alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Dobra może ustalmy jakiś termin wiosennego spocika?!?! jestem za ale jak tam reszta naszego składu ?? [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 00:36 _________________________________________________Dziewczyny to spotkamy my się w końcu czy nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiek Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 ja bardzo chętnie wkońcu wpadne;) tylko nie ten wekend bo w "niemcach" będe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 no my z wośkiem zaliczyliśmy dzisiaj wspólny spot w Tczewie ale co z resztą chłopaków ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Łukasz miało coś teraz być w Malborku bo jak nie to proponuje 15 czerwiec na 17 w Elblągu na Bulwarze ewentualnie paking pod "nową halą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 obojętnie gdzie aby się spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam jestem nowy ale chyba przyjmiecie mnie do swojego grona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Spoko. Jak coś będiesz potrzebował to wal śmiało. Zapoznaj się z tematem: http://www.a4-klub.pl/smf/letni_zlot_2008_sobieszewo_2931_sierpnia_2008-t32798.0.html może będziesz miał chęć sie wybrać. ps. popraw w podpisie oznaczenie silnika bo silnik BRB to z nowszego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 A może jakiś spocik elbląski by skręcić ? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Moje autko u Kalinki po tym jak skasowali tyłek w Gdańsku ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Szkoda ;( ale ponoć ma dobrych fachowców i będzie gitara . Ale mocne zdarzenie czy delikatnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Dość mocno ale dzielnie znisł, golf wygląda znacznie gorzej pozatym ja walnąłem auto przede mna a tamtej jeszcze jedno przed nim także dziad za jednym razem 3 auta skasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 o kurcze ! szkoda Adaś bryki sprzedajesz rozbitą czy naprawiasz bo wyczytałem tylko że autko u Kalinki i nie wiem czy do rzetelniejszej niż likwidator oceny szkód czy do naprawy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Łukasz długo by pisać ... ale krótko to auto czeka na naprawię a właściwie "pozwolenie wykonania naprawy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 coś tu cicho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Chyba odpoczywają po Sobieszewie [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2008, 15:41_________________________________________________adadur i jak się furka trzyma chyba lepiej . Trzeba tu osoby żeby temat rozruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 pewnie już jeździ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Tyle osób się zarejestrowało z Elbląga i okolic i nic się nie dzieje szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 no to co montujemy spocik na jutro na 19 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ja odpadam... grypa... ale z chęcią bym sobie pogadał z bardziej doświadczonymi kolegami...niestety nie ten weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 To jest nas dwóch ja z chęcią przyjadę . Ale tylko dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi