Opublikowano 13 Maja 201610 l Na chwilę obecną jestem uziemiony - nie mam z kim zostawić córki... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Dawaj ją do nas Niestety dzisiaj ma dzień szkudnika i brojarza. Jeszcze by nam samochody zaczęła rozkręcać.I cholera nie dam rady się wyrwać... Jak nie urok, to sraczka no... Po weekendzie siedzę w robocie do 19, więc prędzej mogę być, bo po prostu później do domu wrócę. Ale po tym, jak rzuciłem hasło i sam dzisiaj nie przyjechałem to może chętnych nie bedzie... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Maja 201610 l Aaaaa ja byłem z Michałem. Pościgalim się, pogadalim - czyli biała i czarna była. Poryczaliśmy, później modrzewinka. Wiadomo moja nie miała tyle siły co 1.8T ale i tak chyba się dobrze zachowywała, prawda Michał haha?
Opublikowano 22 Maja 201610 l Pozdrawiam kolegę, któremu mrugałem, ale nie wiem czy widział [emoji3] 17.05 około godziny 20:50 zjeżdżał z obwodnicy trójmiasta w kierunku Kiezmarku, ciemny Avant A4 B6 na NE [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 Czerwca 201610 l Kto chętny na taki wypad ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/363009-wakacje-2016-albania/ Edytowane 19 Czerwca 201610 l przez jozek726
Opublikowano 31 Lipca 20169 l Panowie (i Panie jeśli są) taki temat do ogarnięcia. Szukam w Elblągu (i okolicach) SPRAWDZONEGO, sensownego i mechanika z rozsądnymi cenami, który zajmie się remontem silnika (dół, tj.: pierścienie, tulejowanie i honowanie cylindrów, uszczelka głowicy). Wszystko wskazuje na to, że mam problemy z pierścieniami w mojej Audicy i potrzebuję kogoś, kto mi to w miarę szybko i dobrze zrobi, a do tego nie zedrze ze mnie kasy jak za nowy samochód. Proszę o namiary (zakład, adres, numer telefonu). Słyszałem o gościu na Malborskiej za KANONem, że ponoć jest sprawdzony i dobry, ale nie wiem jak z cenami. Podpowiecie?
Opublikowano 2 Sierpnia 20169 l Jedynie ci przychodzi mi do głowy to Jakubow na warszawskiej,a tak to chyba słabo z mechanikami w Elblągu Napisane z efhacza
Opublikowano 2 Sierpnia 20169 l Na malborskiej? Chyba nie rumcajs ? Ja od siebie polecam pana Witka bartnickiego na ulicy pasleckiej. Jest mogą solidny i jak się za coś zabiera to masz pewność że będzie zrobione dobrze. Daje gwarancje na swoją robotę a to jest moim zdaniem bardzo ważne. Aha. Gwarancja jest na 12 miesięcy. Ja polecam
Opublikowano 3 Sierpnia 20169 l Dzięki za namiary. Ta gwarancja na robotę nie powiem - ciekawa. I tak najpierw muszę pogrzebać z elektryką silnika, bo jakieś dziwne rzeczy mi się dzieją - na zimnym nie pali mi pierwszy gar. Mam jeszcze sprawdzić kompresję na ciepłym i wtedy będę myślał co dalej. A tak z innej beczki. Kiedy jakiś spot robimy, bo dawno nie było? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 Sierpnia 20169 l Dziś 20 spot przy hali CSB na Grunwaldzkiej koło PWSZ. Kto chce to wpadać.
Opublikowano 8 Sierpnia 20169 l Dziś 20 spot przy hali CSB na Grunwaldzkiej koło PWSZ. Kto chce to wpadać. Jak cos bedzie miedzy 14-22gim to i ja sie z checia pojawie
Opublikowano 15 Października 20169 l lukam codziennie Aha ,widziałem że do roboty na rowerze się zasuwa
Opublikowano 23 Listopada 20169 l Ja nowy ale z chęcią się przyłączę: ) Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka