adadur Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 A kiedy byś chciał działać - przed Kaletką jeszcze?
Patrykbor Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 A kiedy byś chciał działać - przed Kaletką jeszcze? jeżeli jest taka możliwość choć pogoda nie dopisze .Aha i czy twoje narzędzia wystarczą bo ja nie mam wcale :>
wiktorsam Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 A ja właśnie zacząłem rezać klimę wywaliłem dzisiaj całą dechę i teraz mam taki industrialny wygląd wewnątrz auta jak zdążę wstawię jeszcze dzisiaj nagrzewnicę z obudową
kbibi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Będziem rwać ja nie dawno też wymieniałem z tyłu amory i w bagażniku szukałem mocowań nic z tego były(są) odkręcane od strony nadkola, no chyba że jutro oblukamy
adadur Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Nie wiem ale chyba będzie podobnie jak w avancie. Odkręcasz na górze od środka auta, odkręcasz na dole i po wyjęciu nawet ściągasze nie powinny być potrzebne bo sprężyny sa niewiele ściśnięte - tylko najlepiej w dwie osoby rozmontowywać kolumnę Może w jakiś dzień się umówimy i ogarniemy temat a amorki wymieniam wszystkie cztery i są kompletne ze springami -30 Jak nie zamierzasz ich rozpinać to możemy podziałać - daj znać na PW jak byś chciał się ustawić. Oblukałeś czy ich stan jest OK - gumy osłony itp. itd. Będziem rwać ja nie dawno też wymieniałem z tyłu amory i w bagażniku szukałem mocowań nic z tego były(są) odkręcane od strony nadkola, no chyba że jutro oblukamy No i tu jest różnie: B5 Avant ma od wewnątrz, B6 Avant od nadkola mówiąc o tyle.
Patrykbor Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 A ja właśnie zacząłem rezać klimę wywaliłem dzisiaj całą dechę i teraz mam taki industrialny wygląd wewnątrz auta jak zdążę wstawię jeszcze dzisiaj nagrzewnicę z obudową i tak wygląda jak mój http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1478561533169.2065205.1507690849[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 17:15_________________________________________________ Nie wiem ale chyba będzie podobnie jak w avancie. Odkręcasz na górze od środka auta, odkręcasz na dole i po wyjęciu nawet ściągasze nie powinny być potrzebne bo sprężyny sa niewiele ściśnięte - tylko najlepiej w dwie osoby rozmontowywać kolumnę Może w jakiś dzień się umówimy i ogarniemy temat a amorki wymieniam wszystkie cztery i są kompletne ze springami -30 Jak nie zamierzasz ich rozpinać to możemy podziałać - daj znać na PW jak byś chciał się ustawić. Oblukałeś czy ich stan jest OK - gumy osłony itp. itd. Będziem rwać ja nie dawno też wymieniałem z tyłu amory i w bagażniku szukałem mocowań nic z tego były(są) odkręcane od strony nadkola, no chyba że jutro oblukamy No i tu jest różnie: B5 Avant ma od wewnątrz, B6 Avant od nadkola mówiąc o tyle. ważne ze nie ciekną za tą cene kokosów się nie spodziewałem . A chce doprowadzić autko do stanu żeby bez problemu sprzedać .Amorki sa jeszcze elektryk , zawiecha i do żyda
kbibi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Jakie kunsztowne trunki zabieracie ze sobą do Kaltki ???? O której i gdzie zbiórka?
Patrykbor Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Jakie kunsztowne trunki zabieracie ze sobą do Kaltki ???? O której i gdzie zbiórka? sam nie wiem chyba nie pije
adadur Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Jakie kunsztowne trunki zabieracie ze sobą do Kaltki ???? O której i gdzie zbiórka? sam nie wiem chyba nie pije Ja ostatnio lepiej się czuję po wysokoprocentowym specyfiku i rano tak nie "wysusza" ... chyba że dla wygody na chmielowym się stanie. Z ustawką to w sobotę raczej do południa by skorzystać coś z tej soboty, jest też opcja że w piątek polecimy do kuzyna pierw to wówczas przyjadę do Kaletki od innej mańki.
Patrykbor Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 zgadamy sie na spocie Adaś bierzesz kluski
adadur Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Tak tym razem zabieramy kluski z nami - rozniosą ten ośrodek
GRazny Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 no właśnie tak myślałem żeby się na 10tą ustawić... ładnie ma być... dojedziem przed 12tą... kocyk i opalanie
adadur Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 no właśnie tak myślałem żeby się na 10tą ustawić... ładnie ma być... dojedziem przed 12tą... kocyk i opalanie i dawkowanie preparatów... Chyba nie ma co liczyć na upały - szkoda
GRazny Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 no właśnie tak myślałem żeby się na 10tą ustawić... ładnie ma być... dojedziem przed 12tą... kocyk i opalanie i dawkowanie preparatów... Chyba nie ma co liczyć na upały - szkoda to w sweterku poleżę pogadamy na spocie zresztą
kroliek Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Mnie dzisiaj nie będzie. Musze ogarnąć inne rzeczy jeszcze.
adadur Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Mnie dzisiaj nie będzie. Musze ogarnąć inne rzeczy jeszcze. W sobotę tylko nie zapomnij
GRazny Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 to który tam wczoraj poległ na Płk. Dąbka? bo nie pamiętam nicka niestety a autko podobno niestety pokiereszowane...
dziadek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 to który tam wczoraj poległ na Płk. Dąbka? bo nie pamiętam nicka niestety a autko podobno niestety pokiereszowane... a co gdzie? jak?
adadur Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 to który tam wczoraj poległ na Płk. Dąbka? bo nie pamiętam nicka niestety a autko podobno niestety pokiereszowane... cos więcej .... od nas?
Rekomendowane odpowiedzi