyświetlacz blaknie. Nie naprawiałem go. Sprzedam jako uszkodzony, i tak go dostałem :wink4:

Opublikowano

Muszę coś ogarnąć z tymi lusterkami ale szczerze powiedziawszy mam już dość zabawy w tuning.

Fis został wysłany do naprawy, okazało się że wyświetlacz blaknie. Nie naprawiałem go. Sprzedam jako uszkodzony, i tak go dostałem :wink4:

no to pewnie ze tak, wymiana wyświetlacza to pewnie ze 300zł :wink4:, Adam ja bym zostawił lusterka w kolorze, jak nie planujesz nic działać z kołem :wink4:

Opublikowano

Lusterka mam łaciate, jedno czarne drugie zielone. Dlatego nakleiłem folię.

Jak mnie najdzie to pomaluję, na razie nie mam weny na zmiany, no może oprócz klapy usa, którą może kiedyś wreszcie kupię :tongue4:

Opublikowano

:(

Wiem..też miałem takie momenty w życiu.. i to nawet chyba po ślubie mi tak przyszło..ale zajebałem sobie z placka, łeb po zimną wodę i powiedziałem do lustra .. " stary..to co Ty będziesz robił w życiu ? " :polew::decayed: :decayed:[br]Dopisany: Sierpień 08, 2011, 06:34:45 _________________________________________________

Lusterka mam łaciate, jedno czarne drugie zielone. Dlatego nakleiłem folię.

Jak mnie najdzie to pomaluję, na razie nie mam weny na zmiany, no może oprócz klapy usa, którą może kiedyś wreszcie kupię :tongue4:

podkład sprawy novol, błysk śnieżka akrylowa i za 40 zł masz lustereczka jak ta lala :kox:

Opublikowano

Dom, rodzina - jest co robić :kox:

Opublikowano

ostatnio wisiała klapa na allegro za 300zł :wink4:, moja właśnie się suszy w podkładzie jutro kładę kolor :kox:

Opublikowano

Napraw FIS'a to Ci długo posłuży ;-)

Opublikowano

Armistead, próbuj swoją klapę na US przerobić.

Myślę, że nie będzie z tym problemu. :wink4:

Opublikowano

Armistead, próbuj swoją klapę na US przerobić.

Myślę, że nie będzie z tym problemu. :wink4:

ciekawe czy moją plastikową blende w A6 idzie przerobić :embarrassed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...