Patrykbor Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Patryk bierzesz ten karnister z benzyna do podpalenia jakiegos BWM bo cos mi Grzesiek wspominał ze jakies ognisko ebdzie czy cos :decayed: biore ale tam inne bmw parkuje [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 20:05_________________________________________________ to może jednak zrezygnuję z przyjazdu :wink4 nie twoje
Zaleczeq Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 tylko zebys sie nie pomylił bo bedzie lipa :naughty:
Patrykbor Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 tylko zebys sie nie pomylił bo bedzie lipa :naughty: spokojna twoja rozczochrana
adadur Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Panowie gdzie mają dobry sprzęt i fachowca do ustawienia zbieżności? u nas w Pasłękowie postawili stację diagnostyczną. Mają nowy sprzęt i wydaje mi się dobrą wiedzę. No i ta cena 60zł za ustawienie zbieżności to prawie połowa tego co krzyczą w EB. Ja ustawiełem 2 razy u nich w A4 i byłem zadowolony. Bartek dało by radę jakiś telefon do gości załatwić - muszę zapytać czy na 18-kach czy na 16 lepiej przyjechać. Robią tam też mechanikę - może dałbym im drążki do wymiany,wszak to niemal ta sama robota co przy regulacji.
Maniusiek28 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 zrobią ci na 18' ja robiłem .....no chyba zę od czerwca sie coś zmieniło......na 18' robia tez na bema dawne warsztaty szkolne lub w kazikowie tam gdzie amerykńskie części (ale dużo kroją) Polecam Pasłek
dziadek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Bartek dało by radę jakiś telefon do gości załatwić - muszę zapytać czy na 18-kach czy na 16 lepiej przyjechać. Robią tam też mechanikę - może dałbym im drążki do wymiany,wszak to niemal ta sama robota co przy regulacji. Mechaniki nie robią niestety bo to czysto Stacja diagnostyczna ale jak byś dobrze zagadał to może i by ci przy okazji podmiankę walneli. Telefonu zaraz poszukam. No i Maniuskowi tak jak pisze robili 18'' więc nie ma problemu na czym przyjedziesz
Maniusiek28 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 fajna stacja.......taka nowoczesna!!!
dziadek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 http://www.glospasleka.pl/artykul/24638.html?PHPSESSID=6c0064738b987a51be5e138df6e69ac7 # Tel.: +4855-248-2027 # Tel.2: 694-826007
Patrykbor Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Dzięki za spota panowie .Bartek autko kasa jak c**j :kox: i dzięki za jazdę próbną
adadur Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Dzięki za spota Bartek dzięki za kontakt jak ogarnę auto to podjadę. Auto fajne ... no ale to już inna półka ... tylko kolorek w takiej limuzynie srebrny trochę trąci.
dziadek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 tylko kolorek w takiej limuzynie srebrny trochę trąci. no ja nie marudziłem po tym jak widziałem stan innych co się do nich najeździłem... jak zobaczyłem tego od razu wiedziałem że biorę, ale spoko na wiosnę założę bardziej reprezentatywną fele i będzie
adadur Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Kto ma dostęp do płyt z MDFu? - chodzi o nieduże raczej kawałki w zasadzie ścinki nawet - największy to 50x50 cm.
Patrykbor Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Kto ma dostęp do płyt z MDFu? - chodzi o nieduże raczej kawałki w zasadzie ścinki nawet - największy to 50x50 cm. Zajedź do Nomi może chłopaki mają ścinki za parę pln może oddadzą lub jakaś stolarnia
czaja77 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Kto ma dostęp do płyt z MDFu? - chodzi o nieduże raczej kawałki w zasadzie ścinki nawet - największy to 50x50 cm. ja mam u siebie w stolarni[jak ktoś będzie w Olsztynie może odebrać]
adadur Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Ty się nie śmiej w poniedziałek będę w Ostródzie... Grzesiek w centrum zakładu nie mamcie może na wlocie od Ostródy czy coś to bym podskoczył.
czaja77 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ty się nie śmiej w poniedziałek będę w Ostródzie... Grzesiek w centrum zakładu nie mamcie może na wlocie od Ostródy czy coś to bym podskoczył. nie zakład jest blisko dworca PKP,jak chcesz to podaj dokładne wymiary ,mdf jest biały[trochę porysowany] ,ale i tak pewnie idzie pod jakiś materiał
GRazny Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ty się nie śmiej w poniedziałek będę w Ostródzie... Grzesiek w centrum zakładu nie mamcie może na wlocie od Ostródy czy coś to bym podskoczył. nie zakład jest blisko dworca PKP,jak chcesz to podaj dokładne wymiary ,mdf jest biały[trochę porysowany] ,ale i tak pewnie idzie pod jakiś materiał Adaś... czy Ty tego nie potrzebujesz na prototyp i pierwszą wersję produkcyjną ?
adadur Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ty się nie śmiej w poniedziałek będę w Ostródzie... Grzesiek w centrum zakładu nie mamcie może na wlocie od Ostródy czy coś to bym podskoczył. nie zakład jest blisko dworca PKP,jak chcesz to podaj dokładne wymiary ,mdf jest biały[trochę porysowany] ,ale i tak pewnie idzie pod jakiś materiał nie będę miał czas by się zapuścić do centrum ... coś na miejscu pomyślę Taaa na zabudowę ... głównie na "spodek" i front.
dziadek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Adadur, http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168943.0;topicseen
Rekomendowane odpowiedzi