adadur Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 bielik a coś więcej o tym klejeniu...? To co odblokować olsztyniakom.... czy przetrzymamy ich? Ciekawe kto im zablokował? :>
wiktorsam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 bielik kompa jeszcze nie wkładałem, nie mam weny . Co gorsza najprawdopodobniej po podmiance u Ciebie chyba przestał mi działać moduł komfortu - domykanie szyb i szyberdachu - nie mogę się z nim skomunikować za pomocą vaga :/. U Ciebie jest takie coś w aucie ? Działa ? Co do olsztyniaków ja bym im potrzymał zablokowany do momentu aż nadgonimy z postami w wątku :naughty:
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Chyba crash był mały . . . to nie dziadka
Zaleczeq Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mi teraz środy nie podchodzą co do godziny to o 20 małą kąpiemy Hehehe ja się nie mieszam ale ktoś Olsztyniakom zamkną temat... :decayed Będzie spokój :polew: Ci dam spokoj Różowiutki :bicz3: :bicz3: Zablokowali nas chwilowo zebysmy u nich popisali bo troche do tyłu sa :polew:
dziadek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Patrykbor a to spoko. Fajne ma auto :> a kto to lifter? kiedy będzie na spocie? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 21:46_________________________________________________ Chyba crash był mały . . . to nie dziadka a po czym poznałeś? u mnie jeden halogen paruje a tu czysty
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ty masz zenon a tam zwykle lampy [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 21:53_________________________________________________Panowie co myślicie http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1536142245&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 21:53_________________________________________________ :> a kto to lifter? kiedy będzie na spocie? kiedyś przyjeżdżał i jest z Pasłęka
dziadek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 i jest z Pasłęka :mysli:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 22:06_________________________________________________ Panowie co myślicie http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1536142245&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. a to tip czy multi?chyba multi... a te drewno no ale zawsze można zmienić
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 22:08_________________________________________________przy Q zawsze tip
lifter Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 dziadekblack Kiedyś jeździłem na spoty. Teraz raczej nie mam czasu. Audi ma sie dobrze po wymianie przepływki. Jest ogień PS. Widzieliśmy sie kiedyś u lakiernika Kazika. Byłeś wtedy po sprzedaży swojej A4. Mówiłeś mojemu kumplowi, że auto było malowane w salonie audi.
bielik Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Adaś jeśli chodzi o te plastiki to gościu dorywczo zajmuje się klejeniem i uzupełnianiem zderzaków, osłon pod silnik, boczków drzwi i całej reszty. robi bardzo dobrze za nieduże pieniądze i ma łeb do tego. ja jadę do niego kleić lampy (uchwyty). a swoją siedzibę ma w garażu na ulicy elektrycznej ( to już chyba jest elektryczna ). to jest jak lecisz od cleanera w stronę browaru i przed samym płotem zaczynającym browar skręcasz w prawo i od razu znowu w prawo w ogrodzone garaże. Wiktor ja niestety nie posiadam szyberdachu i nie używam kluczyka do zamykania auta więc nawet nie wiem czy posiadam domykanie szyb. zapewne nie bo to golas.
adadur Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No to jak jutro? Na którą się umawiamy?
kroliek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja mogę być chwile po 18:00. Do 18:00 pracuję.
kbibi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 KBIBI podaję numer do gościa od klejenia plastików 508-265-789. on zazwyczaj pracuje od 16 do 20. Dzięki Łukasz, ja dzisiaj też odpadam
GRazny Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ja o 18tej będę [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 08:18_________________________________________________ KBIBI - NAJLEPSZE ŻYCZONKA !!! rośnij zdrowy, jeździj audi... i takie tam
Rekomendowane odpowiedzi