adadur Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Panowie to jutro o której na Bulwarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_a4_20_dtm-t45945.0.html i jak idą zakupy? [br]Dopisany: 02 Październik 2008, 15:43_________________________________________________Chyba 18 [br]Dopisany: 02 Październik 2008, 15:43_________________________________________________I co panowie dzisiaj spocik sie odbędzie? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 a czemu nie - ja zaraz wychodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 zacząłem szukać adadur: http://www.allegro.pl/item444153790_ksport_hamulce_big_brake_kpl_330mm_tuning_wybor.html :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Grzesiek ty masz tarcze do wymiany to se kup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 aż z ciekawości zmierzę suwmiarką... nowe mają albo 25 albo 22mm - jeszcze nie wiem... ale adadur ma chyba rację... z 17mm zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Powiem ci że na bezpieczeństwie się nie oszczędza na pewno coś znajdziesz a wymienimy na spocie jak będzie pogoda [br]Dopisany: 03 Październik 2008, 20:29_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/czesci_do_audi_nowe_tanio-t25160.0.html spróbuj tu Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 niezła ta cena tylko dolicz jeszcze koszt wymiany kół na 17-ki [br]Dopisany: 03 Październik 2008, 20:52_________________________________________________w B6 są tarcze o o grubości 25mm więc zostało myślę jakieś 20mm Co do wymiany to pytaj jak coś - polecam na zimę odrazu wyminić płyn hamulcowy wszak nie wiesz kiedy był wymieniany, z tym nie kombinuj w serwisie będzie kosztowało z płynem jakieś 80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Ale Przemka furmanka to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 najwidocznie w serii to auto nie chciało jeździć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 witam- jak tam 03.10 piątek na bulwarku? przegapiłem pare postów i nie zajechałem ale jak cos bedziecie organizowac to dajcie halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 a to trzeba śledzić temat bo halo nie jesteśmy w stanie zrobić bez numeru A był OK pięć autek NE przyjechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 a to trzeba śledzić temat bo halo nie jesteśmy w stanie zrobić bez numeru A był OK pięć autek NE przyjechało Tak jak mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDI2.5tdi Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Witam jestem nowym tutaj i jestem z okolic elbląga dokładnie 25km to bardzo blisko wiec mozemy jakis zloci lub wyścigi w egu zorganizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Pilnuj wątku na pewno coś się skręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDI2.5tdi Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Spoko Witam jestem nowym tutaj i jestem z okolic elbląga dokładnie 25km to bardzo blisko wiec mozemy jakis zloci lub wyścigi w egu zorganizowac z wyścigami to nie przesadzajmy :> a raz w miesiącu pewnie spotkania wystarczą - choć myślę że jak ktoś ma z czymś problem to można się dość szybko skrzyknąć... no i jak Alvaro kupi furę to też nie będę czekać [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 20:54_________________________________________________ Ale Przemka furmanka to o co chodzi? bo nie zakumałem... ktoś coś kupił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 no i jak Alvaro kupi furę to też nie będę czekać kox Ponoć już kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 no i jak Alvaro kupi furę to też nie będę czekać kox Ponoć już kupił jutro spot !!! 6ta rano !!! a tak na serio to z chęcią bym obejrzał... jeśli kupił to co chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/b7_brd_sedan_przejscie_z_fwd_na_quattro_czy_mozliwe-t47550.0.html Jeszcze się nie pochwalił a już chce rezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi