pawelosinski83 Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) 5 godzin temu, kris67 napisał: Jestem tego samego zdania popieram ;-) ewentualnie samo logo zostaw w chromie... chociaż jak patrze na swoje to chyba też pójdize na czarno Edytowane 5 Lutego 2020 przez pawelosinski83
soplic Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 W sumie Ty nie masz pakietu chrom, ramka grilla jest jedynym chromowanym elementem na aucie... wrzuć zdjęcie jak się zdecydujesz przemalować, może tu faktycznie będzie pasować. Zdjęć wnętrza nie wrzucasz?
karolek_ust Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Opublikowano 5 Lutego 2020 Wnętrze seryjne , fotele kubełki czy poł nie wiem jak to w audi jest , ale mam wysuwane przodu w fotelach . Co do grilla to szukam z S4 , ale zobacze może prysnę ten w czarny połysk i zostawie tylko znaczek i ramki halo w chromie . Nie mam jeszcze inspiracji , na razie przełożyłem tak jak jest grill , i musze domówić te 3 zeberka na dole w zderzak Sline bo jest teraz szpara
karolek_ust Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Opublikowano 9 Lutego 2020 zrobiłem zdjęcia wnętrza bo chyba nie było jeszcze no i jak usiadł zderzak na froncie , i jedno zdjecie z boku po przyciemnieniu szyb .
soplic Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 No to mamy prawie identyczny środek. Dobrze widzę że masz auto hold? Mógłbyś mi podać numer pompy i sterownika ABS/ESP? Już od jakiegoś czasu bezskutecznie próbuję dobrać do swojego i ciągle mi sypie błędami po wymianie...
wielik Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 Masz chyba zawieche 1ba bo straszna koza. Wywal te chlapacze bo słabo wyglądają .. Ps mody na plus
karolek_ust Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Opublikowano 9 Lutego 2020 21 minut temu, soplic napisał: No to mamy prawie identyczny środek. Dobrze widzę że masz auto hold? Mógłbyś mi podać numer pompy i sterownika ABS/ESP? Już od jakiegoś czasu bezskutecznie próbuję dobrać do swojego i ciągle mi sypie błędami po wymianie... Tak mam Auto Hold jak bede podlaczac VCDS to spisze nr i kodowania 12 minut temu, wielik napisał: Masz chyba zawieche 1ba bo straszna koza. Wywal te chlapacze bo słabo wyglądają .. Ps mody na plus tak 1BA ale cos się zrobi niżej , chlapacze jak bd koła montować wyjadą .
karolek_ust Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 Kurier przywiózł palete z czymś takim
wielik Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Teraz wygląd się zmieni bardzo na plus.. ???
karolek_ust Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 9 minut temu, Hubertus01 napisał: Gewinde co to za firma? Nie mieszkam w PL a w SE i tutaj udało mi się trafić ten Gewinde za 50% ceny nowego , zdemonotowany na stacji gdzie rozbieraja auta , wyglada jak nowy może pojezdził jeden sezon, a marka to patrzac na fotki tutaj nowych to JOM , w Pl maja niebieskie spręzyny a tu produkowane sa z czerwonymi i niebieskie też 2 minuty temu, wielik napisał: Teraz wygląd się zmieni bardzo na plus.. ??? Mam nadzieję , jak pogoda sie utrzyma taka jak jest to może w tygodniu montaż i koło letnie też
Norbas Opublikowano 25 Lutego 2020 Opublikowano 25 Lutego 2020 W S tez musisz jechać podbić i zatwierdzić założenie nowego zawiasy ? P. S kodowanie kierunków wyrównał bym na 5-10%. Według mnie o wiele lepiej będzie to wyglądać ?
karolek_ust Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Opublikowano 26 Lutego 2020 20 godzin temu, Norbas napisał: W S tez musisz jechać podbić i zatwierdzić założenie nowego zawiasy ? P. S kodowanie kierunków wyrównał bym na 5-10%. Według mnie o wiele lepiej będzie to wyglądać ? Nie tutaj nie trzeba nic zatwierdzać na szczescie ,
wielik Opublikowano 10 Marca 2020 Opublikowano 10 Marca 2020 No Panie teraz to zupełnie inna buda . W ładna pogode nacykaj więcej fotek. Dobrze że wywaliłes te chlapacze i zacisk Żolty fajnie się prezentuje sam myślałem nad zoltymi ale ostatecznie pomalowałem na czerwono .. teraz zastanawiam się czy to był dobry wybór...?
karolek_ust Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Opublikowano 11 Marca 2020 No czerwonych nie chciałem bo tego pelno , a żółte pasuja mi bardziej , teraz kolejny etap modzenia , korekta lakieru i powłoka na to
KamilDuzy Opublikowano 15 Marca 2020 Opublikowano 15 Marca 2020 No powiem ci że pakiet lato robi konkretną robotę, też się sam powoli zastanawiam czy nie zmienić koła. A po za tym bardzo fajny masz kolorek audiczki.
karolek_ust Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Opublikowano 15 Marca 2020 No kolor mi bardzo sie podoba , tylko moj musi przejsc korektę bo ma pełno mikrorysek , i hologramow , i potem na to położę ceramike , do tego maska w odpryskach i musze ją polakierować . No pakiet lato to bym jeszcze co nie co zmienił i dodał jakieś hamulce większe , ale zobaczymy , teraz chce dać albo zderzak tył z FL albo poszukam dyfuzora Sline z wydechami na dwie strony i wydech z 3.0 TDI
wielik Opublikowano 15 Marca 2020 Opublikowano 15 Marca 2020 Ładuj na tył zderzak polift s line tylko dyfuzor w jaśniejszy kolor jak u mnie bo oryginalny kolor L1RR jest za ciemny i znika urok.. polift mega uatrakcyjnia samochód ?
Wandej Opublikowano 16 Marca 2020 Opublikowano 16 Marca 2020 Po pierwszych fotach miałem pisać ze total seria a tu już się ładnie prezentuje Hebel większy bo seria to wstyd z takim kołem. Jeszcze ramka griila bez chromu i będzie gitara
Rekomendowane odpowiedzi