vauxhall95 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 vauxhall95 dogadaliście się ? Taa,gadalem z nim ale jakos mi sie odwidzialo.Ale dzieki za zainteresowanie
adadur Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Ja nic nie wiem, nic nie widziałem i nigdy ich nie spotkałem...
szypki12 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 może ktoś mi powie co może być przyczyną, b7 2.0TDI przy każdym dodaniu gazu w sumie zawsze dymi tak na niebieskawo
kbibi Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 może ktoś mi powie co może być przyczyną, b7 2.0TDI przy każdym dodaniu gazu w sumie zawsze dymi tak na niebieskawo -Pompowtryski -pierscienie -uszczelka pod głowica -pęknieta glowica -turbawka padnieta ale najpierw na vag a potem dalej :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 20:19_________________________________________________PATRYK tak w ogóle to Wszystkiego Najlepszego nawet nie było czasu dziś troszkę pogadać, ale na piwnym nadrobimy
adadur Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 może ktoś mi powie co może być przyczyną, b7 2.0TDI przy każdym dodaniu gazu w sumie zawsze dymi tak na niebieskawo jak pierwsze roczniki to może byc glowica. Może to być też objaw po przebytym podtarciu silnika w związku z zwalcowaniem wybieraka pompy oleju ... generalnie VAG w lapki ewentualnie dalej to sprawdzenie płynu chodzącego na obecność oleju itp itd... a jak ze zużyciem oleju? Tak czy inaczej warto zdjąć misę olejową i oberzec napęd pompy (spr. który ma się wariant - były dwa) i stan wybieraka.
Patrykbor Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 może ktoś mi powie co może być przyczyną, b7 2.0TDI przy każdym dodaniu gazu w sumie zawsze dymi tak na niebieskawo -Pompowtryski -pierscienie -uszczelka pod głowica -pęknieta glowica -turbawka padnieta ale najpierw na vag a potem dalej :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 20:19_________________________________________________PATRYK tak w ogóle to Wszystkiego Najlepszego nawet nie było czasu dziś troszkę pogadać, ale na piwnym nadrobimy Dzięki za szybkie zakupy :notworthy: :notworthy: :notworthy: Teraz i tak musze wszytstko zdjąć bo abs się świeci zobaczyć czy blaszka od abs-u nie dotyka do czujnika
dziadek Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Patryk jak tam koparka? czekam i czekam...chyba się nie doczekam
Patrykbor Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Patryk jak tam koparka? czekam i czekam...chyba się nie doczekam
adadur Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 TO po kiego te uprawnienia robiłeś ... :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 TO po kiego te uprawnienia robiłeś ... :gwizdanie: koparka jest ale z robotą kicha bo miasto ma braki w kasie i są firmy krzak które robią za półdarmo i o jakości wykonania nie wspomnę ,a my za darmo robić nie będziemy
adadur Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 to pewnie się w robocie nudzisz ... a tak byś wywijał koparą jak na tych filmikach co kiedyś tu były
Patrykbor Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Trzeba być cierpliwym sam do cpn-u jeżdżę A uprawnienia firma mnie wysłała tak więc wiesz i w dodatku własnościówki nie podpisywałem ,a staż leci
adadur Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Bartek widzę że na źródełka w Bukowinie jest wpisane "dziadekblack + Babcia" :polew: ... co na to Żaneta
dziadek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Bartek widzę że na źródełka w Bukowinie jest wpisane "dziadekblack + Babcia" :polew: ... co na to Żaneta a nic wczoraj coś tam pod nosem mruczyła apropos tego ale ogólnie już się z tym pogodziła... ps. ja już na letnich od piątku :>
adadur Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Znajdę czas i chęci to też zmienię kółka.
Rekomendowane odpowiedzi