Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie klocki i tarcze hamulcowe polecacie do Audi A4 B6/B7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
za 350zł masz Ferodo sprawdzony, dobry i trwały zestaw

przykład:

TARCZE+KLOCKI FERODO VW PASSAT 97> ,AUDI A4, A6 (3059982246) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a czy ten sprzedawca z allegro jest pewny??

jak wspomniałem za podobny zestaw w powszechnych sklepach moto. taki zestaw kosztuje kolo a niejednokrotnie ponad 500 pln

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 586,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kolego, TY chyba nabijasz sobie tutaj posty, cos mi sie wydaje :kwasny:

przeciez ten link wrzuciłem Ci juz na pierwszej stronie, a Ty na trzeciej pytasz sie czy jest pewny ... :facepalm:

Opublikowano
Kolego, TY chyba nabijasz sobie tutaj posty, cos mi sie wydaje :kwasny:

przeciez ten link wrzuciłem Ci juz na pierwszej stronie, a Ty na trzeciej pytasz sie czy jest pewny ... :facepalm:

nie nabijam postów, od tego jest forum by się pytać dlatego też chce się przekonać co do słuszności wyboru a mówiąc czy jest pewny to miałem na myśli sprzedawcę, gdyż nie chce dostać towaru zwracanego, czy leżakowanego, więc czasem jest lepiej wydać wiecej i kupić w pobliskim sklepie moto. mając wówczas pewność że wiem co kupiłem (już się nie raz o tym przekonałem)

Opublikowano

gośc ma towar z pierwszych rąk, wiec nie masz co sie martwic

---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ----------

jezeli zdecydujesz sie na zakup u niego poproś aby zapodał Ci klocki FDB1717 zamiast FDB1323

i nie pytaj dlaczego, ok ?

Opublikowano

---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ----------

jezeli zdecydujesz sie na zakup u niego poproś aby zapodał Ci klocki FDB1717 zamiast FDB1323

hehe, ja własnie mam FDB 1717, i wiem dlaczego,.,

co do tego zestawu powyżej dziś kupiłem u siebie w mieście dla kumpla w inter teamie, po zniżkach za 302 zeta, klocki i tarcze, także od magicznego spokojnie można brać, pozdr

Opublikowano

OK. choć nie ukrywam że nasuwa się pytanie dlaczego :P

Opublikowano

dev kiedy ty na spocie się pojawisz?? moje klocki i tarcze są do obgadania:wink: dzisiaj widziałem tarcze kolegi OZ , które mu poleciłeś:wink:

Opublikowano

za duzo obowiazków i pracy

może uda mi sie w przyszlym tygodniu

Opublikowano

co do tego zestawu powyżej dziś kupiłem u siebie w mieście dla kumpla w inter teamie, po zniżkach za 302 zeta, klocki i tarcze, także od magicznego spokojnie można brać, pozdr

Czyżbyś miał już coś dla mnie:naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powie ktoś jaka jest różnica między FDB1717 i FDB1323?

Opublikowano

FDB1717 sa do B6/7 a FDB1323 do B5

Opublikowano

devastation zmieniam z 288 na 312 jakie klocki podejdą FDB 1717 (takie mam teraz) czy jakieś inne może 1629

Opublikowano

FDB1629 sa do 320 & 345 mm

Opublikowano

I wszystko jasne. Dzięki dev

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Od 6 miesięcy jestem posiadaczem tarcz hamulcowych naszego polskiego producenta ATM MIKODA i muszę przyznać że w połączniu z klockami ATE spisują się dobrze.

mikoda.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam pytanie czy aby na pewno klocki FDB1717 będą pasowały do tarcz DDF1706? Z tego co widzę to wyst. one w zestawach z tarczami 320mm a nie 288. Natomiast wszystkie zestawy tarcz DDF1706 są z FDB1323. No i tak w ogóle to w czym klocki 1717 są lepsze od 1323?

Opublikowano

Do B6 masz FDB1717. AMEN

Opublikowano

Ja kupiłem zestaw TRW cały komplet czekam na zmontowanie,z tego co widziałem po cenniku to górno-średnia półka.Ciekaw jestem docierania i różnicy w hamowaniu.

Kolego dev... heh :P ferodo DS Perfomance,chyba potrzebują odpowiedniego nagrzania do temp. roboczej.jak to wygląda z TRW??

Opublikowano

FDSa nie trzeba grzac.

W stosunku do TRW to przepaść.

Opublikowano
FDSa nie trzeba grzac.

W stosunku do TRW to przepaść.

Czyli mam rozumieć że TRW nie hamują??.

Szukałem jakiegoś testu(rankingu)producentów tarcz i klocków.Nie mogę znaleźć(pewnie źle szukam) konkretnego porównania np.jakieś wykresy porównawcze skuteczności,ścierania,itp..