Patrykbor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Znam sam takie auto które śmiga i nic mu się nie dzieje, do tego ostatnio szwagier robił nowego Allroada i naprawiał wał (sam z dwóch i w dodatku jeden od automata, drugi od manuala robił jeden wał) i też nic się nie dzieje i nawet przy max prędkościach nie ma bicia i tego typu historii... Adaś... kupuj AVF'a i dawaj... adadur :naughty: :naughty:
adadur Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Znam sam takie auto które śmiga i nic mu się nie dzieje, do tego ostatnio szwagier robił nowego Allroada i naprawiał wał (sam z dwóch i w dodatku jeden od automata, drugi od manuala robił jeden wał) i też nic się nie dzieje i nawet przy max prędkościach nie ma bicia i tego typu historii... Adaś... kupuj AVF'a i dawaj... Takie rzeźby nie dla mnie - mając w perspektywie wywalenie dodatkowych 7 klocków wolę dłużej szukać i kupić fabrycznego gekona Najprawdopodobniej będzie to AVF bo B7 niczym do mnie nie przemawia ... no jedynie TFSI ale drogie są skurczybyki, TDIki w B7 nie leżą mi - 1,9 za słaby (paździoch), 2.0 (BLB i inne tego typu nawet nie wspomne, może 170KM ale zobaczę co mi Łukasz o nim live naopowiada jaki to słuszny motor pewnie ) 2.7 - fajny motorek i najbardziej ku temu się skłaniam ale ... jest 3.0 i ma Quattro bo w B7 2.7 tylko w ośce ( kurna to czemu A6 2.7 wychdziły w Q???), o 2.5 mimo wielu modyfikacji i poprawek ... nie dziękuję. I to .... koniec ;(
adadur Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nie każdy ma wprawę we wstawaniu o 5 rano
GRazny Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nie każdy ma wprawę we wstawaniu o 5 rano nie no dziś chyba wolne mieli bo nic nie padało...
GRazny Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 A fura ci zapaliła bo jest -15 to było jak wstałem po 7dmej... teraz mam -12
adadur Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Potrzebny na dzień dwa dysk zewnętrzny 320 GB lub większy (z wolną przestrzenią) - ma ktoś do pożyczenia.
GRazny Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no ja mam ale bez wolnej przestrzeni...
xkulix Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja mam 160 wolną, ale to pewnie za mało.....
adadur Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 muszę zrobić kopię posektorową dysku a z tego co piszą potrzeba minimum pojemności kopiowanego dysku - 320GB
GRazny Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 muszę zrobić kopię posektorową dysku a z tego co piszą potrzeba minimum pojemności kopiowanego dysku - 320GB trochę durne tak bit po bicie - nawet te puste... nie lepiej jakiegoś Ghost'a... jeszcze się nie zawiodłem
adadur Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 muszę zrobić kopię posektorową dysku a z tego co piszą potrzeba minimum pojemności kopiowanego dysku - 320GB trochę durne tak bit po bicie - nawet te puste... nie lepiej jakiegoś Ghost'a... jeszcze się nie zawiodłem Ghost odtworzy 4 partycje w tym dwie ukryte - robi on backup alokacji partycji
GRazny Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 muszę zrobić kopię posektorową dysku a z tego co piszą potrzeba minimum pojemności kopiowanego dysku - 320GB trochę durne tak bit po bicie - nawet te puste... nie lepiej jakiegoś Ghost'a... jeszcze się nie zawiodłem Ghost odtworzy 4 partycje w tym dwie ukryte - robi on backup alokacji partycji Ghostem zwykle bawiłem się w backup partycji rozruchowej... ale jeśli masz serwisową ukrytą to warto zrobić Ghostem kopię dysku i jest wszystko zawarte... same dane
adadur Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja pier.... o czym wy gadacie Mów czy masz HDD większe niż 320GB ...
Patrykbor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja pier.... o czym wy gadacie Mów czy masz HDD większe niż 320GB ... Nie .Takie rzeczy to wiesz gdzie
xkulix Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 adadur szukałem tego w silniku i wyglada normalnie przewody raczej tez, moze mini spocik na nichmana ??
adadur Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 że wygląda ...rozepnij wtyczkę przedmuchaj przeczyść, sprawdź bezpieczniki, sprawdź przewody, zagadnij kogoś na fotum co ma ELSA by podał ci charakterystykę potrzebną do sprawdzenia tego czujnika na dziś i jutro jestem "uziemiony" w domu
xkulix Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 miales racje podjechalem do kumpla i okazalo sie ze czujnik termostatu walniety a samego nie mozna kupic, tylko caly kpl.
Rekomendowane odpowiedzi