Opublikowano 27 Lutego 201313 l za 350zł masz Ferodo sprawdzony, dobry i trwały zestaw przykład: TARCZE+KLOCKI FERODO VW PASSAT 97> ,AUDI A4, A6 (3059982246) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a czy ten sprzedawca z allegro jest pewny?? jak wspomniałem za podobny zestaw w powszechnych sklepach moto. taki zestaw kosztuje kolo a niejednokrotnie ponad 500 pln
Opublikowano 27 Lutego 201313 l Kolego, TY chyba nabijasz sobie tutaj posty, cos mi sie wydaje przeciez ten link wrzuciłem Ci juz na pierwszej stronie, a Ty na trzeciej pytasz sie czy jest pewny ...
Opublikowano 27 Lutego 201313 l Kolego, TY chyba nabijasz sobie tutaj posty, cos mi sie wydaje przeciez ten link wrzuciłem Ci juz na pierwszej stronie, a Ty na trzeciej pytasz sie czy jest pewny ... nie nabijam postów, od tego jest forum by się pytać dlatego też chce się przekonać co do słuszności wyboru a mówiąc czy jest pewny to miałem na myśli sprzedawcę, gdyż nie chce dostać towaru zwracanego, czy leżakowanego, więc czasem jest lepiej wydać wiecej i kupić w pobliskim sklepie moto. mając wówczas pewność że wiem co kupiłem (już się nie raz o tym przekonałem)
Opublikowano 27 Lutego 201313 l gośc ma towar z pierwszych rąk, wiec nie masz co sie martwic ---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ---------- jezeli zdecydujesz sie na zakup u niego poproś aby zapodał Ci klocki FDB1717 zamiast FDB1323 i nie pytaj dlaczego, ok ?
Opublikowano 27 Lutego 201313 l gośc ma towar z pierwszych rąk, wiec nie masz co sie martwic---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ---------- jezeli zdecydujesz sie na zakup u niego poproś aby zapodał Ci klocki FDB1717 zamiast FDB1323 i nie pytaj dlaczego, ok ? hehe, ja własnie mam FDB 1717, i wiem dlaczego,., co do tego zestawu powyżej dziś kupiłem u siebie w mieście dla kumpla w inter teamie, po zniżkach za 302 zeta, klocki i tarcze, także od magicznego spokojnie można brać, pozdr
Opublikowano 27 Lutego 201313 l gośc ma towar z pierwszych rąk, wiec nie masz co sie martwic---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ---------- jezeli zdecydujesz sie na zakup u niego poproś aby zapodał Ci klocki FDB1717 zamiast FDB1323 i nie pytaj dlaczego, ok ? OK. choć nie ukrywam że nasuwa się pytanie dlaczego
Opublikowano 27 Lutego 201313 l dev kiedy ty na spocie się pojawisz?? moje klocki i tarcze są do obgadania:wink: dzisiaj widziałem tarcze kolegi OZ , które mu poleciłeś
Opublikowano 27 Lutego 201313 l co do tego zestawu powyżej dziś kupiłem u siebie w mieście dla kumpla w inter teamie, po zniżkach za 302 zeta, klocki i tarcze, także od magicznego spokojnie można brać, pozdr Czyżbyś miał już coś dla mnie:naughty:
Opublikowano 19 Kwietnia 201313 l devastation zmieniam z 288 na 312 jakie klocki podejdą FDB 1717 (takie mam teraz) czy jakieś inne może 1629
Opublikowano 8 Lipca 201312 l Od 6 miesięcy jestem posiadaczem tarcz hamulcowych naszego polskiego producenta ATM MIKODA i muszę przyznać że w połączniu z klockami ATE spisują się dobrze.
Opublikowano 28 Sierpnia 201312 l Ja mam pytanie czy aby na pewno klocki FDB1717 będą pasowały do tarcz DDF1706? Z tego co widzę to wyst. one w zestawach z tarczami 320mm a nie 288. Natomiast wszystkie zestawy tarcz DDF1706 są z FDB1323. No i tak w ogóle to w czym klocki 1717 są lepsze od 1323?
Opublikowano 28 Sierpnia 201312 l Ja kupiłem zestaw TRW cały komplet czekam na zmontowanie,z tego co widziałem po cenniku to górno-średnia półka.Ciekaw jestem docierania i różnicy w hamowaniu. Kolego dev... heh ferodo DS Perfomance,chyba potrzebują odpowiedniego nagrzania do temp. roboczej.jak to wygląda z TRW??
Opublikowano 29 Sierpnia 201312 l FDSa nie trzeba grzac.W stosunku do TRW to przepaść. Czyli mam rozumieć że TRW nie hamują??. Szukałem jakiegoś testu(rankingu)producentów tarcz i klocków.Nie mogę znaleźć(pewnie źle szukam) konkretnego porównania np.jakieś wykresy porównawcze skuteczności,ścierania,itp..