adadur Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Buszek szukaj na plastiku (raczej od góry - od silnika) nie pomyl z tym na wygłuszeniu bo jest nipotrzebny HMmm to może podpasujmy sie z kolega na 8 marca byleby nam kobietki nie marudziły - ja swojej jakieś romansidło zapodam i się zmyję Grzesiu mówisz CANkabelek ... do wakacji byś poczekał ... no mi się specjalnie nie spieszy ale chiałbym to cóś kupić a możę jak dwa to soś taniej by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Hej tylko ja zostanę z B5 w eg ;( kupujecie kable do B7 Jeszcze trochę to dobijemy do 1000 postów trza to oblać [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:33_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_antena_cb-t68203.0.html ktoś potrzebuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Hej tylko ja zostanę z B5 w eg ;( kupujecie kable do B7 Jeszcze trochę to dobijemy do 1000 postów trza to oblać [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:33_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_antena_cb-t68203.0.html ktoś potrzebuje :gwizdanie: Patryk tu nie tylko chodzi o B7 ale o to że można zweryfikować przebieg, działanie programu bez zacięć no i nowe ciekawe funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 dobra niech wam będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Grzesiu mówisz CANkabelek ... do wakacji byś poczekał ... no mi się specjalnie nie spieszy ale chiałbym to cóś kupić a możę jak dwa to soś taniej by było. Adaś... ja muszę mieć przed 1 czerwca... bo wyjazd mam - a przez 8.000km w 3 tygodnie może się coś trafić... czytając forum zauważyłem że dopytujesz się o BLB... chcesz zaryzykować?[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 08:19_________________________________________________ 8 marca jest OK - zmień temat Patryk... z tego co widzę to ponad 110 postów w dwa dni... jak tak dalej pójdzie to jeszcze 4 tygodnie i przegonisz Adasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 napewno nie dogonię To jak jutro się widzimy czy 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 nie no to już chyba 8mego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 To ja nie obiecuje że będę Ja zawsze żonę gdzieś zabieram ,a niech ma raz w roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 to moze 7mego zrobimy.... albo lepiej 6tego? http://moto.allegro.pl/item556235118_audi_a4_1_9tdi_quattro_97_alu_klima_skory_rejestr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Fajne skórki [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 10:27_________________________________________________Na 8 zawsze można coś wykombinować porostu pójdę z zoną na obiad a nie na kolacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Hej tylko ja zostanę z B5 w eg ;( kupujecie kable do B7 Jeszcze trochę to dobijemy do 1000 postów trza to oblać [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:33_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_antena_cb-t68203.0.html ktoś potrzebuje :gwizdanie: chcesz ten twój jacht sprzedać ja mam wolał bym dorwać jakas małą hehe, a co do tej skórki to świetna tylko ja za skóra nie przepadam bo d... sie odparza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ta jest mniejsza i na magnes i nie moja to jest coś takiego http://www.allegro.pl/item556434740_antena_magn_sirio_ml_145_gratis_kielce.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Fajne skórki [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 10:27_________________________________________________Na 8 zawsze można coś wykombinować porostu pójdę z zoną na obiad a nie na kolacje nie no nie róbmy sobie jaj Adaś - może piątek będzie OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 to decydujcie się [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 11:17_________________________________________________6 marca 7 marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dla mnie 7 marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dla mnie 6 i 7dmy pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Jeszcze Adam niech się wypowie . Tylko powie ze vaga pożyczył i znowu kicha na spocie będzie bo niema o czym gadać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Jak Adam mówi że pożyczył to POŻYCZYŁ a w razie czego oraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 mi tam rybka moze faktycznie 7-go, kabelek wczoraj odebrałem jakby co... Grzesiu to dawaj co z tymi 8 tyś km w czerwcu, jakaś wycieczka? mi zajeła ponad 6 tyś km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 południe Hiszpanii (teściów tam mam) z wylotami do Portugalii - no i chce stanąc na afrykańskiej ziemi :> a po linii prostej też nie będę jechał bo z powrotem chciałbym się przejechać torem ulicznym w Monaco... ale nie wiem czy mi wyjdzie[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 14:08_________________________________________________no to jaki ustalamy? jeśli nikt nie pije w sobotę to może być 7dmy...[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 14:09_________________________________________________POST NUMER 1000ZARAZ BĘDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi