Janis Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Hah, kocham takie akcje:D To co kiedy kolejny raz?
sony190 Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Jak więcej osób się zadeklaruje że będzie
kepasus Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 3 auta to taki dosc kameralny spocik. Mam nadzieje ze sie uda spotkac w wiekszym gronie. Ja jestem na tygodniu w Elblagu dostepny prawie codziennie a z weekendami roznie tak wiec czekam na termin
Buszek Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Siema, no ja nie dałem rady, jeden dzień w polszy to za mało by wszystko załatwić a jeszcze mieć czas na przyjemności :/ ale będę na dłużej w sierpniu więc wątek obserwuje i jak dam radę to będę
dawidos89 Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 A moze w tym tygodniu jakis spocik? ja teraz weekend stoje pod Łodzia czekam na rozladunek ale we wtorek wracam wiec chetnie bym wpadl. Adas a Ty juz po urlopie bo jest maly interes do Ciebie?
adadur Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja plany urlopowe zmienilem w dwie godz. o 180º i zamiast podziwiać gradobicia nad pl morzem wyleguje sie na plazy i basenach przy 34 st.C w chorwacji. Zjede na opierunek... caly piatek mam wolny od soboty znow jade na tydzien Ja plany urlopowe zmienilem w dwie godz. o 180º i zamiast podziwiać gradobicia nad pl morzem wyleguje sie na plazy i basenach przy 34 st.C w chorwacji. Zjede na opierunek... caly piatek mam wolny od soboty znow jade na tydzien
GRazny Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja od 1 do 15 ty sierpnia jestem raczej dostępny Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
dawidos89 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Panowie jakiś spocik dziś wieczorkiem albo jutro? Ja mam przymusowe wolne do wtorku.
Snorky Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja odpadam. Siedzę planowo w pracy do 19, a wpadły jeszcze nadgodziny, bo jest megarozpierducha i będziemy siedzieli po nocach i naprawiali wszystko.
Janis Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Ja odpadam. Siedzę planowo w pracy do 19, a wpadły jeszcze nadgodziny, bo jest megarozpierducha i będziemy siedzieli po nocach i naprawiali wszystko. Gdzie pracujesz, jeśli można wiedzieć ? a tak P.S to bym się spotkał, ale problemy mam z hamulcami tył, już cała felga w rdzy bo tak trze o tarcze, że hohoho.. muszę nabyć nowe Edytowane 23 Lipca 2015 przez Janis
Snorky Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 @Janis - firma CSC, dział: Backup & Storage
voytek80 Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Ja plany urlopowe zmienilem w dwie godz. o 180º i zamiast podziwiać gradobicia nad pl morzem wyleguje sie na plazy i basenach przy 34 st.C w chorwacji. Zjede na opierunek... caly piatek mam wolny od soboty znow jade na tydzienJa plany urlopowe zmienilem w dwie godz. o 180º i zamiast podziwiać gradobicia nad pl morzem wyleguje sie na plazy i basenach przy 34 st.C w chorwacji. Zjede na opierunek... caly piatek mam wolny od soboty znow jade na tydzien No to widze ze bylismy w tym samym klimacie odpowiednim dla wygrzania kosci, ja z rodzinka wrocilem z cro Starigrad-paklenica w sobote. Wrocilem z peknieta szyba, kamyk na autostradzie w Niemczech a krecha poszla od temperatury w chorwacji. A propo gdzie w elblagu wymienia mi szybke przednia w normalnej cenie? Od 03 sierpnia bede u was w krzyzakowie. Edytowane 27 Lipca 2015 przez voytek80
Patrykbor Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Spróbuj za nowym szpitalem. Metalowców chyba jak dobrze pamiętam ulice
adadur Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Tez polecam za elzamem - Grunwaldzka... i bierz securit
dawidos89 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Panowie jakis spocik w poniedzialek wieczorkiem?
kubajvc Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Sorry za OT ale mam szybkie pytanie i potrzebuje szybkiej odpowiedzi . czy wiecie gdzie w elblagu mozna kupic farbe do skór a dokładnie RENOSKÓR? to taki srodek w małych buteleczkach ktorym mozna naprawic skórzana kierownice w naszych autach . moja juz jest strasznie sucha a jak miałem passata to ten renoskór pomagał szybko i sprawnie . Kierownica wyglada po nim jak nowa . na allegro mozna kupic ale ja chce na dzis
Buszek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Panowie jakis spocik w poniedzialek wieczorkiem? Jak dam rade i ktos bedzie to tez sie pisze
Snorky Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Panowie jakis spocik w poniedzialek wieczorkiem?Jak dam rade i ktos bedzie to tez sie pisze Wstępnie mogę się zadeklarować, ale nie wiem jak to wyjdzie (praca).Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Patrykbor Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ja po urlopie. Na takim wypiz*owie byłem że zasięgu trza było szukać, a o necie nie wspomnę.
Rekomendowane odpowiedzi