Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko :) odkopalem je już i sobie spokojnie czekają na spota :good:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 109,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

To padną wreszcie jakieś konkretne ustalenia co do spotu? :cool1: bo czas leci a tu nic nie słychać... i z tego co widzę narazie zdeklarowali się:

1. ja :wink4:

2.Grzes A4

3.zwiras

.....

Opublikowano

To padną wreszcie jakieś konkretne ustalenia co do spotu? :cool1: bo czas leci a tu nic nie słychać... i z tego co widzę narazie zdeklarowali się:

1. ja :wink4:

2.Grzes A4

3.zwiras

.....

Tym 4 mogę być ja, jeśli zdążę odebrać prawko :polew: Myśle, że na następny weekend powinienem mieć plastik :good:

Opublikowano

panowie ale zorganizujmy spota w piatek ;) bo w sobote rano mam kurs do zakpca :kox:

Opublikowano

Ja jestem chętny na spota w r-sku :)) :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ok niech będzie piątek godz. sam nie wiem ale chyba coś około 18 no nie? jak coś nie pasuje to dawajcie propozycje!!!! :kox: ja się dostosuje :cool1: Oby tylko z 10 A4 podjechało :decayed:

Opublikowano

No właśnie a na razie jest nas ilu ? :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Narazie to chyba nie za dużo :confused4:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 09:58_________________________________________________No dobra ja około 18 zawitam pod wiadukt zob. czy ktoś się zjawi :cool1: Kto może niech przyjeżdża :wink4:

Opublikowano
:(( chyba nikt nie traktuje tego tematu powaznie :(. Tak jak mowilem dzisiejszy dzien wchodzi tylko w rachubę, jutro o 6 jade do zakopca i wracam w niedziele wieczor :wallbash:.
Opublikowano

Ja niestety dzisiaj nie mogłem podjechać :thumbdown::angry: auto jest taty a nie moje a on musiał pojechać zrobić przegląd i oc zapłacić :wallbash: :wallbash: moze cos w nastepny weekend?

Opublikowano

moze cos w nastepny weekend?

Jestem za :good:

Opublikowano

jestem za :) ale panowie jak sie umawiamy to odwiedzajcie watek zeby znow nie bylo niedomowien.

Opublikowano
  • Autor

Na dzisiejszym spocie byłem tylko......ja.... tak postałem ze 40 min na parkingu i cóż nikt się nie zjawił, co prawda na parkingu oprócz mojej niuni były jeszcze ze 4 :a4fan: ale one na spot niestety nie przyjechały :confused4: aha wyjeżdzając z parkingu zauważyłem pomykającego kolegę zwiras ale on mnie chyba nie zauważył a więc:

Mi kolejny weekend k***a nie pasuje bo od czwartku do niedzieli wyjeżdżam :wallbash: a chyba należy mi się uczestnictwo za dzisiejsze odstanie 40min :cool1:

Może weekend za 2 tyg? albo w tygodniu np. w środę co Wy na to?????

Opublikowano

ja jestem dyspozycyjny juz caly czas, od godziny 17:30 :) forum odwiedzam praktycznie codziennie wiec nie ma problemu. Pewnie ze możemy zrobic spota w środku tygodnia. Tylko panowie powagi, jak sie bierzemy za to to skutecznie.

Opublikowano

Panowie, Panowie!

Trochę więcej aktywności proszę na forum, a wtedy spocik wypali :naughty:

Mi pasują takie dni jak: Poniedziałek, Czwartek, Piątek i Sobota.

A tak na marginesie: Nie wiecie w którym sklepie w Radomsku dostane wkładki zamka do Berlingo? Musze jutro kupić, a nie chcę jeździć bez celu :)

Opublikowano
  • Autor

ja jestem dyspozycyjny juz caly czas, od godziny 17:30 :) forum odwiedzam praktycznie codziennie wiec nie ma problemu. Pewnie ze możemy zrobic spota w środku tygodnia. Tylko panowie powagi, jak sie bierzemy za to to skutecznie.

Zgadzam się, trochę więcej powagi i aktywności a napewno spoty się rozruszają :cool1:

Opublikowano

Kolego zwiras. Czy to nie ty przypadkiem stałeś o 11 na ulicy Żwirki? :mysli:

Jeśli tak to pozdrawiam! :)

Opublikowano

:good: brawo kolego moj dupowóz stoi tam od poniedziałku do piątku od 8-17 :) bo pracuje w sklepie na przeciw. :good:

edit.

a kto to dzisiaj o 11:00 granatowa a4 z naklejka na klapie lansowal sie powoli po narutowicza rozgladajac na boki? :) i mial cb na klapie. przyznawac sie! :evil:

Opublikowano
  • Autor

Kolego zwiras nikt Ci jak narazie nie odpowiada więc ja odpowiem: to napewno nie byłem ja :no: co prawda jeżdżę granatową A4 ale w kombiku i bez naklejki :cool1:

Opublikowano

cos czuje ze Paweł sami będziemy podpisywać obecności na spotach :decayed: a chłopaki za kare nie dostaną naklejek! :evil::polew: