Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Speech Dialogue System SDS w RNS E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nobo jak navi ma zrobic aktualizacje skoro nadkałdasz soft 750 na 750 ???? zrób sobie downgrade softu do 650 a potem dopiero ten 750 z sds :wink:

A jak zrobić ten downgrade do 650?

Opublikowano
nobo jak navi ma zrobic aktualizacje skoro nadkałdasz soft 750 na 750 ???? zrób sobie downgrade softu do 650 a potem dopiero ten 750 z sds :wink:

Adaptacje, kanał 97 ustawiasz na 1, później wkładasz płytkę z mapą (lub softem) i robi się downgrade:wink:

Opublikowano

Adaptacje, kanał 97 ustawiasz na 1, później wkładasz płytkę z mapą (lub softem) i robi się downgrade:wink:

Ale softem 650 czy ten przygotowany 750 z SDS

Opublikowano

najpierw z mapka zeby wrócicd do 650 :wink:

Opublikowano

Wsadze mapkę z 2007 roku a potem ta z softem 750, ale to dopiero jutro

---------- Post dopisany 22-03-2014 at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2014 at 21:09 ----------

Wsadze mapkę z 2007 roku a potem ta z softem 750, ale to dopiero jutro

Zrobiłem tak jak napisałem, wszystko poszło OK dwa razy aktualizowałem RNS-E ale nadal nie ma ustawień w opcjach dźwięku. Zmieniło sie jedynie w menu ukrytym ta ostatnia pozycja. Dodaje zdjęcie. Moze coś trzeba zaznaczać czy włączyć w tym menu ukrytym.

DSC_0868.jpg

Opublikowano

daj ustawienia głosnosci i zobacz czy tam masz ustawienia głosu mowy :wink: jak nie to ten plik z sds cos smaniowy jest

Opublikowano
daj ustawienia głosnosci i zobacz czy tam masz ustawienia głosu mowy :wink: jak nie to ten plik z sds cos smaniowy jest

nie mam tam ustawienia mowy, tylko raporty drogowe i głos navi.

Opublikowano

no to pupa masz kiepski soft:wink:

Opublikowano
no to pupa masz kiepski soft:wink:

Już mam dobry soft ;)

Wszystko działa, dzięki domin79 :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam takie pytanie. Mam micro w podsufitce, ktoś wie gdzie przewody od niego mogą lecieć? Dodam, że mam w podłokietniku miejsce na tel.

Opublikowano
Panowie mam takie pytanie. Mam micro w podsufitce, ktoś wie gdzie przewody od niego mogą lecieć? Dodam, że mam w podłokietniku miejsce na tel.

Idą do modułu telefonu pod siedzeniem pasażera. Sprawdź czy masz blutooth ??

Opublikowano

Bluetootha nie mam, ale za to w/w moduł telefonu w tunelu. Ktoś orientuje się jakie tam kolory kabli idą od micro? Po świętach che założyć rns-e i przydałby się zrobić wszystko pod sds.

Opublikowano
Bluetootha nie mam, ale za to w/w moduł telefonu w tunelu. Ktoś orientuje się jakie tam kolory kabli idą od micro? Po świętach che założyć rns-e i przydałby się zrobić wszystko pod sds.

Chyba zielony i biały. Zdejmij lampkę i zobaczysz ;) Szybciej to zrobisz niż napiszesz posta.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie jak to w końcu jest, mam oryginalną kierownicę multifunkcyjną z B6 do sterowania radiem, mikrofon jako pozostałość po telefonie i RNS-E LED. Czy ta kierownica z B6 wystarczy, czy muszę założyć z B7?

Opublikowano

Czyli reasumując,mam francuskie sds,brak ustawienia języka mowy,soft 750,bt .Jeśli dobrze rozumiem to potrzebny mi PL soft do sds? Jeśli tak to może ktoś zapoda .pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

WITAM

Czy będzie ktoś miły i w Łodzi lub okolicach przygarnoł by mnie by powiedzieć co się da zrobic w moim wczorajszym nabytku?

:)

z góry dziękuję za pomoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie mam problem ze zmiana głosu mówiącej pani, nie mogę połączyć się przez vaga z kanałem 77 wyskakuje mi okienko z inf. "Too many communications errors to continue." pomożecie ?:kwasny:

Opublikowano

Jak masz dorezany bluetooth to podczas łączenia z blutem wyłącz radyjko, u mnie wtedy bez problemu się łączy i wszystko mogę robić :wink:

Opublikowano

Fabrycznie montowany, wyłączam rns'a, rozłączam ze swoim telefonem i lipa dalej to samo :kwasny:

Opublikowano

vcds chiński klon hex can, wina kabla ?