alvaro Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 no czekamy na resztę... Adaś masz już furę ??? to dawaj posprawdzamy Ci szczelinki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 no to może ustalmy jakiś konkretny dzień... myślę że raz w miesiącu starczy i nie będzie męczące... stawiam na piątki (bo w soboty może niektórzy mają inne rozrywki) i niech będzie to w znanym miejscu (pewnie w Elblągu?) i tyle... można np: pierwszy piątek miesiąca godzina 19:00 na bulwarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 jestem za, co do dzisiaj to nie dam rady bo lecęna kabareton do opery leśnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 no to może ustalmy jakiś konkretny dzień... myślę że raz w miesiącu starczy i nie będzie męczące... stawiam na piątki (bo w soboty może niektórzy mają inne rozrywki) i niech będzie to w znanym miejscu (pewnie w Elblągu?) i tyle... można np: pierwszy piątek miesiąca godzina 19:00 na bulwarze... Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 3 październik spot pod żeglugą na starym mieście - godzina 19ta... proszę pisać swoje uwagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 To mamy ustalony termin tylko chętni muszą się znaleźć ale jeszcze kupa czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Panowie z tego ci widzę spoty w weekend się jakoś nie specjalnie udają się - proponuje w tygodniu - może czwartek? Na 3 pażdziernika nie obiecuje że uda mi się być. Byli by chętni na 25 września na czwartek? godzina 17:30 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ja bym reflektował z tym że nie wiem jak z godziną bo zaczyna mi się znowu gorący okres... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 zapowiadają od środy 20 st. "wrześniowe upały" - tzn że możesz mieć problem sie wyrwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 A ja mam już po sezonie w pracy i mam luźniejsze dni wiec mi pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 patrykbor nie wiem jak spot czwartowy wypali ale miałbyś czas mimo to bo chciałbym coś sprawdzić odnośnie AJMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Mów co trzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Przełożyć silnik na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 A czy ktoś posiada vagine ? [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2008, 17:45_________________________________________________Zapomniałem dodać bez głupich skojarzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Przełożyć silnik na chwilę A tak chcę sprawdzić czy pewien efekt nie jest przypadłością AJMów - przymierzam się coś wymienić (nie zamienić!)[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2008, 20:29_________________________________________________ A czy ktoś posiada vagine ? [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2008, 17:45_________________________________________________Zapomniałem dodać bez głupich skojarzeń już wiesz czemu nie mogłem być dziś. Mam VAGa także przy najbliższej okazji - numer poszedł na PW jak alvaro przyjedzie i weźmie kabelek to sprawdzimy przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 był ktoś w ogóle? bo jak przejeżdżałem koło 18:40 to nikogo nie widziałem... wcześniej nie mogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 A tak chcę sprawdzić czy pewien efekt nie jest przypadłością AJMów - przymierzam się coś wymienić (nie zamienić!) a co zmieniasz ? już wiesz czemu nie mogłem być dziś. nic się nie stało ale i tak tam byłem popatrzyłem jak Niemcy się pakują do autobusu Mam VAGa także przy najbliższej okazji - numer poszedł na PW jak alvaro przyjedzie i weźmie kabelek to sprawdzimy przebieg wink decayed to cacy bo poducha mi się zapaliła i trzeba wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 A tak chcę sprawdzić czy pewien efekt nie jest przypadłością AJMów - przymierzam się coś wymienić (nie zamienić!) a co zmieniasz ? już wiesz czemu nie mogłem być dziś. nic się nie stało ale i tak tam byłem popatrzyłem jak Niemcy się pakują do autobusu Mam VAGa także przy najbliższej okazji - numer poszedł na PW jak alvaro przyjedzie i weźmie kabelek to sprawdzimy przebieg wink decayed to cacy bo poducha mi się zapaliła i trzeba wyłączyć NIc wielkiego jak sie spotkamy to ci powiem Co do AirBaga to się obada. A nie masz tak że czasem sie pali czasem nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 NIc wielkiego jak sie spotkamy to ci powiem Co do AirBaga to się obada. A nie masz tak że czasem sie pali czasem nie? Cały czas się pali pewnie dlatego że jak ściągałem schowek żeby zajrzeć do klimy to dostrzegłem ze mniemam poduchy pasażera To czekam na tel . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 NIc wielkiego jak sie spotkamy to ci powiem Co do AirBaga to się obada. A nie masz tak że czasem sie pali czasem nie? Cały czas się pali pewnie dlatego że jak ściągałem schowek żeby zajrzeć do klimy to dostrzegłem ze mniemam poduchy pasażera To czekam na tel . Musiałeś zdjąć wtyczkę AirBagu. A trzeba było poszukac temat zdania w warsztacie tam jest jak odkażac klimę i jak sie za to zabrać. W sobotę zadzwonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi