dziadek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Exeo czy SuperB ? Toć mówię że niespodziewajka - róbta zakłady - ma być na 8 tydzień 2012
bielik Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 dobra Pany, koniec szukania - biorę nowe auto ale jakie to niespodziewajka :gwizdanie: wiedziałem :laghing2: od początku tak obstawiałem. za długo szukałeś i to było do przewidzenia. nie szkoda Ci kasy na nowe auto???
dziadek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 nie szkoda Ci kasy na nowe auto??? nic nie spełnia moich wymagań, to co mam zrobić biedny ;(
bielik Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 nie szkoda Ci kasy na nowe auto??? nic nie spełnia moich wymagań, to co mam zrobić biedny ;( zbyt wymagający jesteś he he. i mówi to osoba która szukała auta 4 miesiące :gwizdanie: :gwizdanie: masz Vectrę i ona też nie spełnia wymogów?? :no:
dziadek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 masz Vectrę i ona też nie spełnia wymogów?? :no: viki jest THE BEST
Patrykbor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Exeo czy SuperB ? Toć mówię że niespodziewajka - róbta zakłady - ma być na 8 tydzień 2012 insignia
dziadek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Exeo czy SuperB ? Toć mówię że niespodziewajka - róbta zakłady - ma być na 8 tydzień 2012 insignia no wiesz co...
bielik Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Exeo czy SuperB ? Toć mówię że niespodziewajka - róbta zakłady - ma być na 8 tydzień 2012 insignia no opla to się nie spodziewałem. ale autko super. o ile to będzie insignia
adadur Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja obstawiam że w rozeznaniu jest jakiś Blue Motion tzn. Pasek nowy... ewentualnie SuperB choć w dobrej konfiguracji te auta nie są tanie więc może jednak coś tańszego? a wtedy Exeo sam bym intesesował się Hondą Accord ale ty nie masz pokusy do tego auta a jakby ci odbiło to i byś się zainteresował i Hyundaiem i40 bo w końcu ma spełniać wymagania chyba że coś francuskiego ... no jakimś Peugeotem jeździłeś ...
alvaro Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ewentualnie Skoda Octavia RS w TDI-ku
dziadek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Peugeot 508 mi się bardzo podoba a silniki HDI pracują cicho jak benzyny ale to pewnie straci na wartości masakrycznie więc odpada...
Patrykbor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Peugeot 508 mi się bardzo podoba a silniki HDI pracują cicho jak benzyny ale to pewnie straci na wartości masakrycznie więc odpada... dobra dobra
dziadek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Peugeot 508 mi się bardzo podoba a silniki HDI pracują cicho jak benzyny ale to pewnie straci na wartości masakrycznie więc odpada... dobra dobra
Patrykbor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ktoś bierze kalendarz zawsze to wspólna przesyłka
bielik Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 u dziadka będzie skoda i to z komisu :tongue4:
GRazny Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 nowe? ło masakra... to żeś pojechał... ja SuperB bym łyknął ale tylko w kombi bo w sedanie to rzeźnia jeśli chodzi o wygląd - wydaje mi się że niemcy dbają o to by czesi się nie wybili w tym segmencie który byłby kłopotliwy... Exeo cóż... B6 + B7 dla biedoty więc to nie dla Dziadka raczej... 508 to taka masakra że szkoda gadać (coś my tam Adaś wypatrzyliśmy w tym g... w LOKu nie?) nowy Pasek? cud miód orzeszki... no ale to Pasek B8??
dziadek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 nowy Pasek? cud miód orzeszki... no ale to Pasek :wink4 podoba ci się nowy passat b7? rzecz gustu ale mi się już b6 chyba bardziej podobał :gwizdanie:
adadur Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 nowy Pasek? cud miód orzeszki... no ale to Pasek :wink4 podoba ci się nowy passat b7? rzecz gustu ale mi się już b6 chyba bardziej podobał :gwizdanie: co do passka nowego to bym się nie zgodził ... z zewnątrz jest naprawdę ładnym autem, szczególnie kombiak ale i sedan nieżle wygląda, Niestety trochę wnętrze nie nadążyło za zewnętrzną sylwetką.
alvaro Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dziadek ma być na 8 tydzień 2012 Czyli dopiero wtedy tu zaglądnę...
Rekomendowane odpowiedzi